Arkadaşım allah yardımcın olsun, ben öyle bir isim koymadığım halde anlattıklarımı yaşadım seni düşünemiyorum bile..benim durumuma da yorum yazan arkadaşlar olmuş, yoğunluktan cevap veremedim kusura bakmasınlar lütfen. Nihayet evlerine döndüler, ben de kafamı toparlayabildim, oğluma da bakabiliyorum, onlar burdayken ben tek başıma yapamam psikolojisine girmişim ki onların istediği de tam buydu. Yine gelecekler 1 ay kadar sonra ama hiç değilse kafamı topladım bu sefer göndermesini bilirim. Niye en başta tepkini koymadın diyen arkadaşlar olmuş senin için de; lohusa psikolojisi herhalde böle biri değilim normalde şahsen benim kafam sonradan yerine geldi ben napıyorum biz napıyoruz bunlar napıyor ya oldum, tepkimi koymaya başladığımda zaten kavgalar başlamıştı..
Ben de bazen senin gibi düşünüyorum onlar da birer ana baba yapma öyle hissetme diyorum kendime ama öyle bişey yapıyolar ki yumuşak düşünen yüreğime benim diyorum.. umarım tez vakitte uygun bir çözüm bulursun arkadaşım, dualarım seninle olacak..