- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- 133
Canim lohusaik pskolojisi cok farkliymis bisey diyemedim o an ama yalniz kalinca iste aklim basima geldi artik izin vermiyorum oyle yapmasina aynen hep gozum ustunde oluyo valla bende severdim dogumdan once kendisini ama sana tavsiywm yuz verme boyle yaparsa engel ol tersle azarla alinirsada lohusayim anlayisli karsilayn elimde degil sinirleniyorm falan de. Ben yasadim kimse yasamasin![]()
Valla ben korkuyorum açıkçası kayınvalidemden. Çok iyi bir kadın severim de bana hiç zararı dokunmadı. Ama onun da az biraz psikolojisi bozulmuş olabilir. Kayınbabamın dengesizliği yüzünden çocuklarını doğru düzgün sevip koklayamamış çocuklar darma dağınık zaten aile kavramı bilmiyor tutkunluk yok. Hep kayınbaba yüzünden. Eşimi de 16 yaşında evden kovmuş. Kayınvalidem çocuklarına doğru düzgün annelik yapamamış kısacası hep çocuklarına hasret yaşamış. Ve gençliğinden beri çocuk bakıyor. Bazen anlatır kaynanam. Kendi çocuklarımı sevemedim başkasının çocuklarıyla avuttum kendimi der. Hamile olduğumu duyunca da mutluluktan havalara uçtu. Benden daha çok seviniyordu. Hemen örgülerle mörgülere başlamıştı. Sağolsun eksik olmasın ama doğumuma geldiği zaman çocuğumu çok sahiplenirse beni çocuğumun kokusuna hasret bırakırsa lafımı hiç esirgemem eşime de göndermesini söylerim.