- Konu Sahibi vampirellamaria
-
Batına 1 hafta vardı senin ama eğer pazartesi yaparsan çıkmaya bilir ve üzülürsün bence öyle üzülüceğine adetini bekle dedigim gibi bi kaç gün gecsin öyle yap bana sorarsan bu önümüzde ki pazartesi degil omdan sonraki pazartesi yapBende pazartesı ıdrar testı yapmayı dusunuyorum yapmalımıyım snce
Bende çok merak ediyodum ve inat ettim test yapmıcam diye adetimden 3 gün gecti eşim daha dayanamadı test aldı yapıcaksın dedi mecbur kaldım iyi ki de yapmışımTesekkur ederim canım meraktan olucem yahu
Detaylı bisey bilmiyorum o konu hakkında ama hamile olanların vücut ısısı yükselirmis bende vücut ısım yükseliyo ama ayaklarım bi türlü ısınmıyoBıde hamılelıkte vucut ısısı ıle ılgılı bılgınız var mı ??
Hic ölçme geregi duymadım şu ânaa kadar ama içten içe ateşleniyorum yaniSenın vucut ısın kac cıkıyor canım
Hayırlı olsun Can'ım çok sewindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de olur bu ay artık Rabbimden tek duam bu maalesef bugün adet oldum bn hemde çok sancılı Bi şekildeÜzülme canım.. bir gün sen de buraya hamileyiiiiimmm yapacaksın inşallah. Buna simdi inanmiyorsun değil mi ben de öyleydim şimdi ise hamileyiiim :) cok şükür insallah sende olacaksın
Hayırlı olsun Cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah bnada versin bu ay bugün sancılı Bi şekilde adet oldumSelam canım bende de aynı anlattığın gibi kahverengi leke gelmişti ve kasıklarımda sağ sol ara ara ağrı batmalae felan oluyodu ve iştahım artmıştı adetim 3 gün gecikince test yaptım çıktı hastaneye gittim kan verdim muayene oldum ve şuan hamileyim Rabbime şükürler olsun sendehamilesindir diye tahmin ediyorum ama sen erken yapmışsın testi batın ne zaman senin
Teşekkür ederim tatlım ama ben bugün adet oldum çok sancılı ve ağrılı bir şekilde çok üzüldüm çok umutluydum bn bu ay ama olmadı Allah büyük bakalım Rabbim bu ay nasip eder bna inşallah Cnm düşünmeyeyim diyorum ama elde değil ki düşünmemek kafaya takmamaksıkma canını eğer regl de olsan elbet bir gün o duyguyu yaşayacaksın. benim ilk ayımda çok umudum vardı abuk sabuk bi kanama yaşadım yerleşme sandım meğer değilmiş çok üzüldüm senin gibi. bir sonraki ay akışına bıraktım üzerine düşünmedim günleri saymadım ve mutlu haber beni buldu. yani özetle haytından bu stresi çıkartır üzerine çok düşünmezsen her şey daha kolay oluyor. tabi umarım bebişin seninledir yoksa da sakın üzme kendini inanmak başarmanın yarısıdır bir gün mutlaka olur :)
kendine uğraşlar bul canım bi arkadaşım hiçbir sorunları yokken bir yıl uğraştı en sonunda oldu doktoru çok kafasına taktığı için olumsuz olabileceğini söylemişti en sonund bi işe girdi daha çalışma hayatının ikinci ayında müjdeyi aldı inşallah seninki çok daha kısa sürede gerçekleşirTeşekkür ederim tatlım ama ben bugün adet oldum çok sancılı ve ağrılı bir şekilde çok üzüldüm çok umutluydum bn bu ay ama olmadı Allah büyük bakalım Rabbim bu ay nasip eder bna inşallah Cnm düşünmeyeyim diyorum ama elde değil ki düşünmemek kafaya takmamak
Geçmiş olsun bende çok kafama takip adet olfugumda bir daha hamile olmam diyordum umudunu kesiyordum ama dua da edyorudum en son dedim herşey Allah tan tabi her zaman böyle dusunuyorum da artık stres yapmamaya karar verdim sadece hayirlisini dinledim olursada olmazsa da elhamdülillah dicem hayırlısı buymus dicem dedim sonra 15 gün sonra adet oldum bi daha da olmadım ama hiç kafama da takmadim. Önceden ilişkiden sonra diyordum ayaklarımı kaldirayim bunu yaparken bile ister istemez strese giriyor insan. artik bunu bile yapmayinca çok şükür hamile olduğumu öğrendimHayırlı olsun Can'ım çok sewindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de olur bu ay artık Rabbimden tek duam bu maalesef bugün adet oldum bn hemde çok sancılı Bi şekilde
Olabilir canım Rabbim gönlüne göre versinSlm kızlar yarın ( hatta saat itibariyle artık bugün ) adet olmam gerekiyor ama Bnden bugün öğlen biraz damla damla kahverengi akıntı geldi iç çamaşırıma gelmiş biraz bide tuvalette su gibi geldi çişimle beraber tuvalet kağıdına gelmiyor ama kasıklarımda da (özellikle sol. Kasığımda) ara ara ama şiddetli ağrılarım oluyor yerleşme kanaması olabilir mi acaba diye dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı fakat bu ay tam ovulasyon günlerinde ilişki yasadım belirtilerimde var tabi eğer piskolojik değilse tek çizgiyi görünce çok ağladım çünkü bu ay çok çalışmıştım ve çok umutluydum ama burda ki olanları görünce umutlandım tekrar sizce adetin başlayacağına. Mı işaret bu leke akıntı yoksa yerleşme olabilir mi yada sizce hamileysem neden negatif çıktı kafayı yicem yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?