bebeğim yan dönmüş!!!

pullukafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
88
1
86
Ankara
arkadaşlar 4 gündür bir karnım ağrıyordu anlatamam..sanki içimde makas unutmuşlarda batıyo gibiydi.böyle karnımın sol tarafında bu arada 26 haftalık hamileyim doktora gittim bebek en rahat ettiği pozisyona girmiş dedi yani yan yatmış bacaklarıymış sol tarafta..başı sağda..dua et dönsün dedi yoksa bu seni mahveder dedi gerçekten ne eğilebiliyorum ne bişi habire bişi batıo bu nasıl döner bunu yaşayan varmı aranızda..(

Son düzenleme:
canım forumda bi arkadaş yazmış karnına saat yönünde masajlaryapmış, karnının aşağısına doğru ışık tutmuş ışığa duyarlı oluyomuş bebekler, bebeğin başının olduğu tarafa dönüp yatmış ki rahatsız olup aşağı insin, sonra da dönmüş bilmiyorum bi araştır bak bakalım dönecek mi.
ben de 35. haftamdayım başı göbek deliğimin biraz aşağısında tam dönmedi yani bu kontrolde görücem dönmezse ben de denicem bunları

benim bebeğimde yan duruyor ve bu beni inanılmaz rahatsız ediyor.daha 24. haftamızdayız ama bel, sırt ve kalça ağrısından bacağımı kaldıramıyorum.sürekli yatmak gerekiyor ama çalıştığım için bu pek mümkün değil.umarım önümüzdeki haftalarda bebeğim normal pozisyonuna döner.

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Hanımefendi yan gelip yatıyor maşallah :)) Henüz 28 haftalık gebeyim. Siz 32 haftalık olmuşsunuz bile, ne güzel! Merakım şu ki, bebeğiniz doğum pozisyonunu aldı mı? Hayırlarla alın kucağınıza...

ben de 34 haftalık hamileyim. benim bebeğimin de kafası sağ tarafta, bu da beni çok rahatsız ediyor, doktor da dönmez artık diyor, Hiç istemediğim halde sezaryen olmak zorunda kalacam maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…