cnm allah sabrını verir kendini üzme en azından hamile kalabiliyosun bende 1 senedir deniyorum ama olmuyo.bazen aklımdan geçiyo keşke olsa da düşse diye hem annelik duygusunu tadarım hem hamile kalabildiğimi bilirim.çok saçma bi düşünce ama olmayınca insanın aklına binbir türlü şey geliyo. sen moralini yüksek tut. inş. yine hamile kalırsın hayırlısıyla kucağına alırsın .
canım çok üzüldüm allahım sabrını bol bol versin bende bir ay önce 7 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum çok zor[/QUOdün doktor bana sen acıya dayanamazsın narkozla alacaz dedi hiç acı çekmedim ama annelik duygusu bambaşka ilk önce korkuyodum doğum zor olur diye istemiyordum ama zamanla çok istedim ve hamile kaldım daha sevincimizi yaşamadan doktor kötü haberi verip öldüğünü söyledi allah kimseye böyle acılar vermesin!..
canım allah sabır ve kuvvet versin..bende ocakta kimyasal gebelik geçirdim ve 4 haftalık bebeğimi düşürdüm..doktorlarında dediği gibi en azından hamile kalabiliosun inşallah yine olur bunu veren allah onuda verir hiç merak etme sen güçlü ol ki yeniden bebeğin senınle olsun..
Allah razı olsun canım ama korktuğum birşey var yine hamile olursam öyle birşeyle karşılaşırmıyım acaba???
sevgılı edan oncelıkle allah sabır versın ve herseyın hayırlısı olsun hayatında tekrarınıda allah nassıp edlsın o göbüşün tekrar dolsun ben bi şey sorucam yanlış anlamazsan bi doktora mı gorundun ve o mu sana soyledı öldüğünü yoksa baska doktorlarada gosterdınmı
dün bebeğimi kaybettim10 haftalık ilk kez hamile kaldığım için eşimle çok mutluyduk ama dün doktora gidince bebek ölü dediler ve kürtajla aldılar
canım bende geçen hafta doktora gittim ve aynens enın dediğin gibi yine aynı şeyle karşılaşırmıyım ?
doktor bunu hiç kimse bilemez dedi ama sonuçlarına göre olmamalı dedi..yani herşey allahtan..çünkü sende bilirsin hamile olduum dakikadan itibaren herkes kendine dikkat eder bebeğini koruer..ama allah ol dediği zaman olur olma demezse olmaz herşeyin hayırlısını allahtan dilemek lazım.ama üzüntünü çok iyi anlıorum çünkü kaybetmenin ne olduğunu biliorum maalesef..benimde ilk bebeğim olacaktı..
ay canım ya çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamnda tekrar nasip etsin hayırlısıyla inş.
haklısın canım ben bide çok iştahsız biriyim bilmem acaba ondanda kaynaklana bilirmi ben asla et ve yeşillik yemem sevmiyorum çünkü ondan dolayı gelişmemiş olabilirmi canım?
haklısın canım ben bide çok iştahsız biriyim bilmem acaba ondanda kaynaklana bilirmi ben asla et ve yeşillik yemem sevmiyorum çünkü ondan dolayı gelişmemiş olabilirmi canım?
geçmiş olsun canım Allah sabırlar versin.benim de ilk hamileliğim aynen senin gibi sonuçlandı.çok kötü bir duygu.ben o 9 haftalık ilk bebişimin beni inşallah cennette beklediğine inanıyorum.şu an 21 aylık kızım var çok şükür. ve yine hamileyim.son 4 günüm.2. bebişte geliyor inşallah.hiç merak etme.herşey zamanla hallolur.inşallah yeniden hamile kalır ve bebişine kavuşursun.
Allah sabır versin..benimde ilk hamileliğim aynı sekılde aynı haftalarda sonlanmıstı hiç kolay değil okadar uzulup ağlamıştımkı gunlerce ama drum ozaman gelişiminde sorun olan bebeklerde sonuç boyle oluyor ileride farkedip karar vermeye calısmak cok daha zor olurdu Allahın belkı anne babaya kolaylığı demişti..kendini yada bişeyleri suçlama arastırırsan okadar cok kısı varkı bu sekilde...çok gecmış olsun inşallah bı an once sağ salim yenı bebeğini kucağına alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?