BEBEGIM YATAKTAN DÜSTÜ

Çok geçmiş olsun. Benim çocuğum da tam o aylarda yataktan düşmüştü. Hemen acile gittik tomografi falan çektirdik bişey çıkmadı şükür. Şimdi olsa biraz takip ederdim öyle doktora götürürdüm.
Cok sagolun , bize acilde röntgen cekildi tomografiden kacinmak icin dr röntgen wrtingözlem yapin birsey olursa tekrar gelin dedi cok sükür bir degisiklik olmadi

Kulak arkasına bakın morarma olursa acile götürün. Dudak morarması, göz bebeklerinin büyümesi gibi şeyler de önemli. Baygınlık gibi durgunluk vs görürseniz götürürsünüz bebek düşebilir oluyor öyle şeyler Allahım esirgesin.
Hicbiri olmadi cok sükür sadece ayagi biraz ezilmis sanirim ayak üstü morarma var ancak dr muayene etti cok önemli görmedi

Geçmiş olsun. Benim bebeğim de yüksek yataktan düşmüştü o zaman diğer üyelerin de bahsettiği Osman Gönülal'ın videosunu izlemiştim dediklerine dikkat ettim çok şükür bir şey olmadı. Siz de söylediklerine dikkat edin bahsettiği durumlardan biri olmazsa bir sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. Hepimiz yaşıyoruz lütfen endişelenmeyin, kendinizi üzmeyin 🌸
Allah razi olsun ya zaten o kadar yüksek olmasa ve uyuyakalmis bir anne olmasam bu kadar kendimi yiyip bitirmezdim ya ne olucak evladim bir zarar gördüyse ve ben farkina varamadiysam düsüncesi cok büyük bir vicdan auabini da yaninada getiriyor, anne oldugumdan beri eskisi gibi düsünemiyorum en ufacil bir ihtimal bile benim gözümde korkunc bir senaryoya dönüsüyor ama sükür Rabbime icim ferahladi dün aksam ki glrüntülemeden sonra dr dan da Alllah razi olsun kirmadi beni yapalim ultrasonla da görelim icin rahatladim dedi iyi ki iyi dr lar var ☺️🤲🏻

Benim de bebeğim yataktan düştü 6.5 aylık .
Nasıl düştüğünü görmedim . Hareketleri vs normaldi ama kafasını çarpmış olma ihtimaline karşın acile gittik haliyle tomografi çektiler .
O an bişey diyemedim korkudan ama biraz sakinleşince acaba bende çektirmesemiydim diye düşündüm. Annelik çok zor gerçekten insan her ihtimali düşünüyor.
Umarım bir kez daha tekrarlamaz umudu ile bir kerelikten bir şey olmaz herhalde diyorum …

Çok geçmiş olsun. Benim çocuğum da tam o aylarda yataktan düşmüştü. Hemen acile gittik tomografi falan çektirdik bişey çıkmadı şükür. Şimdi olsa biraz takip ederdim öyle doktora götürürdüm.
Benim de bebeğim yataktan düştü 6.5 aylık .
Nasıl düştüğünü görmedim . Hareketleri vs normaldi ama kafasını çarpmış olma ihtimaline karşın acile gittik haliyle tomografi çektiler .
O an bişey diyemedim korkudan ama biraz sakinleşince acaba bende çektirmesemiydim diye düşündüm. Annelik çok zor gerçekten insan her ihtimali düşünüyor.
Umarım bir kez daha tekrarlamaz umudu ile bir kerelikten bir şey olmaz herhalde diyorum …

Back
X