Bebeğim ve duş

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Yardimmmm Antalyadayim ve klima sabahtan beri ilik ufluyor 5 aylık bebeğimi sabah dusa soktum normalde her gün,bi kez yikarim ama bugün ogle ve aksam sampuansiz yikasam bi zararı olur mu

Ne gibi bi zararı olacak ki anlamadım ben . Ankarada yız . 38 derece oldu ben 2 kez yıkıyorum .şampuanI da gün aşırı kullanıyorum. Antalya da 4 kez bile yıkanabilir kuzucuk :)

Ahah ya ne bileyim nette hic bu,tarz bi,yazı, göremedi,o,yüzden merak ettim birazdan sokucam suya yine çok sicak

Masallah eski.konularini okumustum.buyumus masallah siz de rahatlamissiniz.iyi tatiller

geçen yaz benim bebeğim de 5-6 aylıktı bu aralar. izmirdeyiz, evde klima da yok. doktorumuz en az 2-3 kere suya sokun çıkarın demişti. daha oturamadığı için bebek kuveti zor oluyordu, kovası da küçük geldi içine sokmak için. şu büyük boy çöp kovaları var ya :) en büyük kovalardan daha büyük oluyor diye ondan aldık, iyice yıkadım pakladım. bebeğimi günde bazen 5 kere sokuyordum suyun içine. boynuna kadar giriyordu ki benim kızım biraz tombik bir bebekti ve boynuna ulaşıp krem bike zor sürüyorduk. ama o kova bizim kurtarıcımız oldu. hem suyun içinde elini ayağını rahatlıkla hareket ettiriyordu, bir nevi spor oluyordu ona :) hem ferahlıyordu. tek bir pişik olmadan atlattık geçen seneyi o sayede. şiddetle tavsiye ediyorum herkese :D

geçen yaz benim bebeğim de 5-6 aylıktı bu aralar. izmirdeyiz, evde klima da yok. doktorumuz en az 2-3 kere suya sokun çıkarın demişti. daha oturamadığı için bebek kuveti zor oluyordu, kovası da küçük geldi içine sokmak için. şu büyük boy çöp kovaları var ya :) en büyük kovalardan daha büyük oluyor diye ondan aldık, iyice yıkadım pakladım. bebeğimi günde bazen 5 kere sokuyordum suyun içine. boynuna kadar giriyordu ki benim kızım biraz tombik bir bebekti ve boynuna ulaşıp krem bike zor sürüyorduk. ama o kova bizim kurtarıcımız oldu. hem suyun içinde elini ayağını rahatlıkla hareket ettiriyordu, bir nevi spor oluyordu ona :) hem ferahlıyordu. tek bir pişik olmadan atlattık geçen seneyi o sayede. şiddetle tavsiye ediyorum herkese :KK70:

Ahahahha gozumde canlandı dombik bebe simdi,ne durumda hala dombik mi :D :D bizimkide Azcik şişko da 12 haziranda 7.600 68 cm di,simdi,biraz istahsiz gibi ve boya gidiyo pek emmeyince haliyle. Aslinda öyle bi şey,ki,5 dk,emse sisirdigini düşünüyorum yani az önce de dışardan geldik 3,4 saattir emmemisti 5 dk surdu emmesi

benim kızım hiç emmedi, hep mama yedi. malum mamanın da ayrı bir tombaklığı oluyor :) bacak boğumları ayağını saklıyordu nerdeyse :D şimdi 17 aylık, hareketlenmeye başlayınca, yürüyüp koştukça, bir de ek gıdaya geçince kilo falan kalmadı. şuan 10,5 kilo. hazır emiyorken emsin işte ne güzel :) ilerde şişkinlik falan kalmıyor inanın :D

Back
X