Bebeğim var mı yok mu ?

Bende pazartesı ıdrar testı yapmayı dusunuyorum yapmalımıyım snce
Batına 1 hafta vardı senin ama eğer pazartesi yaparsan çıkmaya bilir ve üzülürsün bence öyle üzülüceğine adetini bekle dedigim gibi bi kaç gün gecsin öyle yap bana sorarsan bu önümüzde ki pazartesi degil omdan sonraki pazartesi yap

Üzülme canım.. bir gün sen de buraya hamileyiiiiimmm yapacaksın inşallah. Buna simdi inanmiyorsun değil mi ben de öyleydim şimdi ise hamileyiiim :) cok şükür insallah sende olacaksın
Hayırlı olsun Can'ım çok sewindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de olur bu ay artık Rabbimden tek duam bu maalesef bugün adet oldum bn hemde çok sancılı Bi şekilde

Hayırlı olsun Cnm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah bnada versin bu ay bugün sancılı Bi şekilde adet oldum

Teşekkür ederim tatlım ama ben bugün adet oldum çok sancılı ve ağrılı bir şekilde çok üzüldüm çok umutluydum bn bu ay ama olmadı Allah büyük bakalım Rabbim bu ay nasip eder bna inşallah Cnm düşünmeyeyim diyorum ama elde değil ki düşünmemek kafaya takmamak

kendine uğraşlar bul canım bi arkadaşım hiçbir sorunları yokken bir yıl uğraştı en sonunda oldu doktoru çok kafasına taktığı için olumsuz olabileceğini söylemişti en sonund bi işe girdi daha çalışma hayatının ikinci ayında müjdeyi aldı inşallah seninki çok daha kısa sürede gerçekleşir

Hayırlı olsun Can'ım çok sewindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim de olur bu ay artık Rabbimden tek duam bu maalesef bugün adet oldum bn hemde çok sancılı Bi şekilde
Geçmiş olsun bende çok kafama takip adet olfugumda bir daha hamile olmam diyordum umudunu kesiyordum ama dua da edyorudum en son dedim herşey Allah tan tabi her zaman böyle dusunuyorum da artık stres yapmamaya karar verdim sadece hayirlisini dinledim olursada olmazsa da elhamdülillah dicem hayırlısı buymus dicem dedim sonra 15 gün sonra adet oldum bi daha da olmadım ama hiç kafama da takmadim. Önceden ilişkiden sonra diyordum ayaklarımı kaldirayim bunu yaparken bile ister istemez strese giriyor insan. artik bunu bile yapmayinca çok şükür hamile olduğumu öğrendim

Olabilir canım Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…