bebeğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EDAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun sizin sayenizde birazda olsa toparlanıyorum çok teşekkür ederim hepinize!..

haklısın canım ben bide çok iştahsız biriyim bilmem acaba ondanda kaynaklana bilirmi ben asla et ve yeşillik yemem sevmiyorum çünkü ondan dolayı gelişmemiş olabilirmi canım?

bunları at aklından, öyle olsa afrikadaki açlar doğum yapamazdı.ben de yaşadım aynı duyguyu,5 yıllık mücadeleden sonra gelen bebeğimi kaybettim ve çok suçladım kendimi. kısmeti yokmuş diyebiliyorum şimdi şimdi. ömrü o kadarmış, inan doğacak bebek doğuyor bir şekilde. em kısa zamanda hayırlı, sağlıklı bir bebek nasip etsin allah bebek uman herkese.

EDAN cım geçmiş olsun.Allah yenilerini verir inş.:44:

çok teşekkür ederim canım işte tek korkum acaba bi daha gebe kalsam öyle birşey olumu diye aklıma takılıyo ama inşalla allah bi daha öyle birşey göstermez kimseye (Amİn)

amiin cümlemize inşallah.o kötü olaydan sonra dr en az 6 ay beklememizi söyledi. biz 1.5 yıl bekledik.kendi kararınız.size kalmış bir şey. tabi dr lar en az 6 ay bekleyin, vücut ancak toparlanır diyorlar. zaman herşeyin ilacıdır. Allah hayırlısını nasip etsin canım.

Amin tşk ederim canım peki daha erken olsa sizce bi zararı olurmu? bu arada kürtaj olduktan sora bugün 3 günüm kanamam yok normalmi sence?

Amin tşk ederim canım peki daha erken olsa sizce bi zararı olurmu? bu arada kürtaj olduktan sora bugün 3 günüm kanamam yok normalmi sence?

onu doktorunuz bilir.3 ay diyen dr da var 6 ay diyen de.benim az az kanamam olmuştu 15 gün sürdü. ama günde 3-5 damla falan.

dün bebeğimi kaybettim 10 haftalık ilk kez hamile kaldığım için eşimle çok mutluyduk ama dün doktora gidince bebek ölü dediler ve kürtajla aldılar

canım çok üzüldüm ya...Rabbim sabrını versin inşallah...yerine nur topu gibi bir melek göndersin sana edancım...

arkadaşlar dün hastaneye gittim doktoruma bebeğin ölüm sebebi neden olabilir dedim ve doktorum bana kromozom eksikliğinden olabilir dedi ve birşeyin yok tekrar düşüne bilirsin dedi çoook sevindiimmm benim gibi kromozom eksikliğinden bebeği ölen arkadaşlar varsa lütfen bana cevap versin kromozom eksikliği ne oluyo ne demektir acaba öyle olan ardaşlar varsa bi dahagebe kaldılarmı nasıl geçti gebelik lütfeeeen cevap veriin tşk ederim

canım Allah sabır versin ve inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve beb,işini kollarına alırsın...

canım geçmiş olsun, Allah sabrını verir hiç merak etme inşallah en kısa zamanda bizde bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla. Bende bebeğimi kaybettim malesef 4. ayım bu ay yeniden istiyoruz. İnşallah çok bekletmez.

tşk ederim allah hayırlı ve salih evlatlar verir inşalla güzel haberler verirsin inşalla bende iğleşir iğleşmez düşünüyorum canım tabi kısmet olursa

tşk ederim allah hayırlı ve salih evlatlar verir inşalla güzel haberler verirsin inşalla bende iğleşir iğleşmez düşünüyorum canım tabi kısmet olursa

İnşallah canım , herşey Allah ın takdiri. İnancını kaybetme sen öncelikle iyi olmaya ,psikolojini düzeltmeye bak.

İnşallah canım , herşey Allah ın takdiri. İnancını kaybetme sen öncelikle iyi olmaya ,psikolojini düzeltmeye bak.

çok şükür iyiyim demek hayırlısı buydu allah izin verirse iyi olduğum gibi tekrar düşünüyorum tabi allah kısmet ederse inşalla canım allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin (AMİİNN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…