- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Ne bilgisi istiyorsunuz ki? Cocuğunuzda gözlemlediğiniz bir durum mu var?off kizlar herseyin dogrusunu yapmaya calisiyoruz. Yavruma tv hic izlettirmiyoruz. Hatta salondan kaldirdik bile, arka oda da. Ama telefon elimde tabi..
Uyuyacagi zaman ninni aciyorum izliyor 3- 5 dk en fazla.
Yada yurt disindaki akrabalarla goruntulu konusuyoruz telefondan. Bakiyor, guluyor baya onlara.
6 aylik buarada. Arastirdim bulamadim.
İphone da tv gibi ayni etkiyi mi gosteriyor acaba. Bilen soylesin nolur. Oyleyse teli de kaldiricam ortadan. Yani ninni falan izletmicem.
Tv yi kaldirdik derken telefondan zarar verirsem uzulurum melegime.
Lutfen bilgisi olanlar yazsin, izlet biz izlettirdik bisey olmadi tarzi yorumlara acik degilim.
Tesekkurlerr :)
Ya izlettirmek degil ifade edemedim iki ara bi dere yaziyorum. Uykuya geciste benimde soylememle birlikte uc bes dk telefonu gosteriyorum dandini dastana nin klibinde ay dede falan var. O kadar yani. İzletmek derken 10 dk masal yada cizgi film degil.TV izlenmenin zararı ek olarak bir de telefonun radyasyonu var
Yani izleyeceğini tv den izlet de 6 aylık bebeğe neden bir şey izletesin
Ninniyi sen söyle onu bilemezsen kendin uydur sevdiğin şarkıyı söyle vs vs
Ben bir dönem oğlumu İstiklal marşı ile uyuturdum zira şarkı türlü bilmem şaşırmadan söyleyebildiğim bir o vardı sürekli
Biz telefonları diğer odada bırakır duymazdık siz tv zararlı derken telefona yapıştırmayın çocuğu
Ya izlettirmek degil ifade edemedim iki ara bi dere yaziyorum. Uykuya geciste benimde soylememle birlikte uc bes dk telefonu gosteriyorum dandini dastana nin klibinde ay dede falan var. O kadar yani. İzletmek derken 10 dk masal yada cizgi film degil.
O da su sebepten 6. disini cikariyor. Dermanim kalmadi artik. Haliyle cani yaniyor agliyor uyku vaktinde. Oyaliyorum. Ama size yazdiktan sonra izlettirmedim oyle uyuttum..
Radyasyonu zaten su an dizimde uyuyor ayni sekilde gidiyor yani.. Butun gun evdeyim tv yok. Teli de elime almazsam amislere donerim sanirim :) :)
Altı aylık çocuğa bence izletmemelisin.Cok zararlı...2 yaşından önce hiç önerilmiyor.Ileride geç konuşursa çok pişman olursun.off kizlar herseyin dogrusunu yapmaya calisiyoruz. Yavruma tv hic izlettirmiyoruz. Hatta salondan kaldirdik bile, arka oda da. Ama telefon elimde tabi..
Uyuyacagi zaman ninni aciyorum izliyor 3- 5 dk en fazla.
Yada yurt disindaki akrabalarla goruntulu konusuyoruz telefondan. Bakiyor, guluyor baya onlara.
6 aylik buarada. Arastirdim bulamadim.
İphone da tv gibi ayni etkiyi mi gosteriyor acaba. Bilen soylesin nolur. Oyleyse teli de kaldiricam ortadan. Yani ninni falan izletmicem.
Tv yi kaldirdik derken telefondan zarar verirsem uzulurum melegime.
Lutfen bilgisi olanlar yazsin, izlet biz izlettirdik bisey olmadi tarzi yorumlara acik degilim.
Tesekkurlerr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?