bebeğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EDAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

EDAN

İçimdesin BeBeĞiM
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
2.549
83
158
Diyarbakır
dün bebeğimi kaybettim 10 haftalık ilk kez hamile kaldığım için eşimle çok mutluyduk ama dün doktora gidince bebek ölü dediler ve kürtajla aldılar

cnm allah sabrını verir kendini üzme en azından hamile kalabiliyosun bende 1 senedir deniyorum ama olmuyo.bazen aklımdan geçiyo keşke olsa da düşse diye hem annelik duygusunu tadarım hem hamile kalabildiğimi bilirim.çok saçma bi düşünce ama olmayınca insanın aklına binbir türlü şey geliyo. sen moralini yüksek tut. inş. yine hamile kalırsın hayırlısıyla kucağına alırsın .

canım çok üzüldüm allahım sabrını bol bol versin bende bir ay önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum çok zor

Çok tşk ederim dilerim allahtan sende en kısa sürede sağlıklı bi şekilde gebe kalırsın gerçekten çok kötü bi duyguydu bebeği aldıklarında

Son düzenleme:
canım allah sabır ve kuvvet versin..bende ocakta kimyasal gebelik geçirdim ve 4 haftalık bebeğimi düşürdüm..doktorlarında dediği gibi en azından hamile kalabiliosun inşallah yine olur bunu veren allah onuda verir hiç merak etme sen güçlü ol ki yeniden bebeğin senınle olsun..

Allah razı olsun canım ama korktuğum birşey var yine hamile olursam öyle birşeyle karşılaşırmıyım acaba???

canım bende geçen hafta doktora gittim ve aynens enın dediğin gibi yine aynı şeyle karşılaşırmıyım ?
doktor bunu hiç kimse bilemez dedi ama sonuçlarına göre olmamalı dedi..yani herşey allahtan..çünkü sende bilirsin hamile olduum dakikadan itibaren herkes kendine dikkat eder bebeğini koruer..ama allah ol dediği zaman olur olma demezse olmaz herşeyin hayırlısını allahtan dilemek lazım.ama üzüntünü çok iyi anlıorum çünkü kaybetmenin ne olduğunu biliorum maalesef..benimde ilk bebeğim olacaktı..

sevgılı edan oncelıkle allah sabır versın ve herseyın hayırlısı olsun hayatında tekrarınıda allah nassıp edlsın o göbüşün tekrar dolsun ben bi şey sorucam yanlış anlamazsan bi doktora mı gorundun ve o mu sana soyledı öldüğünü yoksa baska doktorlarada gosterdınmı

Allah razı olsun canım ama korktuğum birşey var yine hamile olursam öyle birşeyle karşılaşırmıyım acaba???

geçmiş olsun canım Allah sabırlar versin.benim de ilk hamileliğim aynen senin gibi sonuçlandı.çok kötü bir duygu.ben o 9 haftalık ilk bebişimin beni inşallah cennette beklediğine inanıyorum.şu an 21 aylık kızım var çok şükür. ve yine hamileyim.son 4 günüm.2. bebişte geliyor inşallah.hiç merak etme.herşey zamanla hallolur.inşallah yeniden hamile kalır ve bebişine kavuşursun.

çok tşk ederim canım bana bi doktorun çok iyi olduğunu tavsiye ettiler bende ilk bebeğim diye o doktora gittim ilk gittiğimde bana bebeğin hiç gelişmemeiş 2 hafta gün verdi ve daha sonra gel bebeğin kalp atışını dinlemek için dedi ve dün eşimle öyle bi mutlu bi şekilde evden çıkıp gittik ve doktor tekrar muane etti ve birşey görünmüyo alttan muane edecez dedi etti ve bana bebek ölü dedi ve sen acıya dayanamazsın narkoz alacaz dedi ve aldılar başka doktora gitmedim çünkü bana en iyi doktor diye tavsiye ettiler

dün bebeğimi kaybettim 10 haftalık ilk kez hamile kaldığım için eşimle çok mutluyduk ama dün doktora gidince bebek ölü dediler ve kürtajla aldılar

ay canım ya çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamnda tekrar nasip etsin hayırlısıyla inş.

haklısın canım ben bide çok iştahsız biriyim bilmem acaba ondanda kaynaklana bilirmi ben asla et ve yeşillik yemem sevmiyorum çünkü ondan dolayı gelişmemiş olabilirmi canım?

bak gördünmü ne kadar çok yaşayan var hiç üzülme arkadaşım yine olur..yağmurun annesi özellikle en güzel örnek senin için hepimiz için:

haklısın canım ben bide çok iştahsız biriyim bilmem acaba ondanda kaynaklana bilirmi ben asla et ve yeşillik yemem sevmiyorum çünkü ondan dolayı gelişmemiş olabilirmi canım?

hamilelikte beslenme tabiki çok önemli hepimiz hem kendimiz için ama özellikle hamileysek bebeğimiz için sevmediğ,imiz şeylerede katlanmak ve yemek zorundayız birdahakine daha dikkatli olursun canım acı tecrübe ama yaşanılacak varmış..

böyle şeylerle kesinlikle alakası yok.ben de çok suç aramıştım kendimde acaba ondan mı şundan mı diye. dr lar hiç alakası yok diyor. kromozomla ilgili birşey olabilir.iltihabi durum olabilir (kendi kendiliğinden gelişiyormuş iltihap).yani biz ne yapsak, yaşamayınca yaşamıyor.sakın kendini suçlama.

Allah sabır versin..benimde ilk hamileliğim aynı sekılde aynı haftalarda sonlanmıstı hiç kolay değil okadar uzulup ağlamıştımkı gunlerce ama drum ozaman gelişiminde sorun olan bebeklerde sonuç boyle oluyor ileride farkedip karar vermeye calısmak cok daha zor olurdu Allahın belkı anne babaya kolaylığı demişti..kendini yada bişeyleri suçlama arastırırsan okadar cok kısı varkı bu sekilde...çok gecmış olsun inşallah bı an once sağ salim yenı bebeğini kucağına alırsın..

Allah sağlıklı evlat verir inşalla çok sevindim peki sonraki gebeliğin aradan ne kadar geçtikten sonra gebe kaldın ben 9 aydır evliyim eşimle bu çocuğu çok istiyoduk 9 aydır korunmadığım halde gebe kalamıyordum bu son 9 hafta gebeydim ama kısmet değilmiş demek yaşım daha 21 sence ne kadar ara vermem gerek tekrar hamile kalmak istiyorum!..

Çok tşk ederim allah kimseyi o dar kapıda bırakmasın (Amİn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…