bebeğim yaşamıyor

Runya22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
312
197
103
36
Arkadaşlar bebeğim in kalbi atmıyor yarın kürtaj olacağım geçen hafta tespit edilmişti fakat ben bir umut kapısı ışte beklemeyi tercih ettim bir haftam geçti necyazikki bugün sonuç aynı değişen birşey yok cok korkuyorum bir dahaki hamileligimde ayni seyi yasarsam diye hamilelik ve bebekler gozumde karardi bebek sesi bile duymaya bile tahammul edemiyorum ilk hamileligim di psikolojik olarak cokmus durumdayim nadil atlatacagimm bilemiyorum suan karnimda yasamayan bir bebek var ve yarin onu benden alacaklar cok acı bir durum...

Canim niye bu kadar üzüyorsun kendini, biraz okusana forumu, ne çok kişi yaşıyor bunu, normal bisey bu hepimizin başına gelebilir. Sen şimdi kendi sağlığına bak, bian evvel toparlansin vücudun. İyi guzel düşün psikolojinde yerine gelsin, sonra saglikla yine hamile kalirsin, en azindan bi engel yok onu biliyorsun guzel düşün güzel olsun :)

Üzülme desem de boş biliyorım...Geçmiş olsun...Mutlaka kan pıhtılaşmana baktılar ihmal etme...En büyük nedeni oymuş...Çok çok geçmiş olsun

Elimde değil resmen dünyam yıkıldı gerçekten nasıl toparlanacagimi bilemiyorum sadece allaha siginiyorum

Elimde değil resmen dünyam yıkıldı gerçekten nasıl toparlanacagimi bilemiyorum sadece allaha siginiyorum
Canım aslında hormonlardanda bu kadar yoğun yaşıyor olabilirsin, bence sakin ol, biraz akisina biraz, böyle olması gerekiyormus, sağlık olsun sen ve eşin iyi olunda. Duzelecektir, geçecektir sıkıntıların. Kendini bırakma..

Canım Rabbim sabırlar versin yaşamayan bilmez. Ben 27 haftalikken kaybettim büyük yıkım oluyor tek teselli yeni bir bebek ben suan 8 haftalik hamileyim sende bekleme hemen yap Rabbimin izniyle saglikla kucağına alacağın bebeklerin olur inşallah

Arkadaşlar 9+1 hamileyim mide bulan tim kesildi suan bebegime biseymi oldu ki lutfen sizde yasadiysaniz bana yardim edin

Benim 3 dusugum var arti gebeyken 34. haftada bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Bugunler gececek beterin beteri var deyip hayatimiza devam edecegiz. Allah sabrini da verir ins. Kurtajda olmustum psikolojik olarak cok zor degil. Inan olu dogum yapmak cok daha zor boyle dusun... ya ilerleyen safhalarda olseydi daha kotusunu dusun ve Allah a sigin.

canım çok geçmiş olsun... ama ne olur bu kadar yıpratma kendini.. evet kolay bir durum değil.. insan gerçekten üzülüyor.. haklısın ama sakın kendini bu kadar yıkma.. pozitif düşün.. demek ki sağlıklı değilmiş.. sen içini ferah tut trombofili testi yaptır.. pıhtılaşma var mı yok mu diye baksınlar.. bütün testlerini yaptır ve dinlen.. sonrasında tekrar bebeğin olur inşallah.. yıpratma kendini bu kadar olur mu

Bahsettigin test nasıl yapılıyor bilgi alabilir miyim dün kürtaj oldum özel bir klinikte. Ve tahliller icin fakülteye gitmemi tavsiye etti

Arkadaşlar 9+1 hamileyim mide bulan tim kesildi suan bebegime biseymi oldu ki lutfen sizde yasadiysaniz bana yardim edin
Canim inşallah olmamıştır bende aynı sorunu yaşadım bir kacgun önce sancim ve mide bulantim geçti buna sevinirken ölü olduğunu öğrendim dünyam yıkıldı dr a git allah kimseye yasatmasin hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Bahsettigin test nasıl yapılıyor bilgi alabilir miyim dün kürtaj oldum özel bir klinikte. Ve tahliller icin fakülteye gitmemi tavsiye etti

canım fakültede de yapıyorlar.. hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama Adanadayım ben balcalı da yapılıyor mesela.. ankarada hacettepede yapılıyor.. acıbadem de yaptıranlar da var.. testin adı trombofili paneli.. kan pıhtılaşmasını kontrol ediyor.. pıhtılaşma varsa hamilelikte kan sıvılaştırıcı iğneye başlıyorsun.. Çok geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve kucağına alırsın yavrunu..

Teşekkürler canım ben mardindeyim diyarbakır dicle fak. Önerildi bana. Söylediğin galiba kan tahlili oluyor değil mi birde maliyeti var mi. Bazı yerlerde okukyduguma göre 1000 2000 civarı miktardan bahsediliyor ne kadar doğru olabilir

rica ederim canım. orada da yaptırılabilir üniversite hastanesi sonuçta.. maliyeti bilmiyorum ama 750 TL ye yaptıranı duymuştum buradaki arkadaşlardan.. kan tahlili oluyor.. kan alacaklar sadece

Gitmedimki canim ya daha zamanim var doktor lar artik ne cok geliyorsun diye kizacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…