Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebeklerde bir birey sonuçta . Böyle konuşulması doğru değil(babamız ,anneannemiz ,dedemiz sözleri beni benden alır:).Yürümesine gelince herşeyin bir zmanı var her bebeğin gelişimi farklı .
Meraba magnetismm Kızım 16.ayin sonunda yurudu yaz tatilinde anneme gitmistik ve sabah kalkti Ben yuruyecem dedi o gun oglene dogru kizim yurudu :) aniden oldu şaşırdık.duse kalka tabi tam yurumeleride baya zaman aliyor cok guzel ama bir o kadarda yorucu 24 saat tetiktesiniz.aman dusme korkusu.22 aylik simdi prensesim ve cok guzel yuruyor simdilerdede hic oturmamasindan sikayetciyiz.doktorunuz bir sıkıntı yok dediyse rahat olun en iyi zamani minikler biliyor ve gec yurumeside iyi cidden cunku sonrasinda hic oturmayacaksiniz dinlenin biraz cok yorulacaksini. Tabi sizi cok iyi anliyorum niye yurumuyor diye Bende cok uzulurdum ama her cocuk farkli benim kızım once konustu mesela ama gec yurudu erken yuruyup gec konusan bebislerde var hepsi farkli ama bu bi gercek saglikli olsunlarda gec olsun sizin bebisinizde en iyi zamanı bekliyor rahatolun bu vakitleri bir daha geri gelmeyecek tadını cıkarmamız lazım her anlarının .bizde popo popo emeklemistik dediginiz dogru normal emeklemeye gore daha farkli bir kere kalkmaya tesebbus etmiyorlar yerden sizde sık sık ellerinden tutun ve kalk otur yapın hep oyle yapardim ve ayrica bana tirmanarak kalkmasini saglardim elinden tutup surekli yururduk.aslinda korkuyorlar baska bişi değìl her seferinde cesaretlendirmek tesvik etmek lazim alkis calmak .cok mutlu ediyor onlari.