Taze meyve suyu,püresi,hafiften yoğurt ve yemeklerin tadına da yavaş yavaş baktır derim ...Mrb arkadaşlar benim beş aylık bir kızım var ek gıdaya geçsem mi geçsem bile ilk ne verebilir mi acaba
İlk ne vermiştiniz bebeğinizeOğlum prematüre ama anne sütü yetmediğinden ve mama daha fazla tükettiğinden 5. ayda başlamıştık,sizde emin olmak istiyorsanız doktora danışın derim....
ilk meyve suyu ve pürelerden başladım,yoğurt çorba ile devam ettim.... tabi alıştıra alıştıra;ilk gün bir kaşık daha sonra artarak...İlk ne vermiştiniz bebeğinize
Altı aya kadar oturabilir artık o da olabilir artıkYeri gelmişken saçma bi soru sormak istiyorum.
Ek gıdaya geçildiğinde bebeğin oturuyor olması mı gerekiyor? hani gözümün önüne devamlı mama sandalyesinde oturan bebekler geliyor da :) benimki 4,5 aylık, 6 ayda başlayacakmışız ek gıdaya. o vakte kadar oturacak mı? yoksa bu çok mu saçma bi soru
Yani oturmasını bekleseydim tembel oğlum9. ayda oturdu:)))Yeri gelmişken saçma bi soru sormak istiyorum.
Ek gıdaya geçildiğinde bebeğin oturuyor olması mı gerekiyor? hani gözümün önüne devamlı mama sandalyesinde oturan bebekler geliyor da :) benimki 4,5 aylık, 6 ayda başlayacakmışız ek gıdaya. o vakte kadar oturacak mı? yoksa bu çok mu saçma bi soru
Hmm elma suyu portakal suyu falanilk meyve suyu ve pürelerden başladım,yoğurt çorba ile devam ettim.... tabi alıştıra alıştıra;ilk gün bir kaşık daha sonra artarak...
Evet başlangıç öyle;şimdi hiç zorlanmıyorum Maşallah ayırt etmeden yiyor herşeyi,sofrada yemek yerken de tadına baktırdım tüm yemeklerin:)Hmm elma suyu portakal suyu falan
Mrb arkadaşlar benim beş aylık bir kızım var ek gıdaya geçsem mi geçsem bile ilk ne verebilir mi acaba
:) maşallah tembel oğluna.Yani oturmasını bekleseydim tembel oğlum9. ayda oturdu:)))
6 ayını doldurmadan bebeklere unlu gıda verilmesini tavsiye etmiyorlar,sindirimde sorun olabilirmiş.6 aydan sonra günde 4-5 taneyi aşmadan bebe bisküvisi verebilirsin canımBebe bisküvüsü veren var mı yani kaçıncı ayda veriliyor
Oto koltugunda arkasina rahat rahat yaslaniyordu beyim:) maşallah tembel oğluna.
Yanlardan destekleyerek mi oturtup yediriyordun yani? hangi pozisyonda yiyecekler bu ek gıdaları benim kafam nedense basmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?