bebeğim ve boşanma

huzursokagi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
467
42
43
Adana
buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım.şuan 2 aylık bebeğimle yalnızım.özellikle boşanan arkadaşlardan fikir almak istedim. 1 ay önce eşimin memleketine giderken yolda kavga ettik daha doğrusu evde benim başka bir şeye moralim bozuldu ağladım.1 saat sonra da yola cıkacaktık lohusaydım daha 25 gunluktum. eşim ne oldu dıye sordu ben de o an ağladığım için bişey yok dedim daha ısrar etmedi. ağlarken konusamam ben daha once bunu yıne soylemıstım ben ağlarken bana sorma sakınleşince sor dıye.neyse eşim de benim ağlamamı yanlış anlamış memleketine gitmek idtemediğim için ağladığımı moralimin bozuldugunu düşünmüş.sonra arabada kavga ettık kaç defa ıstemıyosan bırakayım eve dedı ben de nıye ıstemeyeyım felan dedım artık bı kere daha deyınce bırakırsan bırak cok da umrumda dedim.bu arada daha 25 gunluk bebeğim ağlıyor ona da sınırım bozuldu ve bızı eve bıraktı gıttı. hıcaramadı cocuk hastalandı ben mesaj attım 10 gun sonra hasta dıye bana soyleme hastalıgını kıme guvenıyosan ona soyyle yazmıs.çok kısa anlattım suanda da 1 aydan fazladır yalnızım 1 ay hıc aramadı bana da mesaj atma dedı bebekle ilgilenmediğii soyledi.ben de hıc aramadım 2 gundur de kendisi aradı. bebeği soruyor ben de yenı mı aklına geldi dedim. bi daha beni arama dedim.şimdi ne yapayım bılemedım. benı boyle cocugumla bırakması cok zoruma gıttı hala daha gelmedi boşanmayı dusunuyoruz.çocukla boşanmak zor mu tek başıma altından kalkabılır mıyım ya da cocugum için gururumu kırmalı mıyım.bu arada hala benden ozur beklıyor kendisi aradıgı zaman da hala trip atıyor.ve benım oraya gıtmemı beklıyor 3 saat var arada. cocugu alıp otobuse bınıp nasıl gıdeyım kı gıtmem zaten çok karısık yazdım bebeğim uyanmadan yazayım dıye

buraya yazıp yazmamakta kararsız kaldım.şuan 2 aylık bebeğimle yalnızım.özellikle boşanan arkadaşlardan fikir almak istedim. 1 ay önce eşimin memleketine giderken yolda kavga ettik daha doğrusu evde benim başka bir şeye moralim bozuldu ağladım.1 saat sonra da yola cıkacaktık lohusaydım daha 25 gunluktum. eşim ne oldu dıye sordu ben de o an ağladığım için bişey yok dedim daha ısrar etmedi. ağlarken konusamam ben daha once bunu yıne soylemıstım ben ağlarken bana sorma sakınleşince sor dıye.neyse eşim de benim ağlamamı yanlış anlamış memleketine gitmek idtemediğim için ağladığımı moralimin bozuldugunu düşünmüş.sonra arabada kavga ettık kaç defa ıstemıyosan bırakayım eve dedı ben de nıye ıstemeyeyım felan dedım artık bı kere daha deyınce bırakırsan bırak cok da umrumda dedim.bu arada daha 25 gunluk bebeğim ağlıyor ona da sınırım bozuldu ve bızı eve bıraktı gıttı. hıcaramadı cocuk hastalandı ben mesaj attım 10 gun sonra hasta dıye bana soyleme hastalıgını kıme guvenıyosan ona soyyle yazmıs.çok kısa anlattım suanda da 1 aydan fazladır yalnızım 1 ay hıc aramadı bana da mesaj atma dedı bebekle ilgilenmediğii soyledi.ben de hıc aramadım 2 gundur de kendisi aradı. bebeği soruyor ben de yenı mı aklına geldi dedim. bi daha beni arama dedim.şimdi ne yapayım bılemedım. benı boyle cocugumla bırakması cok zoruma gıttı hala daha gelmedi boşanmayı dusunuyoruz.çocukla boşanmak zor mu tek başıma altından kalkabılır mıyım ya da cocugum için gururumu kırmalı mıyım.bu arada hala benden ozur beklıyor kendisi aradıgı zaman da hala trip atıyor.ve benım oraya gıtmemı beklıyor 3 saat var arada. cocugu alıp otobuse bınıp nasıl gıdeyım kı gıtmem zaten çok karısık yazdım bebeğim uyanmadan yazayım dıye

sadece bu sebepten mi boşanmayı düşünüyorsunuz yani hemde yeni bebekle :53:

bu mu yani boşanma sebebiniz? çok enteresan bir durum. yaşlarınız küçük sanırım... belli ki evlenmeyi bilmiyormuşsunuz, keşke evlenmeseydiniz. hadi evlendiniz bari kendiniz büyüyene kadar çocuk yapmasaymışsınız. her önüne gelen evleniyor, yetmiyor bir de çocuk yapıyor :20: ne diyelim ki şimdi biz sana?

sanki baska seylerde var gibi ..
tabiki siz daha iyi bilirsiniz ..
işinizde varsa çalışın çocuğunuza bakın ..

