Bebeğim ve ben

Ben hep doldur boşalt (nohut,fasulye,su) aktarması yaptıtırdım tabi asla yanından ayrılmadan.Şimdi bnm çocuklar boncuk ,iğne ,para vb asla ağızlarına almazlar 2,5 yaşıdalar.Bnce zeka kartları al mama sandalyesine oturtup kartları tanıt bn öyle yapardım sonra tahtadan puzzle alabilirsin.yürüyorsa saklambaç oynayın .lego oynayın ,karalama yapın ,kağıt yırttır,su da oyuncaklarını yüzdürsün falan bir sürü şey var google gir evde çocuğumla neler yapabilirim diye yaz birsürü şey çıkar

Benimkidee 14 aylık :) siz maşallah oglusunuzu çok güzel yetistiriyorsunuz. FikirleriniZi çok beyendim. Bende uygulayacağım. Teşekkür ederim paylaştığınız için.

Allah bağışlasın yavrunuzu...
Teşekkür ederim...
Elimden geldiğince, araştırdığım kadarıyla bana doğru gelen neyse onu yapmaya çalışıyorum ben de...
Zaten çocuk olduktan sonra eve "ev" gözüyle bakamadım..
Bir müddet sonra "acaba ben bu işimi yaparken oğlumun ilgisini nasıl çekerim, o da benle gözümün önünde keyif alır" diye düşünüyorsun : )
Kendiliğinden çıkıyor zaten ortaya..
Onlar seni yönlendiriyor sen ortam hazırlıyorsun..
Çocuk yetiştirmek gerçekten çok zormuş ama bir o kadar da zevkli...
Yaptığın çabaların onda geri dönüşümünü izlemek paha biçilemez gerçekten..

O zaman yapalim yikalim oynayin:) bebeginiz ne seviyorsa onu yapin yasina uygun olarak. Benim bebegim ben sarki soyledigimde heyecanlaniyordu. Ilk dogdugu zamanlarda basladim sarkiya. 2 aylik olunca bana eslik etmeye basladi. Sonra kendi kendine de soylemeye basladi:)) simdi sarkilarla uyaniyor:) 6 aylik.

Facebook da oyuncu anneyi takip et.

Çok sağ olun inanılmaz yardımcı oldunuz

Bizde dans ediyoruz sürekli ben öğretmedim ama kapı gıcırtısına oynayan bir kızım var:)

canım. Oyuncu anne Şermin çarkacı mutlaka takip et sosyal medyadan ve kitaplarını edin bir de oyun takvimi çıkardı senin ialcın onda.

Çok sağ olun. Gerçekten çok haklısınız

Sağ olun. O kırk kere aynı şeyi istemesi bazen çok sinirlendiriyor beni ama idare ediyorum:)

Çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz

Ço te

Sağ olun

Gerçekten bir sürü fikir aldım. Size de çok teşekkür ederim öneriniz için

ayrık ayrık olan yapbozlara başlamalısın...ben o aylarda başladım kızım 2 yasına geldığınde 16lı -24 lu puzzle yapıyordu....boyalara erken cunku bend eo aylarda heves edıp aldım..ağzına sokuyordu oğretmenıde erken basladgımızı soyledı...Legolar,kuleler...tabıkı bılemeyeck annesı sen yaptıkça zamanla öğrenecek...mısal kızımın arkadaşlarının annelerine soyluyorum hıç puzzle yapamazkı bızımkı dıyorlar.yahu al çocuğa oğret bakalım yapacakmı yapamayacak mı.....

Çok sağ olun. Puzzle aldım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…