- 24 Ekim 2016
- 103
- 30
- 13
- 29
- Konu Sahibi vampirellamaria
-
Slm kızlar yarın ( hatta saat itibariyle artık bugün ) adet olmam gerekiyor ama Bnden bugün öğlen biraz damla damla kahverengi akıntı geldi iç çamaşırıma gelmiş biraz bide tuvalette su gibi geldi çişimle beraber tuvalet kağıdına gelmiyor ama kasıklarımda da (özellikle sol. Kasığımda) ara ara ama şiddetli ağrılarım oluyor yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı fakat bu ay tam ovulasyon günlerinde ilişki yasadım belirtilerimde var tabi eğer piskolojik değilse tek çizgiyi görünce çok ağladım çünkü bu ay çok çalışmıştım ve çok umutluydum ama burda ki olanları görünce umutlandım tekrar sizce adetin başlayacağına. Mı işaret bu leke akıntı yoksa yerleşme olabilir mi yada sizce hamileysem neden negatif çıktı kafayı yicem yardım edin
Selam canım bende de aynı anlattığın gibi kahverengi leke gelmişti ve kasıklarımda sağ sol ara ara ağrı batmalae felan oluyodu ve iştahım artmıştı adetim 3 gün gecikince test yaptım çıktı hastaneye gittim kan verdim muayene oldum ve şuan hamileyim Rabbime şükürler olsun sendehamilesindir diye tahmin ediyorum ama sen erken yapmışsın testi batın ne zaman seninSlm kızlar yarın ( hatta saat itibariyle artık bugün ) adet olmam gerekiyor ama Bnden bugün öğlen biraz damla damla kahverengi akıntı geldi iç çamaşırıma gelmiş biraz bide tuvalette su gibi geldi çişimle beraber tuvalet kağıdına gelmiyor ama kasıklarımda da (özellikle sol. Kasığımda) ara ara ama şiddetli ağrılarım oluyor yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı fakat bu ay tam ovulasyon günlerinde ilişki yasadım belirtilerimde var tabi eğer piskolojik değilse tek çizgiyi görünce çok ağladım çünkü bu ay çok çalışmıştım ve çok umutluydum ama burda ki olanları görünce umutlandım tekrar sizce adetin başlayacağına. Mı işaret bu leke akıntı yoksa yerleşme olabilir mi yada sizce hamileysem neden negatif çıktı kafayı yicem yardım edin
Canım adetinde gecikme olduktan sonra yap testi cünkü hamileysen bile hemen çıkmaya biliyo en azından 2 3 gün gecsin öyle yapMerhaba kızlar bende gecen ay ıcınde esımle yumurtlama gunlerımde ılıskıye gırdık korunmasız bu ayın 12 sınde refl olmam gerekıyo ne zaman test yapmalıyım
Tabimkide alâkası vardır ama psikolojikte olabilir bekledigin için ins hamilesindir bende de bu belirtiler olmuştu adetini bekle ve olmazsan 2 3 gün icerisinde test yaparsınMrb bende bu ay yumurtlama tarihlerime dikkat ettim son Bikaç gündür sol kasığımda batma ve kasılmalar oluyo gün içerisinde yorgunluk ve uyku hali sıklaşmaya başladı adetime de 5 gün var çok ümitleniyorum Sizce bu belirtiler hamilelik le alakası varmıdır bilgi verir misiniz tşk ederim
Ha bide şu var bu ay ben soğan kürü de uyguladımTabimkide alâkası vardır ama psikolojikte olabilir bekledigin için ins hamilesindir bende de bu belirtiler olmuştu adetini bekle ve olmazsan 2 3 gün icerisinde test yaparsın
Batına ne kadar varKızla kaaıklarımda agrı yorgunluk uykuya megılımde var sabah ve bazen bulantılarımda oluyo bebegımızın olmasını cok ıstıyoruz ınsallah olur ya
İnşallahBende bu ay hamile kalmasaydım uygulucaktım ama gerek kalmadı Allahıma şükürler olsunsağan kürünü içip hemen hamile kalan çok duydum ins öyledir canım ins hamilesindir
Rabbim isteyen herkese nasip etsinİnşallahTeşekkür ederim
Canım bende senin gibi erkenden yaşamaya başladım belirtileri ve 4 gün önce hamile oldugumu öğrendim ve önümüzdeki çarşamba da keseyi görcez Rabbim sana da nasip etsin ins1 hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?