- Konu Sahibi istanbulgibi
-
sabah onu salona bırakıp oyuncaklarını önüne koydum. Banyo yaptırmak için odasından giysilerini almaya gittim geldiğimde yine salondaydı ama mutfağa yakındı. Mutfağa gidip baktım. Bitmiş bir yağ çözücü kutusunu çöpten çıkarmış. Fısfıslı kapak da açıktı. Hemen elini ağzını yıkadım. Ne bulursa ağzına koyan bir bebek. çok endişeliyim. Yarın doktor randevumuz var. Beklemeli miyim? Hemen götüreyim mi? Ağzına koymuş olsa bile yutmuş olamaz çünkü kutu boştu zaten..
bir yaşında. kokladım ama koku yoktu. deterjan da çok ağır parfüm kokulu bişey. eşimi bekliyorum. acile götüreceğz.bebek kac aylik?
elini agzini iyice koklayin bakin kokuyor mu?
bir yaşında. kokladım ama koku yoktu. deterjan da çok ağır parfüm kokulu bişey. eşimi bekliyorum. acile götüreceğz.
sağolun.. şimdi uyuyor. allah yavrumu korusungecmis olsun doktordan geldikten sonra yazin lutfen buraya
endiselenmeyin bitmis kutuyu icmis olamicagina gore sadece agzina dokundurmustur
simdi nasil :26:
sağolun yoğurdun faydası olur mu? şimdi yedirsem?çok geçmiş olsun, keşke yoğurt falan yedirseydin biraz:26:
sağolun yoğurdun faydası olur mu? şimdi yedirsem?
ilk defa duydum.Alo zehirlenme hattı varmış. Şüphelendiğiniz şeyin markasını adını söyleyince , ne kadar tehlikeli olur ya da olmaz bilgilendiriyorlarmış.
Geçen bir programda da bir kadın aynı şeyi yaşamış. Öyle bi bilgi vermişlerdi.
ilk defa duydum.çok akıllıca birşey. keşke sabah haberim olsaydı. kaçmış numara?
sabah onu salona bırakıp oyuncaklarını önüne koydum. banyo yaptırmak için odasından giysilerini almaya gittim geldiğimde yine salondaydı ama mutfağa yakındı. mutfağa gidip baktım. bitmiş bir yağ çözücü kutusunu çöpten çıkarmış. fısfıslı kapak da açıktı. hemen elini ağzını yıkadım. ne bulursa ağzına koyan bir bebek. çok endişeliyim. yarın doktor randevumuz var. beklemeli miyim? hemen götüreyim mi? ağzına koymuş olsa bile yutmuş olamaz çünkü kutu boştu zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?