Bebeğim ve bi tane şişmiş böbreği

Zanamm174

Pamuk oğluna kavuşmuş ,şükreden bir anne :))
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
1.394
1.810
63
Mrblar bugün doktor bebeğimin bi böbreğinin şiş olduğunu söyledi, çok üzüldüm var mı yaşayan ?

Şiş derken büyüme mi varmış yani? Benim kızımın bi böbreğinde büyüme vardı 2 hafa sonra normale döndü

Şiş derken büyüme mi varmış yani? Benim kızımın bi böbreğinde büyüme vardı 2 hafa sonra normale döndü
Doktor böyle ifade etti şişmiş dedi, büyüme varmış evet, kaçıncı hafta kızınınki büyümüştü canım

Doktor böyle ifade etti şişmiş dedi, büyüme varmış evet, kaçıncı hafta kızınınki büyümüştü canım
22. Haftada ayrıntılı usg de bir böbreğinde hafif genişleme var dedi. Bi sonraki randevumda 2 hafta sonra normale dönmüştü. Sıkıntı yapma çok kişinin başına geliyor. Bende çok ağlayıp telaş yapmıştım ama gereksizmiş. Bebeğin erkek mi senin

Evet erkek canım ,ilk duyduğumda çok üzüldüm yavaş yavaş kendime geliyom

Evet erkek canım ,ilk duyduğumda çok üzüldüm yavaş yavaş kendime geliyom
Erkek bebeklerde çok sık görülen bişeymiş hatta çok çok normalmiş anne karnında geçmezse doğar doğmaz sünnet ediyorlar öyle geçiyormuş. Benim bebeğim kız olduğu için o ihtimalde yoktu düşün neler çektim o iki hafta

Allah göstermesin bir daha , inş bizimki de öyle bir şeydir ilk çocuk olunca korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…