Bebeğim ve çalışma zorunluluğum.. nasıl yapsam bilemiyoru şuanda.

Çok fazla yaşlı değil aslında ama kilolu biri olduğu için hareket etmekte biraz zorlanıyor.. bebe için de önemli bir durum bu..

Çok zor Allah kolaylık versin...babannen çokmu yaşlı. Eğer diriyse bir düşün derim. Çalışma saatlerin uygun bir iş.. hafta sonlarıda tatilin olursa. Kafan daha rahat olur

Bebeği olup çalışmak zorunda olan ve bırakacak yer bulamayıp, bulduklarına gönlü razı gelmeyen anne tipini çok iyi tanırım.
Bknz: BEN
Maddi çok sıkıntım vardı, çalışmam ŞART denecek kadar ciddiydi.
Buna rağmen ben yaşının dolmasını bekledim.
Annem bariz yan çizdi (neden bilmiyorum çok zoruma gitti) Bakamam demedi ama hiç bakarım cevabı da çıkmadı ağzından.Kayınvalidem bi bakarım dedi bi yapamam dedi..
Ben de bi bakıcı tuttum, ya annem ya kv mutlaka hergün uğruyorlar.
Olmadı ben işten izin alıp baskın yapıyorum arada.
Şimdilik bi sorun yaşamadım ama dedim ya bebeğim yaşını doldurdu.
Eğer maaşın bakıcı parasını ödedikten sonra sana hatrısayılır bişeyler bırakabilecekse arkadaşların da dediği gibi babannenin yanında bakıcı tutman en mantıklısı.
Eğer biraz daha sabredebilirsen yaşını beklemen en doğrusu tabi.Çünkü çok çok küçük daha, kimse senin kadar ilgilenip ihtiyaçlarına doğru müdahalelerde bulunamaz.
Bide şimdi tam ek gıdaya geçiş dönemi.Senin ilgilenmen daha doğru olur.
Allah yardımcın olsun.
Umarım en doğru kararı verirsin.

çalışma! mecburum diyorsun seni çok iyi anlıyorum bebğimi 1 yaşında bırakıp ''zorunluluktan'' işe başladım. pişmanım çok çok yıprandım. bi daha bebğim olursa kesinlikle kreş çağına gelene kadar yanında olucam. eşimmi? ek iş yapsın uyumasın banane. işe başladımda madalyamı taktılar

annemi ikna etmeye çalışırdım , başka çare göremiyorum.

Ben 8 aylikken kamera taktirip bakiciya biraktim. Cok şefkatli, mukemmel sevgi asilayan bir insandi. Her firsatta kameradan bunu bana ispatliyordu. 2.5 yasinda krese basladi. Simdi bir bebegim daha oldu umarım ona da o bakar

Ben de çalışmak zorundayim aslinda ama calisamiyorum cunku alacagim maas en iyi ihtimalle 2000-2500 civari, bakici ya da iyi bir kresin istedigi tutar 1500 civari. 500 lira da anca yol parama giyim kusam masrafima gider (isim geregi guzel giyinmek zorundayim) boyle boyle 3 yil oldu, seneye anaokuluna gidecek zaten. Anca o zaman duzgun calisma saatleri olan bir is bulabilirsem calisabilirim

annen teklifini kabul etse ikiniz içinde iyi olur aslında
ciddi ciddi tekrar bi konuş

Ne kötü bir durum, komşu falan bakmaz mı acaba?
Annem geçen sene böyle ortada kalmış bir komşunun çocuğuna bakmıştı. Sabah 7'den öğlen 13.30a kadar 350 TL aldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…