KolikLütfen konum burda kalsın.
Merhaba kızlar,
23 günlük bebeğim var. son 3 gündür sürekli ağlıyor. emerken uykuya dalıyor ancak gaz çıkardığında uyanıyor ve başlıyor ağlamaya. susturamıyorum. rezene çayı içiyorum içiriyorum gazını da çıkarıyor ama yine de gazı varmış gibi bacaklarını yukarıya topluyor.sorun nedir acaba çözemedim ben
3 gündür bu sorunu yaşıyoruz. Çatlayana kadar ağlamıyor sadecr gaz çıkarırken ağlıyor huysızlanıyor. Devam ederse gideceğiz doktorakolik olabilir
doktorunuza danistiniz mi?
Neyin fıtığıMutlaka bir doktora göster fıtık bile olabilir ki inşallah değildir
Karın ağrısı var annesi zorlanıyor gaz çıkartırken belki de. Rezene anason ve kimyon tohumu karışık içtim ben. Bebeğime de içirdim 40 ı çıktıktan sonra günde 2 çay kaşığı kadar. Acı elma yağı bir iki damla ile ayağına ve karın kaslarına gaz çıkartmasını sağlayan masaj yaptım internette çok video var izle derim.Lütfen konum burda kalsın.
Merhaba kızlar,
23 günlük bebeğim var. son 3 gündür sürekli ağlıyor. emerken uykuya dalıyor ancak gaz çıkardığında uyanıyor ve başlıyor ağlamaya. susturamıyorum. rezene çayı içiyorum gazını da çıkarıyor ama yine de gazı varmış gibi bacaklarını yukarıya topluyor.sorun nedir acaba çözemedim ben
Olur canım white noise diye var dinletebilirsinYanlış yazmışım orayı düzelteyim ben içiyorum bebeğime geçtiğini düşünüyorum rahatlatma açısından. Ağlayınca içim gidiyor resmen. Kolik müzikleri rahatlatıcı müzikler var biraz onları mı dinletsem acaba
Kolik + gaz .. bacaklarını karnına sıkıntıyla çekiyor ve ağlıyorsa gazını çıkarmak için senin yardımına ihtiyaç duyuyordur ..Lütfen konum burda kalsın.
Merhaba kızlar,
23 günlük bebeğim var. son 3 gündür sürekli ağlıyor. emerken uykuya dalıyor ancak gaz çıkardığında uyanıyor ve başlıyor ağlamaya. susturamıyorum. rezene çayı içiyorum gazını da çıkarıyor ama yine de gazı varmış gibi bacaklarını yukarıya topluyor.sorun nedir acaba çözemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?