Benim bebeğim 2 aylık aynı sorunlar bizdede vardıKızlar mrb...
Konunun yeri burası değil ama en aktif olan yer burası olduguna yüzden Kusura bakmayın biraz uzun olabilir yorum yapanlara şimdiden teşekkür ediyorum konu şu ;
3 aylik bebeğimin genzinde bi hırıltılı var arada bir de hapşırmasi var ama çok degil keyfi neşesi falan yerinde ateşi de yok 2 gün önce aile hekimine götürdüm cigerlerde bi sıkışmada yok ama sanki böyle balgamı var gibi pazartesi Dr götüreceğim randevu aldm netten de araştırdım biraz ama pek tatmin olamadım acaba üşütdumu pekde pimpirikli bir anne olmak istemiyorum ama endiselendim doğrusu şimdiden teşekkürler iyi günler kızlar
Serum fizyolojik sık ve kalıntıları peçete ucuyla al.hergün yap genzi dolmuştur hem bebekler hapşırir sürekli annesi küçük daha.Kızlar mrb...
Konunun yeri burası değil ama en aktif olan yer burası olduguna yüzden Kusura bakmayın biraz uzun olabilir yorum yapanlara şimdiden teşekkür ediyorum konu şu ;
3 aylik bebeğimin genzinde bi hırıltılı var arada bir de hapşırmasi var ama çok degil keyfi neşesi falan yerinde ateşi de yok 2 gün önce aile hekimine götürdüm cigerlerde bi sıkışmada yok ama sanki böyle balgamı var gibi pazartesi Dr götüreceğim randevu aldm netten de araştırdım biraz ama pek tatmin olamadım acaba üşütdumu pekde pimpirikli bir anne olmak istemiyorum ama endiselendim doğrusu şimdiden teşekkürler iyi günler kızlar
alerji olabilir. Bende bebeğime en iyisi diye kas tüyü yastık yorgan almıştım baktım alerji yapıyor bir hapşırma ve burun akıntısı kendi kullandıklarımız dahil hepsini kaldırdım ortadan sadece pamuk kullanıyorumKızlar mrb...
Sanki balgamı varmış gibi sürekli bir hırıltılıGeçmiş olsun. Aynı şikayetlere ek olarak bizde öksürük de vardı. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi doktor. Burnunu her gün temizliyorum burun açılsa bile genizi hep tıkalı kalıyor. Bu ara çok duyuyorum bebeklerde bunu. Salgın gibi birşey var galiba.
Bu genizi açmanın bir yolu yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?