- 27 Kasım 2017
- 25
- 2
- 86
- 28
- Konu Sahibi Cemilemehmetttt
Arkadaşlar balgam mide bulantısı yapar mı? Bebeğime ne zaman yemek yedirsem kusuyor balgam dan olabilir mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt içerken ve ya mama içerken olmuyor ama bir tek yemek yerken oluyorBalgam geniz akıntısı midesinin bulanmasina neden olur
Sut ve mama daha sivi oldugu için olmuyordur belkiSüt içerken ve ya mama içerken olmuyor ama bir tek yemek yerken oluyor
11 aylık oğlum balgam sürekli oluşuyor doktora götürdüm çok bir çok doktora hatta bişeyi yok deniliyor çorbayı çok severdi çorba içiremiyoruz mesela şimdi kusuyor hemenSut ve mama daha sivi oldugu için olmuyordur belki
Yada hasta oldugu için istahi yoktur
Bilemiyorum
Hasta oldugu için mi balgam var ?
Kaç yaşında cocugunuz
Gecmis olsun canim11 aylık oğlum balgam sürekli oluşuyor doktora götürdüm çok bir çok doktora hatta bişeyi yok deniliyor çorbayı çok severdi çorba içiremiyoruz mesela şimdi kusuyor hemen
Hazır çorba yapıyorum ben oğlumaNasıl yemekler veriyorsun
Mesala envai çeşit mazeme ile pişirilen çorbayı ben bile içsem kusarım
Soruyorum bazen annelere çok sağlıklı diyorlar da çocuk yiyemiyor :)))
Aynen öyle özel hastaneye de gittik devlete de tahlil falan yaptılar ama mağlesefGecmis olsun canim
Cok kuçükmüş belki balgam için ilaç verseler geçerdi
Ama bişeyi yok demisler
Hazir corba derken şu pakette olalardan miHazır çorba yapıyorum ben oğluma
Olmaz yapmayın 11 aylık bebeğinize yazıkHazır çorba yapıyorum ben oğluma
Çok geçmiş olsun ya üzüldüm acaba bir kere daha mı doktora götürseniz ki birde yanlış anlamayın ama hazır çorba derken paket çorba mı hani suya döküyoruz pişiyorHazır çorba yapıyorum ben oğluma
Hazır çorba içirmeye çalışıyorsan kussun zaten çocuk. Zehir çünkü o yedirmeye çalıştığın şey. Kusura bakma da bi tarhana kaynatmak çok mu zor.Hazır çorba yapıyorum ben oğluma
Reflüsü var mı? Bi tanıdığımın oğlunun da bebek reflüsü vardı. Pütürlü bi şey yiyince kusuyodu hemen. Her şeyi püre olarak veriyodu o yüzden..