Bebeğim...

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.002
133
41
Karnımda 10 haftalık bebeğim i kaybettim kürtaj olalı bir hafta oldu ama durup durup çığlık çığlığa ağlamak istiyorum :( ikinci kaybım hiç evladım Yok , çok üzülüyorum çok burnumun direği sızlıyor

Canım içine atma,bir kez güzelce yaşa acını sonra hayatına devam et. Hayırlısıysa Allah sağlıkla kucağına alacağın bebekler nasip eder inşallah.

Karnımda 10 haftalık bebeğim i kaybettim kürtaj olalı bir hafta oldu ama durup durup çığlık çığlığa ağlamak istiyorum :KK43: ikinci kaybım hiç evladım Yok , çok üzülüyorum çok burnumun direği sızlıyor
:KK43:Acınızı o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri yaşayan biri olarak.. Tam eline oyuncağı verilip mutlu olurken, bir anda geri alınan çocuk gibi oluyorsun.. Mevlam sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ağlayın içinizden geliyorsa, tutmayın.
Ayrıca sebebini araştırsın doktorun ve inşallahh bir daha ki seferde sağlıcakla alırsınız kucağınıza :dua:

Rabbim sabir versin insallah... Hakkinizda hayirlisi buydu belki biz bilemeyiz. Tabi hayaller kurdunuz bir anda yikilinca uzuldunuz. Ama kendinizi daha fazla yipratmayin Allah korusun hasta olursunuz.. Umarim tez zamanda saglikli bir gebelik gecirir yavrunuzu kucaginiza alirsiniz..

Allah yardımcın olsun . İçine atma haykıraa haykıra agla rahatla .

Rabbim size sabırlar versin vardır bebeğinizi kucağınıza alacağınız hayırlı bir vakit Allahım sağlıcakla en hayırlı zamanda bebeginize kavuşmayı nasip etsin insallah bol bol dua et arkadasim

Allah sabir versin insallah en kisa zamanda saglikli bir gebelik yasar ve tum acilarini geride bırakırsın.

Karnımda 10 haftalık bebeğim i kaybettim kürtaj olalı bir hafta oldu ama durup durup çığlık çığlığa ağlamak istiyorum :KK43: ikinci kaybım hiç evladım Yok , çok üzülüyorum çok burnumun direği sızlıyor
otopsi yapildi mi

Çok iyi anlıyorum bende 2 defa kaybettiim. Herzaman aynı sey basına gelıcek gibi hissediyor insan hemen de hamile kalamıyorum malesef.

Rabbim gönlündekini sana verecek ve seni hoşnut kılacak sadece zamanı varmış? sebebini araştırmışlardır umarım... aklıma gelenler pıhtılaşma sorunu , bebeğin antikor gibi görülüp vucuttan atılması var ... başka doktorlara gıdın mutlaka...

Back
X