bebegim :(

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba bugun 1 saatligine de olsa is geregi hem topuklu giydim hemde o 1 saatte topukluyla gezdim eve gelince karnimin alt kisminda hala devam eden agri hissediyorum ust bacak ici belim kasiklarim inanilmaz agriyo sanci degil ama agri var kipirdayamayacak kadar bebegim de aksine eve geldigimden beri kipir kipir acaba icerde bisyler mi oluyo da birden acaip hareketli acile gitsem mi bisy olmus mudur

Korkma bence canım bende topuklu giymedim ama bende de bugün öyle.yürümelte zorlanıyorum bence bebeklerimiz büyüyor rahimde büyüyor ama çok içine sinmez ise yarın bir doktora görün.

Hareketli olmasi guzel evet zaten normalde de aksamlari daha cok harekrt ediyodu ama bu hareketleri bilmiyorum icerde surekli tik tik diye vuruyo belimle vajina kemigi mi cati kemigi mi hangisi derler bu vajinadaki kemiklerim bile agriyo bacaklarimla beraber noldu birden bi saatte anlamadm ki

İşten erken çıktım sırf bu yüzden geldiğimden bu yana uzanıyorum hele sola yatunca.içimde birşeyler asılıyor gibi.keyfimde pek yok hatta

Bende suan o durumdayim tam sag yattim hala agrim var her yanimda icimde bisey asiliyo sanki ayaga kalkinca agriyo daha da

Bende suan o durumdayim tam sag yattim hala agrim var her yanimda icimde bisey asiliyo sanki ayaga kalkinca agriyo daha da

İşten erken çıktım sırf bu yüzden geldiğimden bu yana uzanıyorum hele sola yatunca.içimde birşeyler asılıyor gibi.keyfimde pek yok hatta

geçmiş olsun, şimdi nasıl oldunuz?
Ben de işim gereği giyiyorum, üstelik tüm gün :KK43: zararı oluyor mudur?

bu sancılar agrılar topuktan değil kızlar. ki ben topuklu giymiyorum bayadır.bende de var ayaga kalktıgımda daha da kötü oluyo. iki büklüm edio beni ve 2 gün sürdü gecen. sonra düzeldim. sanırım rahim genişlio ve karnımız geridikçe oluo bunlar. bebeklerimiz çok iyidir emin olun olumsuz düşünmeyin :)

topukludan değildir diye tahmin ediyorum,, ben hala giyiyorum işe gidrken, öyle seyler olmuyor,, olsa kesin bende olurdu :) ama yavas yavas bırakacağım topuklu ayakkabılarımı... sen yine de dikkat et.. belki herkeste aynı değildir..

Tesekkurler kizlar bugun doktoruma gittim anlattim konuyu ultrasonda bakti bebegim iyiydi masallah ama ben yorulmusum bana cok ayakta kalma topukluyla dedi yatip dinlenmen lazim ama sorun gorunmuyo dedi hatta nst bile cektirdi sancim falan cikmadi topuklu giyince dikkat etmek gerekiyomus

X