Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oleymis ama beklemeyi bile uygun gormuyorlar hatta bgun tip fak gittim anlatti dedi iyi dusun istersen operasyooln yapilir hemenama olabilir diye çocuk aldırılmaz bekle bence, kesinleşsin öyle aldır, ne zaman bıraktın ilacı? 10. haftaya kadar aldırabilirsin ayrıca bebekte engel durumu varsa sonrasında da alırlar zaten engelli bebeklerin %90 ı düşüyor.
Haklisin hep aklimda bu ama üzülüyorum engel olamiyorumEğer ki çocukta ileride ona zarar verecek hastalık olacaksa aldır acı da olsa,dünyaya geldiğinde acı çektiğini görsen yine yıkılırsın yazık yavruyada
Yalnız böyle çıkışmayın lütfen ya. Benim bile zoruma gitti yorumunuz. Kadıncağız apayrı bi derdini yazmış buraya ilgilenip okuduysanız yorum da yapmak istiyorsanız açıp bi zahmet Google dan bakın neymiş hastalığı ki bilen de bilir üveit in ne olduğunu..Hanımefendı bız bılıyormuyuz soyeldıgınız hastalıgın ne oldugunu nasıl oldugunu da yorum yapalım ama ya
ama şimdi ihtimal konuluyor doktorlar zaten 6 hafta diyorsun ne belli ki bir kese şuan 10 haftalıkken eli kolu her yeri belli ve hareket ediyor yani o zaman doktor bu bebek engelli gelişmemiş vs der aldırırsın ne kaybedeceksin ki zaten kendi düşme ihtimali de çok yüksek, senin hayatını tehlikeye atacak bir durum yok ise bekle, benim bir arkadaşımda ilaç kullanırken hamile kaldı kesin alacaktı doktorlar bir doktora gitti dedi bu bebek ilaçtan etkilenmiş olsa zaten düşerdi dedi ve gerçekten bir sorunda olmadıEvet oleymis ama beklemeyi bile uygun gormuyorlar hatta bgun tip fak gittim anlatti dedi iyi dusun istersen operasyooln yapilir hemen
Suan allahima sukur hastaligim durgun guzel ilacin bebege zararindan dolayi diyorlar 3 ay beklenmeli hatta bazisina gore 4 ay 5 aydan sonra kalinmasi uygunmus ama nasil oldu bilmiorum ramazann ilk gecesi ogredm vardir bi hayir dedim ama icimdeki umudu bitirdilerHande ilacin bebege olabilecek zararindan dolayi mi kürtaj diyorlar yoksa tedavinin yarim kalacagi allah korusun körlük olabilecegi ihtimaline karsimi kürtaj diyorlar anlayamadim orasini
Canm saol haklisin ama gercekten bayandada hata yok doktorlar bile bilmiyor hatta igneyi bile ben kurup veriyorum dusun yani o konuyu acmam lazimdi düşünmedimYalnız böyle çıkışmayın lütfen ya. Benim bile zoruma gitti yorumunuz. Kadıncağız apayrı bi derdini yazmış buraya ilgilenip okuduysanız yorum da yapmak istiyorsanız açıp bi zahmet Google dan bakın neymiş hastalığı ki bilen de bilir üveit in ne olduğunu..
Valla ilacin adini ve bekleme suresini hice saydigimi dusunuyorlar ve hic tahlilsiz direk aldir diyorlar bende umuyorum tahlil falan yapilsin icim rahatlasin ama yok suan bebegm icin kan dahi vermedim istemedileramniyosentez yaptırsanız da çok ciddi bir sorun olup olmadığına baksalar olmaz mı? ihtimal için aldırmak çok mantıklı değil.
İki ay geçtiyse bence aldırma.
Suan allahima sukur hastaligim durgun guzel ilacin bebege zararindan dolayi diyorlar 3 ay beklenmeli hatta bazisina gore 4 ay 5 aydan sonra kalinmasi uygunmus ama nasil oldu bilmiorum ramazann ilk gecesi ogredm vardir bi hayir dedim ama icimdeki umudu bitirdiler