• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim yürüyor

iremim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
189
1
96
arkadaşlşar o kadar güzel birşeyki yavrunuızun ilklerini yaşamak
kızım bugün 6. aynı dolduruyor ,ve adım atıyor yürüteçle istediği yere gidebiliyor karşıdan gel dedim o da yanıma geldi yaaa çok güzel bir duygu bu paylaşmak istedim.yerimseniben
:emir_bebek:

melekçim ben de seırf ilklerini görebilmek için ilk 3 yıl kesinlikle Allah zeval vermediği sürece çalışmayacağım.

ne mutlu sana umarım bizlerede bu güzel günleri ALLAH yaşatmak nasip eder ne güzel bişiy yaaa ilk yürümesi ilk anne demesi bana bağlı kalması off offf çabuk gellsin o günler şafak sayıyorum inanki

maşallah maşallahhhh..
rabbim nazarlardan saklasın..daha güzel günlerini görürsün inşallahhhhh..
bencede 3 yıl çalışmaman en güzeli sonradan pişman olmamak için..ben oğlumda hiç birşeye şahit olmadım..herşeyi en son öğrenen bendim..şimdi hamileyim..rabbim izin verdiği sürece bebeğimi kendim büyütmek istiyorum...

Canım çok sevindim benim kızımda 2 hafta sonra dolduracak 6 ayın ben de yürüteç almayı düşünüyorum ama sağdan soldan zararlı diye duydum bir de doktoruma soracağım bu konuyu
Senin bebişin emekliyor muydu canım?

ay cnm yuruteclemı yuruyor bende sandım normal yuruyor sasırdım yaa maşşallah annesı umarım kostugu gunlerınıde goruruz meleklerımızın bı de bu arada bebegını ne zaman yurutece bındırmeye basladın bende dusunuyorum almayı ama erken sanırsam bızım ıcın daha

ay Cnm Yuruteclemı Yuruyor Bende Sandım Normal Yuruyor Sasırdım Yaa Maşşallah Annesı Umarım Kostugu Gunlerınıde Goruruz Meleklerımızın Bı De Bu Arada Bebegını Ne Zaman Yurutece Bındırmeye Basladın Bende Dusunuyorum Almayı Ama Erken Sanırsam Bızım ıcın Daha

canim 1 Aydan Beri Işte Koyuyorum öyle Bilinçsizce Tepinirken Yürüteçte Geziniyordu şimdi öğrendi Adin Atiyyor Maşallah çok şaşkinim :) Bugün Daha 7. Ayindan 1 Gün Aldi

canim 1 Aydan Beri Işte Koyuyorum öyle Bilinçsizce Tepinirken Yürüteçte Geziniyordu şimdi öğrendi Adin Atiyyor Maşallah çok şaşkinim :) Bugün Daha 7. Ayindan 1 Gün Aldi

maşşallah annesi maşşallah allah kostugu gunlerınıde gormenı nasıp etsınŞeniz

ayy canım maaşallah bende kararsızım yürüteç konusunda ama bakalım nasıl olsa daha zamanımız var inşaalah koştuklarını anne anne diye paçamızdan çekiştirdikleri günleride görürüz:):)

ay cnm ne guzel benım oğlumda aynı canı nereye gıtmek isterse oraya gidiyo. mutfaga sessız sessız gıdıp dolabın kapanı acıyo sok oluyorum

ayyy çok güzel bir şey ama,yaaaaaaaaaaaa yalnız emekleyecekmi ondan şüpheliyim yüeüteç dışında tuttuğumda hızlı hızlı adım atıyor çığlık çığlığa seviniyor:))

allah nice güzelliklerini görmek nasip etsin inşallah...

maşallah maşallahhhh..
rabbim nazarlardan saklasın..daha güzel günlerini görürsün inşallahhhhh..
bencede 3 yıl çalışmaman en güzeli sonradan pişman olmamak için..ben oğlumda hiç birşeye şahit olmadım..herşeyi en son öğrenen bendim..şimdi hamileyim..rabbim izin verdiği sürece bebeğimi kendim büyütmek istiyorum...

aynı bende böyleyim.herşey içimde ukde...inşallah 2. çocuğum olunca ona kendim bakacağımmm

Maşallah güzel kızına
Boşuna demiyorlar bu kızların herşeyi erken diye...
Tez zamanda kendi başına yürüdüğü günleride görürsün inşallah

Back
X