Öncelikle çok kolay gelsin size. Benim bebeğim kolikti ben biogaia gaz damlası kullandım.ayrıca pişik kremi sudocrem. Ve bebeğini Dr götür makatı dar olursada kaka zor yapar. Size tavsiyem pişik diye sürekli suya sokmayın yada nemlendirici eksik etmeyin ben yıkadım egzama oldu çok yıkanıp kurmasından Allah kolaylık versinMerhabalar bayanlar bnm skntim su 18 gunluk bebegim. Gazi oluo poposu pisik. Uyandigi zaman durmuo aglio . 5 dk duruosa 20 dk huysuz . gece uykusu iyi ama gunduz sabah 6 dan sonra miz miz oluo nazli kizim. Pisigi icin birsuru krem denedim gecirmedi. Yikiorum havalandiriorum poposunu ama gecmedi . marka belirtmek yasak bezini de degstrdim gne fayda etmedi . napicami sasrdim dogrusu. Idrarini ve kakasini yaparken cok aglio kivranio m
Kipkirmizi oluo elim ayagima dolasio. Napmam lazim tecrubeli anneler fikir verin lutfen
Tatlim badem yagi verMerhabalar bayanlar bnm skntim su 18 gunluk bebegim. Gazi oluo poposu pisik. Uyandigi zaman durmuo aglio . 5 dk duruosa 20 dk huysuz . gece uykusu iyi ama gunduz sabah 6 dan sonra miz miz oluo nazli kizim. Pisigi icin birsuru krem denedim gecirmedi. Yikiorum havalandiriorum poposunu ama gecmedi . marka belirtmek yasak bezini de degstrdim gne fayda etmedi . napicami sasrdim dogrusu. Idrarini ve kakasini yaparken cok aglio kivranio m
Kipkirmizi oluo elim ayagima dolasio. Napmam lazim tecrubeli anneler fikir verin lutfen
Bnm kv katron diye bir şey verdi. Pisige, kesige surersin dedi. Acaba kantaron mu demek istedi de diyemedi:)Kantoron yağı diyorum sur geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?