• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim ve kv

O hareketi yapan,düzgün lafa nolacak yaa,nasıl emiyo kuzuum,aç bu aç, sütün yetmiyoo diye cevap verir.Ben olsam,ne yapıyorsun anne,öyle şey olur mu,yapma birdaha der,çocuğu ondan alırım.Ben kardeşime gittiğimde ellerimi sabunlamadan 10 aylık kızına dokunmuyorum bile...
Ben genelde edepsizimdir de iste konu sahibi benden daha normal insandir diye oyle dedim ;) yoksa baktim ki benim kv kolunu emdiriyor,oglunu cagirayim mi der gecerim ;)

Canım öyle deme!!!
Ben bi zamanlar KV'ye açık açık öyle hiç bişey diyemiyordum, sinirimden patlayıp geberiyordum, ama bişey diyemiyordum, gücüme gidiyordu. Muhtemelen KV ile yaşamıyor konu sahibi ki, ara sıra görüyor ve kalp kırmak istemiyor. Fakat ben KV ile yaşıyordum, ve zamanla baktım bu olmayacak, artık ağzıma geleni söylüyorum. Çocuk aç, emmesi lazım. "Çocuğa Rezene çayı yap gel, içsin" diyor. Bende lafımı esirgemiyorum artık. Önceden "gık" diyemezdim. Ama şimdi diyorum.
"Sende çocuğu bana vermemek için elinden geleni yapıyorsun anne! Fakat ben o çocuğun annesiyim, mecbur almam lazım. O çocuk çay değil, süt emecek" demiştim??
ama bak, simdi gecmiste yaptigini yapmayio cocugunu onun kirilmasindan daha cok onemsiyosun canim. dogrusu bu.

Bakın tekrar anlatayım. Kelime oyunu falan yapmıyorum bana göre çok yanlış bir şey bu yaptığı ve uyarmam gerekli kendisini. Bu uyarının hangi yöntemle, hangi dil kullanılarak yapılması gerektiğini soruyorum. Sert üslup, tatlı dil vs.
İma etmiyorum, yani burada direkt söylüyorum yapılan iğrenç ama ona gidip böyle söylemem değil mi?
Nasıl önünü alırım diye sormuyorum, çünkü uyarı yoluyla önünü alacağımı biliyorum. Kadına taş ve sopalarla dalacak değilim heralde. Konuşarak anlaşacağım ama nasıl diye soruyorum burada, konum bunla alakalı.

Şu açıkladığım şeylere bak ya öf.
Allah Allah. ben bu kadar komplike anlatmyrm. diyorum ki cocgunun kolunun emilmesine musade etmemenin nasil soylenecegi gibi bi soru olamaz. sen bunu istemiyorum dersin nokta. sen nasil soyleyecegim diye dusunurken kolu kac kere daha emilecek acaba.

O nasil bir cirkinlik oyle ya.
Yazik bebege.
Ben oglumun emme pozisyonunda tutulmasini bile istemiyorum. Kucağa yatirinca dogrudan meme aramaya basliyor.
Icim gidiyor oyle gorunce verin diye hemen aliyorum ellerinden
Kol emdirmek nasil bir igrencliktir.
Hadi bir kere yapti diyelim refleks olarak, surekli mi yapiyor bunu kayinvalide?
O an hemen alin meme istiyor demekbki diye firsat vermeyin.
Ve ayrica bu acikca soylenebilecek bir sey, utanilacak sikilacak bir durum yok

O nasil bir cirkinlik oyle ya.
Yazik bebege.
Ben oglumun emme pozisyonunda tutulmasini bile istemiyorum. Kucağa yatirinca dogrudan meme aramaya basliyor.
Icim gidiyor oyle gorunce verin diye hemen aliyorum ellerinden
Kol emdirmek nasil bir igrencliktir.
Hadi bir kere yapti diyelim refleks olarak, surekli mi yapiyor bunu kayinvalide?
O an hemen alin meme istiyor demekbki diye firsat vermeyin.
Ve ayrica bu acikca soylenebilecek bir sey, utanilacak sikilacak bir durum yok
ay evettt budur. nasil soyleyecegim demek ne demek yani

Ben genelde edepsizimdir de iste konu sahibi benden daha normal insandir diye oyle dedim :KK66: yoksa baktim ki benim kv kolunu emdiriyor,oglunu cagirayim mi der gecerim :KK66:
Başka şeylerde ben lafımı kırk kere tartarım ama bebek bu ya,dünyaya yeni gözünü açmış yavru..Görümcemde benim 20 günlük bebeğime,kendi kızının ta kahvaltıdan kalmış süt bardağının kalıntısını içiriyordu.Öyle hışımla çekip aldımki,ne yapıyorsun diyerek,sevmeye bile izin aldı sonra...

