Bebeğim yürümüyor

Benim oğlum 10 aylık yürüdü şu an 20 aylık ama yaşıtı arkadasi herşeyi söylüyor çok güzel konuşuyor benimki bı kaç kelime. Bende bazen benimki neden konuşmuyor diyorum ama zamanı gelince oluyor herşey. Çocuktan çocuğa her gelişim evresi farklıdır. O yüzden kafaniza takmayin oda yürür yakın zamanda zaten siraliyormussunuz:)

Bebekler görerek öğreniyor. Bol bol parka çıkın orada kendi boyunda çocukları koşup oynarken görüdükçe faydası olacaktır. Ama henüz telaşa gerek yok.
Bizim bi arkadaşın oğlu da kızımdan 3 ay küçüktü sizinki kadar yürümüyordu bi gün birlikteyken bizim kıza tutunup tutunup kalkmaya adım atmaya başladı bi baktık çocuk gün sonunda yürümeye başlamış :KK69:

Iki oglum var ikisi de 17 aylik yürüdüler.. Ilk oglumdayken tek cocuk diye nazlandi dediler ikinci oglumda da aynisi oldu abisi ile bütün gün oynasmalarina ragmen. Olabiliyor hic üzülmeyin.

Iki oglum var ikisi de 17 aylik yürüdüler.. Ilk oglumdayken tek cocuk diye nazlandi dediler ikinci oglumda da aynisi oldu abisi ile bütün gün oynasmalarina ragmen. Olabiliyor hic üzülmeyin.

benim kızım çok erken yürüdü, ama ne farketti, 18 aylık yürüyen de yürüyor, 10 aylık yürüyen de :KK53:
bir sağlık sorunu yoksa acele etmeyin, hatta yürüdüklerinde peşlerinden koşmak daha zor oluyor.
nerde bu konuda sıkıştırılan anne görsem 8 aylık yürüyen 1 buçuk yaşına gelince amuda kalkmaya başlamıyo. Diye başlayıp soranları bi güzel susturuyorum. Az çekmedim bu sorudan.

nerde bu konuda sıkıştırılan anne görsem 8 aylık yürüyen 1 buçuk yaşına gelince amuda kalkmaya başlamıyo. Diye başlayıp soranları bi güzel susturuyorum. Az çekmedim bu sorudan.

hah aynen öyle yani, erken yürüyen usain bolt oluyor :KK70:

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Benim kızımda 13 aylık henüz tek yürüryemiyor yürüse bile düşüyor evham yapmayın

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizi kaç aylık yürüdü benim kızım 14 aylık ve hala yürümüyor 18 aya kadar zaman var biliyorum ama işte rahat edemiyorum poposunun üzerinde tüm evi dolaşıyor bal kızım benim.koltuklarİda tutup sıralıyor uz ama tek yürüyemiyor uz cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Benim kizim 11 aylık yürüdü hemde 15 temmuz gecesi acı tesadüf :( 7 aylık kendi kendine kalkmıştı tutunuyordu 8 aylik olduğunda sıralamaya başladı 3 ay sonra da yürüdü. Canim elinden tutup dışarı çıkart yürüt kızını ben tatilde 3 gün boyunca elinden tutup her yeri gezdirdim eve geldik ertesi gün akşam yürüdü kızım

Dra goturduyseniz, fizyolojik bir problem yoksa, yurur, meraklanmayin. Benim kizim da 18 aylikken yurudu ;) konusmasi da gec kaldi. Her cocuk farkli, rahat olun ..

Kızım 13 aylıkken yürüdü. Ben de üzülüyordum . Bir rahatsızlık geçirince bakamadim bebeğime o yüzden 600 km uzaklıktaki kardeşime gönderdim. Orda hergun 6-7 tane komşu çocuğu geliyordu kızımla oynamaya. Kardeşim de mutfakta yemek yaparken bir bakmış kızım yürüyerek teyzesinin yanına gelmiş. Tabi çocuklar yürütmeye çalışmış. 13 buçuk aylıkti yürümeye başladığında.
Sen de deneyebilirsin annesi. Onlar henüz melek. Diğer çocuklar da melek ve onlara çok güveniyorlar. Bir kaç gün bir dene eğer komşu çocuğu falan varsa. Üzülme hem. Kızımın kuzeni de 14 aylıkken yürümeye başladı.

Ah
Ah cute, oğlun kaç yaşındaydı senin. Minnak deniz geldiğinde yeniden hatırlarsın umarım. Biz taze anneler böyle konuşuruz :)

CuteMom CuteMom 'un yaptığı yorumun aynısını yapacaktım ağzımdan laf aldı.
ben de taze anne sayılırım hiç biz dili kullanmadım.
polemiğe dönmesin de biz dili doğru bi dil değil.

eh sıralamaya başladı ise yürür. olmadı dokt. sor.

13 aylıktı ama erken emekledi hareketlıydı geç bile yürüdü her çocuk farklı kafana takma

Neden polemiğe dönsün ki, bir şey biliyorsanız paylaşın bilinçlenelim. Ben ve bir çok arkadaşım böyle konuşuyor. Kendiliğinden gelişen bir dil, ne gibi bir sakıncası var.

benim oglum 20 aylik yurudu.

doktor bi problem yok diyosa endiselenmeyin.. simdi boyle demek ne kadar rahat geldi ama yasarken oyle olmuyo biliyorum. :)

polemiğe dönmesin de biz dili doğru bi dil değil.[/QUOT
Neden polemiğe dönsün ki, bir şey biliyorsanız paylaşın bilinçlenelim. Ben ve bir çok arkadaşım böyle konuşuyor. Kendiliğinden gelişen bir dil, ne gibi bir sakıncası var.
Size katılıyorum kızımla gülüp kızımla oynuyorum onunla yiyip onunla içiyorum biz olduk yani gayet normal böylr demem.

benim oglum 20 aylik yurudu.

doktor bi problem yok diyosa endiselenmeyin.. simdi boyle demek ne kadar rahat geldi ama yasarken oyle olmuyo biliyorum. :)
İnanın bunları okumak rahatlattı cok şükür sağlıklı kızım ama bazen böyle Yürümemesini cok düşünüyorum gözümüzün nuru onlar herşey cabucak olsun istiyoruz acele ediyoruz. herşeyin hayırlı bir zamanı var tabi.

Back
X