Bebeğimde alt dudak kayması var.

merveidil

Güzellik
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
88
15
98
38
Antalya
Sevgili arkadaşlar 15 günlük bir bebeğim var. Bebeğimizin ilk kontrolüne gittiğimizde doktor bebeğimizin ağlarken alt dudağında kayma olduğunu söyledi. o zamana kadar biz hiç dikkat etmedik. Sonra dikkat ettiğimizde gerçekten ağlarken alt dudağında kayma var. Emerken , esnerken, ağzını açarken hiçbir sıkıntı yok sadece ağlarken alt duğında kayma var. Bizim çocuk nörolöjisine gitmemizi söyledi. Gittik ve nöroloji uzmanı doğuştan kası olmayabilir dedi. ciddi bir şey değil dedi. Fizik tedaviye gitmemizi belki msj vs verebilirler dedi. Ogün bize ultrason vs çektirdi. Ulrtasonda ciddi bir sorun çıkmadı. Birde kardiyolojiye girmemiz gerekiyormuş. Onun içinde gün aldık. Buna benzer sorun yaşayan ve sonra düzelen veya bu sorunla alakalı çözüm bulan arkadaşlar lütfen cevap yazmanızı bekliyorum.

Merhaba öncelikle geçmiş olsun ımarım msj okuyabilirsiniz sorununuz hala devam ediyormu akabinde neler oldu açıklarsanız sevinirim benimde oğlumda aynı sorun teşekkür dderim

Merhaba, ben de bu sorunumla ilgili konu açtım dün. Sonuçlarınız nasıl çıktı, ciddi bir sıkıntı var mı ?

Back
X