Bebeğim yemek yerken kusuyor

Sut ve mama daha sivi oldugu için olmuyordur belki
Yada hasta oldugu için istahi yoktur
Bilemiyorum

Hasta oldugu için mi balgam var ?
Kaç yaşında cocugunuz
11 aylık oğlum balgam sürekli oluşuyor doktora götürdüm çok bir çok doktora hatta bişeyi yok deniliyor çorbayı çok severdi çorba içiremiyoruz mesela şimdi kusuyor hemen

11 aylık oğlum balgam sürekli oluşuyor doktora götürdüm çok bir çok doktora hatta bişeyi yok deniliyor çorbayı çok severdi çorba içiremiyoruz mesela şimdi kusuyor hemen
Gecmis olsun canim
Cok kuçükmüş belki balgam için ilaç verseler geçerdi
Ama bişeyi yok demisler

Sadece balgam varsa balgam sökücü alabilirsin öksürük de varsa zencefil bal limon suyuna kaynatilmis su dök bu karışımı icirebilirsin boğaza iyi geliyor ..hazır çorbayı önermem evde sebze çorbası yapıp blender dan geçir icirmeyi deneyebilirsiniz

Balgam tabiki kusturabilir ama hep yemek yerken mi oluyor . Balgam olan bebekte hep kusmaz ve doktorlar balgami hep olduğunu biliyor mu?
Ayrica hazır çorba vermeyin icinde neler var. Mis gibi mercimek, tarhana, şehriye, eristeli yeşil mercimek çorbası yapın

Yazık bu bebeklere yahu
Bide balğam sökücü verseydin bebeğe oldumu sana yanlışlar silsilesi
Hiç mi okuyup etmiyorsun be kuzu

Reflüsü var mı? Bi tanıdığımın oğlunun da bebek reflüsü vardı. Pütürlü bi şey yiyince kusuyodu hemen. Her şeyi püre olarak veriyodu o yüzden..

Hazır çorba mı :olamaz::KK57:

Biz kendimiz içmiyoruz yapmayın Allah aşkına. Ben o meyve konserveleri var ya minik minik onlardan bile almadım. Kendiniz yapın verin. Küçük bi cezvede bi öğünlük 5 dakikanızı almaz. Zehirlenmeyin minicik bebeği..

Back
X