Bebegim..

Ne güzel anneniz bebeğiniz ile ilgileniyor. Bebeğinizin keyfi o kadar yerindeki sizi aramıyor bile bence buna mutlu olun. Şimdi neyin ne olduğunu anlamıyor ama annenin yerini hiç birşey tutmaz, ben de çalışıyorum ve annem her ihtiyacım olduğunda aylarca gelip bizimle kalıyor, kızıma bakıyor o dönemde anneme çok bağlanıyor ama şuan 3 yasında ve ben ise gidip geldiğimde bana anne bir daha gitme ben seni çok özlüyorum diyor. Keşke annem hep burada olsa, hep yerimi doldursa da miniğim üzülmese.
Çok şanslısınız, üzülmeyin hiç.

Hic kafaya takma canim . Senin bu yasadigini neredeyse bütün çalisan anneler yaşamislardir. Ne mutluki emanet edebilecegin birileri var. Ben pazartesi sabah kürtaj olucam sabah 06.00 da hastanede olucam ,doktor duruma göre gecede kalabilirsin dedi. kendimi unuttum oğlumu düsünüyorum .keşke benimde güvenebilecegim biri olsada bırakabilsem. Bırak sevinsin annen çocuk bakmak kolaymi. Emek veriyor birazda gururunu yaşasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…