Kolu iyiymiş ben burada emziren kayinvalide bile gördüm. eşinize bebeğin daha çok küçük olduğunu bağışıklık sisteminin henüz gelismedigini. kolay mikrop virüs vs. bulasacagini sakince soyleyin. bunları söylerken bebeği kucağına verin. bak ne kadar masum yazık degil mi hasta olsa acı cekse uzulmez misin deyin.
Emziren kv mi gerçekten varmı öyleleri ya.

Sizin adınıza çok üzüldüm ne kötü bi durum insan bişey diyemiyor ama içi gidiyor.

Ben asansörde benden izinsiz karnımı okşayan kadının eline vuruyorum, biri bebeğime kolunu emdirecek, nezaket göstermek için çabalayacağım?
Önce yapanı, sonra gülenleri öyle bir haşlarım ki, sanırım bir daha izinsiz evime giremezler.
Hareketi gördüğünüz anda çocuğu alacaksınız, ne tür bir sapık olduğunu sorup, bir yerlerini emdirmek istiyorsa, kendine başka bir oyun arkadaşı bulmasını rica edeceksiniz.
Sabrınızı takdir ettim, size o insanlarla kolaylık diliyorum.

Başka şeylerde ben lafımı kırk kere tartarım ama bebek bu ya,dünyaya yeni gözünü açmış yavru..Görümcemde benim 20 günlük bebeğime,kendi kızının ta kahvaltıdan kalmış süt bardağının kalıntısını içiriyordu.Öyle hışımla çekip aldımki,ne yapıyorsun diyerek,sevmeye bile izin aldı sonra...

Amcası bir gün şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye anlatıyor, benim tepkimi ölçüyorlar kendilerince, dedim o kadar cesaretiniz varsa yeltenin de görün neler oluyor. Sonuç yürek ister!

Ben emzirirken bile bi temiz yıkardım göğüslerimi öyle verirdim. Terdi kokuydu falan rahatsız etmesin bebeğimi diye.. uyarın arkadaşım. Benim kaynana direkt memesini vercek oldu da kocamın ve kayınpederimin yanında uyardım hem de epey sert.. bidahası da olmadı zaten.

kayınvalidem bebeğime kolunu emdiriyor ve bunu ailecek çok komik buluyorlar. Bugün sağlık ocağında hemşireye uyarması için rica edecektim ama bir türlü yalnız kalamadık o nedenle benim uyarmam lazım. Nasıl bir uyarı yapabilirim? Eşime de söyleyebilirim o kendi uyarır ama ona da düzgün söylemem lazım.
Canım direk söyliceksin işte. Anne kolunu emdirme çocuğa. Bu kadar. A niye derse, olur mu öyle şey canım yapmayın de. O zaman bacağınıda emdirsin var mı öyle saçmalık.

Amcası bir gün şöyle yapıcaz böyle yapıcaz diye anlatıyor, benim tepkimi ölçüyorlar kendilerince, dedim o kadar cesaretiniz varsa yeltenin de görün neler oluyor. Sonuç yürek ister!
Deniyorlar insanı işte,sonra kıvranmaktansa,baştan bilmeliler tepkini.Benim oğluma da amcası şakalar yapıyordu aklınca ağlatıncaya kadar.4yaşındaki çocuk nasıl başetsin koca adamla.Dedim neden böyle yapıyorsun,seni seviyordu ama kendinden soğutuyorsun.Bak bu çocuk, değil mi, sende koca adamsın,yaşına göre davran.Gerçektende şimdi sevmiyor amcasını.Sevsin isterdim ama kendi sebep oldu.Çocuklarımız söz konusu olunca kimse naiflik beklemesin bizden...

Buradan yazayım cevapları. Bu sabah ilk defa gördüm şok oldum daha önce yaptı mı bilmiyorum sağlık ocağına gidiyorduk kendi kendime nasıl desem diye düşünürken o an söyleyemedim geçti.
Hayır kayınvalideyle yaşamıyorum normalde. Lohusayım diye bakmaya geldi.

Ben emzirirken bile bi temiz yıkardım göğüslerimi öyle verirdim. Terdi kokuydu falan rahatsız etmesin bebeğimi diye.. uyarın arkadaşım. Benim kaynana direkt memesini vercek oldu da kocamın ve kayınpederimin yanında uyardım hem de epey sert.. bidahası da olmadı zaten.
Nasil emzirmeye yelteniyor ya. Ne sebeple ayrica? Bombos kurumus memenin nesini emziriyor. Ona mi kaldi emzirmek
Vallahi bu insanlar sinir krizi sebebi.

Back
X