Bu erkeklerin ufak sorunlari buyutmesine ve minnacik yavrusunu merak etmemesini anlamiyorum. Sanki kadinlar o bebegi babasinin evinden getiriyor !! Boyle bi sorun icin bosanmak ta i ki manasiz ama sadece ikiniz oturup konusun paylasin anlasin derim ben. Maddi ozgurluk olsa bile cocukla bosanmak zor. Hele ki daha simdiden merak etmeyen bir baba varsa.. siddet yoksa ortada uzlasmaya calisin. Rabbim evinize huzur versin ins..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle eşin kapına gelip senden ve ailenden özür dilemeden adım atma.
bebek hasta dediğinde bile umurumda değil falan. ufak bir tartışma sonrasında bu kadar büyütmek normal değil.
gelir kapına af dilerse bebeğin için tekrar şans verirsin.
bu arada sebepsiz ağladığında konuşamıyorsan mesaj yazıp ver. karşındakinin neden ağladığını bilmemek cok sinir bozucu bir durum.

Erkekler tepesi atinca kestirip atiyor maalesef is hep bizlere düşüyor

Hadi sizi düşünmüyor diyelim de bu kadar vicdansızlık olur mu,hiç mi özlemedi 9 ay sonra aranıza katılmış minicik cennet kokulu yavruyu:26:

Mervecik arkadaşim keşke demekle olmuyor. Her önüne gelen evleniyor ne demek tabi ki evlenilecek. Gecmis yasandi dogru ya da yanlış ben de bosanmak istemiyorum gelip ozurdilemesini istiyorum ama o benden bekliyor

eşiniz cok mu vurdumduymaz acebaa ben herseyden once suna takıldımm sız cocuk hasta dıye mesaj atıyosunuz ufacık bebek dahaa adamın verdıgı cvp ılgınc bundan sıze eş cocugunuzada baba olmazz ekonomık ozgurlugun varsa hıcde cekmee

bundan dolayı boşanılır mı diyen arkadaşları pek anlayamadım açıkçası. bebeğiniz hastalanmış babasına haber vermişsiniz kime güveniyosan ona söyle banane demiş öz babası (buraya dikkat çekiyorum öz be öz babası. bugün kendi babalarımız hastalandığımızda bize böyle yapsa nasıl üzülürüz. sabi sübyanın suçu ne). afedersiniz ama defolsun gitsin o zaman. kapınıza gelip ben ettim sen etme demeden affetmeyin. aile büyüklerine de anlatın durumu böyle böyle yaptı diye sonuçta onların gözünde de haklıyken haksız konuma düşmeyin. boşanın diyemem amakolay kolay da affetmeyin bence. bugün sizi bebişinizle terkeden yarın ne yapar bilemedim. ayrıca bu adam bir aydır nerde kalıyor? hiç mi demiyor anası babası oğlum sen napıyorsun?

genelde okurum birşey yazmam ama dayanamıcam artık, bu erkeklerin nerdeyse hepsi mal. Ne koca olmayı biliyorlar ne baba olmayı, bir de utanmadan özür bekliyo, konu sahibi kızma sakın, al birini vur ötekine, benimki de baba olduğunu biraz geç fark etti, bi resti çek de aklı başına gelsin bir daha çocuğunu ve seni göremeyeceğini bi anlat da poposu yere insin tekrar. Kusura bakmayın en kibar şekilde yazmaya çalıştım.

Yok yok hic kusura bakmiyorum cok dogru söylediniz. Bir aydir ailesiyle kaliyor.ailesi bi kere aradi o da bir ay sonra. Benim kizdigim cocuga okan vurdumduymazligi. Zaten 3-4 gündür aramaya baslamisti baktı ki bende tepki yok. yalniz hem ariyor hem de hala trip atiyor ben de böyle yapacaksan arama beni bi daha dedim.

Bende Özür dilemeden affeymeyi düşünmüyorum. Tabi ki bosanmak da istemiyorum ama hala tavri ayni olursa yapacak birşey yok.bir aydır cocuga ben bakiyorum hem maddi hem manevi. Inşallah bigun bu yaptiklarina cok pisman olur inşallah

Kesinlikle ozur dilemeyin, bu ne bicim bir tavir boyle? ozur dilenece bir sey yapmamissiniz bu bir, ikincisi bu nasil bir ego, bu adam bilmedigimiz bir ulkenin krali falan mi? Bence mesaj atarsa falan, cevap atmayin, hiiiiiiiiic takmayin, yakinda bence surune surune gelir. O zaman da kopekler gibi suruyun, yanina koymayin sizi el kadar bebekle yalniz birakmayi. Gururunuzu cignetmeyin bence, bir kere taviz verirseniz, hepten basiniza cikar. Yok, bosanma isinde blof yapmadiginizi anlarsa, guclu durdugunuzu gorurse, o zaman adam olur bence.

Bende Özür dilemeden affeymeyi düşünmüyorum. Tabi ki bosanmak da istemiyorum ama hala tavri ayni olursa yapacak birşey yok.bir aydır cocuga ben bakiyorum hem maddi hem manevi. Inşallah bigun bu yaptiklarina cok pisman olur inşallah

Ne demek ya maddi manevi ben bekliyorum çocuğu nasıl yaaaa. Maddi olarak ihtiyaçları da mı görmüyor.Allahım sen sabır ver bizlere hem yap çocuğu hem de anasına at ne kolaymış öyle babalık. Böyle insanlara çalışan kadın fazla geliyor. Lanet olsun.

Evet aynen öyle maddi anlamda da 1 aydır hic katkısı yok ama ben ne yaptım kredi karti bende kalmış cocugun kıyafeti ni felan ordan aldim. Cunku maasimi alnama cok vardi maasimi aldim kullanmiyorum artık. Cunku giderken cocugun kıyafetleri ni de götürdü yaninda ben onun valizine koymustum. Yanlislikla gitti yani. Ah arkadaşlar durum bu iste. Geceleri yalniz kalmaya da korkuyorum hep biri gelip kaliyor.kendisi öğretmen eylulde açılacak okul. Eve almayacagim ben de cok Üzgünüm

Back
X