Blw yöntemini deneyin.
Yedirilmeye tepki gösteriyor olabilir.
Kaç gündür böyle?
Boğazı ağrıyor olabilir mi?
Dişi cikali beş gün falan oluyor şuan gelecek dışı yokBir anda istahsizlik olduysa dis cikariyor olabilir.
İki haftadır böyle evet hastaligi vardı ama geçti şuan hasta değil hastayken çok zorlamadim
Ne zaman geçti ilaç kullandınız mı?
Hastalıktan sonra da devam edebiliyor iştahsızlık..
Dişten de olabilir. Yoklayın dişetlerini..
Hayır demediği bir şey var mı onu yiyor mu?
Olmaz olur mu arka arkaya patlatır Mısır tanesi gibi yerleri acıyordur onun.bazı çocuklar diş çıkarırken çok huysuz olur.eczaneden bebekler için olan diş jellerinden alabilirsiniz o biraz rahatlatır.Dişi cikali beş gün falan oluyor şuan gelecek dışı yok
Olmaz olur mu arka arkaya patlatır Mısır tanesi gibi yerleri acıyordur onun.bazı çocuklar diş çıkarırken çok huysuz olur.eczaneden bebekler için olan diş jellerinden alabilirsiniz o biraz rahatlatır.
Anne sutu aliyor mu?
Dişi cikali beş gün oluyor dişten değil eminim. Bir tek muz yiyor başka hiçbir şey yemiyor.
Hastayken ilaç kullandım ama sadece öksürük şurubu
İki haftadır böyle evet hastaligi vardı ama geçti şuan hasta değil hastayken çok zorlamadim
Hastalık sonrası oluyor ya. Benim oğlum da 11 aylık neredeyse. Dört hafta önce hastalandı, sonrasında katı şeyleri yememeye, tükürmeye, tüküremezse eliyle çıkarmaya başladı. Daha yeni yeni düzeliyor. Zamanla geçer, sabırlı ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?