Evet kızlar, iyi ve kötü yorumlarınız için teşekkür ederim.
Türkiyeye bebeğimle gidip geldik.
Uçuş hiç beklediğim gibi kötü değildi. Ara ara mızmızlanmalar dışında herşey çok iyi geçti şükür.
Birdaha uçacağım zaman bukadar korkmam sanırım. Bebeğim bu arada 25 haftalık.
İzmire kayınvalidemlere uçtuk ordanda istanbula gidecektik arabayla.
Gideceğimiz gün hava değişikliğinden dolayı bebeğim biraz rahatsızdı. Bizde o yüzden 5 saat araba yolculuğu yaptırmak istemedik.
Bayramdan dolayı hastanede başka randevu bulamadığımız için biz eşimle istanbula gittik ve bebeğimi kayınvalidem ve görümceme bıraktık 1 gece.
O gece gece biraz beni aramış ama onun dışında gündüzleri herzamanki mutlu bebek.
Döndüğümdede şükürler olsun gayet neşeli ve huzurluydu.
Ama bebekten ziyade ben hiç rahat edemedim. Gece doğru düzgün uyuyamadım ve dönene kadar eziyet oldu
Bebeğimle rezil kepaze olarak bi yere gitmeyi tek gezmeye tercih ediyorum sanırım
Yani benim gibi düşünenler varsa travma vs olmuyor bebekte bir iki gece ile.
Ondan çok bende travma oldu sanırım. Sürekli gözlerini hayal ettim dönene kadar
İzmire dönünce onuda doktora götürdüm genel muayene için vs.
Ordaki doktor çok güldü benim abartmama.
Çalışan bir sürü anne var öyle hemen travma olsa hiç kimsenin çocuğu normal olmamalı dedi.
Kendisinden örnek vererek mecburi hizmetimi şırnakta yaptım ve bebeğim ilk iki sene sürekli anneannedeydi şimdi 20 yaşında ve beni aramadığı gün yok, tıp öğrencisi ve gayet normal bir genç delikanlı dedi.
Ara sıra kaçamaklar annenin ruh sağlığı için gerekli diyede ekledi.
Bunu benim için söylemiyorum- düşünen kendini kötü hisseden anneler varsa diye söylüyorum.