- Konu Sahibi yellowflower
-
İyi bayramlar
Canim benim kizim hem bib hem memeyle buyudu calisan anneydim senin icin zor olmali
Biraz ac birakip. Memeyi almasini saglayabilirsin henuz cok kucuk daha aliskanlik yapmis olamaz ha almayadabilir ama boyle tanidigim biri vardi hic emmemisti fakat uzulme onemli olan anne sutu almasi sende sagarak beslersin
Biberonu unutturmak icin sagdigini kasikla ver bunlar bi gunde olmaz biraz zamanini alabilir sabirli ol kazanan sen ol ins :)
öncelikle hayırlı bayramlar,Rabbim herkesin evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin,benim bebeğim 10 günlük,sezeryan olduğum için ilk iki gün sütüm gelmedi,hemşire besleyemezsek kan şekeri düşer dedi,bizde az az mama verdik,sonra sütüm gelmeye başladı ama almadı mememi,almıyoda,mememi uzattığımda çığlığı basıyo,kafasını geri geri atıyo,parmağımızı yanağımızı ellerini emiyo ama bitek mememi almıyo,bende sütümü sağıyorum,ama yoruluyorum artık,emse benim içinde kolay olur,daha güzel bağ kurarız,göğsümde uyur,iletişimimiz daha güzel olur,denemediğim yol kalmadı,göğsüme şerbet sürdüm,hurma sürdüm,bi ara kaşıkla verdim,olmadı,biberonun akıcılığına alıştı,ama istemiyorum biberonun soğuk plastiğine alışsın,çok doluyum sinirlerim bozuk,durup durmadık yerde ağlıyorum gülüyorum...ama en başta sağlık,Allah yavrularımıza ömür boyu sağlıklı ömürler versin...şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için...
Merhaba. Uzuun yıllar geçmiş mesajınızın üzerinden ama sanki bu mesajı ben yazmış gibi hissettim. Aynı hisleri paylaşıyorum sizinle. 4 gün önce sezeryan ile doğum yaptım sütüm gelmedi mecbur mama verdiler hastanede enjektör ile.öncelikle hayırlı bayramlar,Rabbim herkesin evladına hayırlı sağlıklı ömürler versin,benim bebeğim 10 günlük,sezeryan olduğum için ilk iki gün sütüm gelmedi,hemşire besleyemezsek kan şekeri düşer dedi,bizde az az mama verdik,sonra sütüm gelmeye başladı ama almadı mememi,almıyoda,mememi uzattığımda çığlığı basıyo,kafasını geri geri atıyo,parmağımızı yanağımızı ellerini emiyo ama bitek mememi almıyo,bende sütümü sağıyorum,ama yoruluyorum artık,emse benim içinde kolay olur,daha güzel bağ kurarız,göğsümde uyur,iletişimimiz daha güzel olur,denemediğim yol kalmadı,göğsüme şerbet sürdüm,hurma sürdüm,bi ara kaşıkla verdim,olmadı,biberonun akıcılığına alıştı,ama istemiyorum biberonun soğuk plastiğine alışsın,çok doluyum sinirlerim bozuk,durup durmadık yerde ağlıyorum gülüyorum...ama en başta sağlık,Allah yavrularımıza ömür boyu sağlıklı ömürler versin...şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için...
Enjektorle vermekten korkmayın.Videolari izleyin o şekilde enjektör ile verin ,biberon alan bebeklerin bazıları memeyi emmiyor...Daha çok küçük,biberinu unutturun.E bebekte kaşık biberon var ,onunla da verebilirsiniz ama asla biberon kullanmayın.İnat ettirmeden sakince memeye yaklastirin.Banyodan sonra anne karnında hissettikleri için emer ,hemen havluya sarıp memenize tutun.Ama kafasını bastırıp zorlamayın sakın...Sürekli gogsunuzde tütünMerhaba. Uzuun yıllar geçmiş mesajınızın üzerinden ama sanki bu mesajı ben yazmış gibi hissettim. Aynı hisleri paylaşıyorum sizinle. 4 gün önce sezeryan ile doğum yaptım sütüm gelmedi mecbur mama verdiler hastanede enjektör ile.
Ama evde öyle veremedik tabi biz biberonla verdik ve 3.gün oğlum asla göğsümü almaz oldu. Her dakika ağliyorum resmen lohusa depresyonuna girdim anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?