Bebeğim ve sigara

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Merhaba. Eş ailesiyle ciddi sorunlarımız oldu ve bence asla aşabilmiş de değiliz. Geçenlerde görüşmek gibi bir gaflette bulundum ve konu açıp anlatmıştım da burda zaten.

Şimdi sorunum şu ki o gün kp bebeğimi aldı kucağına sevdi. Sonra bana verdi gitti sigara içip geldi. Gelir gelmez bebeğimi tekrar aldı kucağına. Kucağına aldığında farkettim çok fena kokuyordu.

Siz böyle bir durumda ne yaparsınız. Söyler misiniz kucağına alma diye? Çok büyük düşüncesizlik değil mi bu?

Ben ablama acik söyledim icer icmez gelip alma diye. Alindi biraz ilk ama sonra dikkat etti. Bebekler kokulara felan zaten hassas hic gerek yok

Aslında bılınclı aıleler sokulmaz bebeklere .Sıgara ıcenlerde .Arkadasımın bebegı var çok sevıyorum sıgara ıctıgımde dısımı fırcalayıp elımı yuxumu yıkayıp yakınlasıorum.Izın de ıstıyorum ayrıca.Öle pufur pufur ıcende deılım.Gunde en fazla 3 tane ıcıorum .Bence rahatsızlıgınızı soyleyın.

Bence söyle, ayıp değil ki.
Keşke kendileri düşünse bunu.. 🙄

Merhaba. Eş ailesiyle ciddi sorunlarımız oldu ve bence asla aşabilmiş de değiliz. Geçenlerde görüşmek gibi bir gaflette bulundum ve konu açıp anlatmıştım da burda zaten.

Şimdi sorunum şu ki o gün kp bebeğimi aldı kucağına sevdi. Sonra bana verdi gitti sigara içip geldi. Gelir gelmez bebeğimi tekrar aldı kucağına. Kucağına aldığında farkettim çok fena kokuyordu.

Siz böyle bir durumda ne yaparsınız. Söyler misiniz kucağına alma diye? Çok büyük düşüncesizlik değil mi bu?
Ben olsam söylerim tabi ki.. Neden çekiniyorsunuz ki. Kocaman kadını azarlayacak haliniz yok sonuçta. "anne sigara içtin ellerini yıkayıp öyle kucağına alsan daha iyi olur" dersiniz olur biter.. Bunda birşey yok.. Eğer size alınırsa da zaten onun anlayışsızlığı olur.. Ama sanmıyorum o da mutlaka hak verecektir.. Kimse istemez sonuçta bebeğine o şekilde dokunturtmayı..

Eşinize söyleyin o uygun bir dille uyarsın babasını. Siz uyarırsanız saçma sapan alınganlık yapabilir
Eşim küsmüştü babasıyla. Bebeğim altı aylık oldu babası ilk kez gördü. Söylerse muhtemelen araları açılır. Bana kalsa asla görüşmelerini istemiyorum bebeğimle. Kv de kp de ruh hastası çünkü. O yüzden elimi taşın altına ben mi koymalıyım diye düşünüyorum.

Ben olsam söylerim tabi ki.. Neden çekiniyorsunuz ki. Kocaman kadını azarlayacak haliniz yok sonuçta. "anne sigara içtin ellerini yıkayıp öyle kucağına alsan daha iyi olur" dersiniz olur biter.. Bunda birşey yok.. Eğer size alınırsa da zaten onun anlayışsızlığı olur.. Ama sanmıyorum o da mutlaka hak verecektir.. Kimse istemez sonuçta bebeğine o şekilde dokunturtmayı..
Kp sigara içen. O kadar sınırlı bir iletişimim var ki onunla. Kv ile tek kelime bile konuşmuyorum zaten. İkisi de ruh hastası. Yaptıklarını bir bilseniz. O yüzden tepkisini kestiremiyorum.

Eşim küsmüştü babasıyla. Bebeğim altı aylık oldu babası ilk kez gördü. Söylerse muhtemelen araları açılır. Bana kalsa asla görüşmelerini istemiyorum bebeğimle. Kv de kp de ruh hastası çünkü. O yüzden elimi taşın altına ben mi koymalıyım diye düşünüyorum.
Söz konusu bebeğiniz olduğu için koyun tabiki. Yaptığı hiç hoş değil

Ben açık açık söylüyorum ,
Sigara içerseniz kucağınıza dahi almayın diye ..
kim olursa olsun . Sevmek isteyen üstünü değiştirip dişlerini fırçalar 😂

Kp sigara içen. O kadar sınırlı bir iletişimim var ki onunla. Kv ile tek kelime bile konuşmuyorum zaten. İkisi de ruh hastası. Yaptıklarını bir bilseniz. O yüzden tepkisini kestiremiyorum.
O zaman tabi siz sesinizi çıkarmayın.. Haklısınız bu konuda ama dengesiz insanlarla uğraşmak çok zor.. O yüzden bu konuyu eşinizle konuşun ve ondan uyarmasını isteyin.. Söz konusu minicik bir bebek..Onları dünyaya getirmek için nelerle mücadele ediyoruz, herşeyden sakınıyoruz tabi ki izin vermeyeceksiniz böyle birşeye..

Sizin durumda söylemezdim zaten 6 ayda bir görürse anca. Onda da her seferinde sigara içtiği gibi kucağına alma denk gelmez. Ayda bir görse ben de 2. Denk gelsem söylerdim.

Ben bu sabah esim direk sigara ictikten sonra kjzimin yanina gidip yatagna yatmis oynadilar filan dye kizima kiyamadim nevresimleri cikarip yikadim. Ozellikle hemen icilip gelindgnde o nefes daha kotu oluyor . Icen anlamaz bunu hatta kotu bile gelebilir aranizda cok iyi deglmis sk sk gorusulmeyecekse bu defalik atlayin ama birdha ayni sey olaca olursa yanls anlamayin ama doktor sigara dumanina maruz kalmasin diye ozellikle soyledi vs deseniz yalani hic sevmem fakat aranizda bisyler olmus tekrar bi bahane olmasin onlar icin kotu anlamaya diyeboyle dedm.

Alakasi yok ama birde bazi gittgm yerlerde goruyorum yemek yaparken bir elde sigara bi yandan icerek yapiliyor o zaman kendim bile tuhaf oluyorum cidden cocuklara cok cokkk dikkat etmeli cok uzuluyorum sigara icilmese bile bebeklere yakin nefes temasi olmamali

Benim kiz 4 bcuk yasnda ve babasi sigara icip yanina gidip yakin oynayan... bu halde bile uzuldm yani gerci esime ayri bize ayri uzuluylrum keske biraksa keskeee

Bu konuyu açtığınıza göre tekrar tekrar gitme muhattap olma niyetiniz var size beddua eden insanlarla. Madem öyle niye buraya fikir danışıyorsunuz?

Back
X