kız bebekler babacı olur kokularını alıyorlar sanırım hemen uyuyorlar allah bagıslasın hepinizin bebişini allah analı babalı büyütsün
ay yazılarınızı okuyunca meleğimi hemen kucağıma almak istedim.rabbim bizede ogünleri gösterir inşallah.ama şu aylarda bir geçse.bizde babacı olsak ağlasak ardından.hayal gibi.rabbim meleklerinizi sizlere bağışlasın
eşimin kızımıza bir 'aşkım' deyişi varki kıskanıyorum ben gerçekten.Bana öyle uzatmalı öyle içten işveli demedi daha.Kıskanıyorum ama çok hoşuma gidiyor.
Sabahları işe giderken bana sade bir öpücük.
Bahar'ı öperken 'coooppp' diye bir ses.Gel de kıskanma!!!!
temizliğe gelen kadın kızım için "ne kadar şanslı" demişti. keşke oyuncaklar kıyafetler yerine ilgili bir babası olsaydı. eve gelince ilk kızına baksa işe gideken öpseydi, karşısına alıp konuşsaydı...
herkes çok şanslı bebek diyor ama aslını ben biliyorum. yine de çok şükür halimize, babası da çok yorgun geliyor kızımın belki ondandır.
Sabahtan akşama kadar ilgilenen ben ama bütün gülücükler babaya...
Akşam üstü bir şey oldu Bahar'a bir türlü uyumadı.Her türlü ihtiyacını gidermeme rağmen uyumadı.Oynadım,konuştum sadece baktı bana asık suratıyla.Yani ne yaptıysam olmadı.Babası geldi,daha yüzünü görmeden sesini duymasıyla bi hareketlendi,değişti.Ben de aynen onları başbaşa bıraktım ve kaçtım yanlarından.5 dakika sonra eşim kucağında Bahar uyumuş bir şekilde gelmez mi beşiğine mi yatırayım diye.
Yani şaştım kaldım.Demek baba kucağını istiyormuş zilli.Şimdi mışıl mışıl uyuyor prensesim.
Tabi ki bu durumdan şikayetçi değilim,hoşuma da gidiyor.Hatta babası işe giderken arkasından ağlayan kızlardan olsun istiyorum kızımın.
Ben babamla çok vakit geçiremedim kendimi bildiğim yaşlardan itibaren.Anne babası ayrı bir çocuk olarak içimde bir sürü ukde var.Dileğim kızım benim gibi olmasın.Allah onu ayırmasın babasından ve mutlu mesut olsunlar inşallah, tabi benle beraber..
Sizin bebekleriniz neler yapıyor babalarını görünce???Ben her geçen gün gelişenleri paylaşmak istiyorum sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?