Bebeğim yağ çözücü içmiş olabilir!

istanbulgibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2013
153
6
0
İstanbul
sabah onu salona bırakıp oyuncaklarını önüne koydum. banyo yaptırmak için odasından giysilerini almaya gittim geldiğimde yine salondaydı ama mutfağa yakındı. mutfağa gidip baktım. bitmiş bir yağ çözücü kutusunu çöpten çıkarmış. fısfıslı kapak da açıktı. hemen elini ağzını yıkadım. ne bulursa ağzına koyan bir bebek. çok endişeliyim. yarın doktor randevumuz var. beklemeli miyim? hemen götüreyim mi? ağzına koymuş olsa bile yutmuş olamaz çünkü kutu boştu zaten..

sabah onu salona bırakıp oyuncaklarını önüne koydum. Banyo yaptırmak için odasından giysilerini almaya gittim geldiğimde yine salondaydı ama mutfağa yakındı. Mutfağa gidip baktım. Bitmiş bir yağ çözücü kutusunu çöpten çıkarmış. Fısfıslı kapak da açıktı. Hemen elini ağzını yıkadım. Ne bulursa ağzına koyan bir bebek. çok endişeliyim. Yarın doktor randevumuz var. Beklemeli miyim? Hemen götüreyim mi? Ağzına koymuş olsa bile yutmuş olamaz çünkü kutu boştu zaten..

ama zaten kutu boşmuş neyi içecek ki ağzına damlası falan bulaştı desen iyice yıkamışsın ağzını bence çok fazla endişelenecek bir şey yok

Cooook geecmıs olsunn :( hemen acıle goturun beklemeden. Kımyasal maddenın vucuda teması halınde hemen yogurt yenmelı. Hala doktora gıtmedıysen ve bebek uyuyosa uyandırın yogurt yedırın.

Alo zehirlenme hattı varmış. Şüphelendiğiniz şeyin markasını adını söyleyince , ne kadar tehlikeli olur ya da olmaz bilgilendiriyorlarmış.
Geçen bir programda da bir kadın aynı şeyi yaşamış. Öyle bi bilgi vermişlerdi.

Alo zehirlenme hattı varmış. Şüphelendiğiniz şeyin markasını adını söyleyince , ne kadar tehlikeli olur ya da olmaz bilgilendiriyorlarmış.
Geçen bir programda da bir kadın aynı şeyi yaşamış. Öyle bi bilgi vermişlerdi.
ilk defa duydum.:53: çok akıllıca birşey. keşke sabah haberim olsaydı. kaçmış numara?

sabah onu salona bırakıp oyuncaklarını önüne koydum. banyo yaptırmak için odasından giysilerini almaya gittim geldiğimde yine salondaydı ama mutfağa yakındı. mutfağa gidip baktım. bitmiş bir yağ çözücü kutusunu çöpten çıkarmış. fısfıslı kapak da açıktı. hemen elini ağzını yıkadım. ne bulursa ağzına koyan bir bebek. çok endişeliyim. yarın doktor randevumuz var. beklemeli miyim? hemen götüreyim mi? ağzına koymuş olsa bile yutmuş olamaz çünkü kutu boştu zaten..

Geçmiş olsun canım. Benimde 1 yaşında oğlum var o da öyle ne bulursa ağzına götürmeye çalışıyor sürekli gözlemlemek lazım. Boş kutu diyorsun en fazla yalamıştır ağzını iyice yıkamışsında ama bence yinede bir doktora gidin. Dönüncede bizi bilgilendir :34:

Back
X