Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimde asd vsd ve gelişme geriliği var lütfen aynı durumda olanlar yazabilir mi
Merhabalar hanımlar 33 haftalık hamileyim bebeğim de asd vsd ve Ac sinde gelişme geriliği var böyle Bi durum yaşayıp bebeği sağlıklı doğanlar yazabilir mi yada yakınında bu durumu yaşayan var mı
Gelinimizin bebeği için drlar aynen böyle dediler Bebek sapasağlam doğdu şimdi 8 yaşında hiçbir şeyi yok. Drlar bu risk var diyor ama olmama ihtimali de var. Rahat olup dua edin Allah varsa da şifa versin
Gelinimizin bebeği için drlar aynen böyle dediler Bebek sapasağlam doğdu şimdi 8 yaşında hiçbir şeyi yok. Drlar bu risk var diyor ama olmama ihtimali de var. Rahat olup dua edin Allah varsa da şifa versin
Dua etmekten başka bişey gelmiyor ki elden bide doktor direk yüzüme bu çocuk down sendromlu dedi hem gelişme geriliği hemde kalp anomoli dedi o yüzden çok üzüldüm cevap verdiğiniz için teşekkürler Bi nebzede olsa içime su serptiniz
Rica ederim. Yerinizde olsam başka meşhur bir dra gidip fikir alırdım içinizin rahatlaması için. Ailede down veya sizde akraba evliliği varmı kaç yaşındasınız
Rica ederim. Yerinizde olsam başka meşhur bir dra gidip fikir alırdım içinizin rahatlaması için. Ailede down veya sizde akraba evliliği varmı kaç yaşındasınız
Ben 29 yaşındayım 2 li testim temiz çıktı ailede down yok akraba evliliği değil neden böyle oldu anlamadım genetik testte yaptırmak istemedim özelde Bi profa gitmiştim o bu çocuk down değil dedi şimdi tıp fakültesindeki Profta bu çocuk down sendromlu dedi çıktı
Ben 29 yaşındayım 2 li testim temiz çıktı ailede down yok akraba evliliği değil neden böyle oldu anlamadım genetik testte yaptırmak istemedim özelde Bi profa gitmiştim o bu çocuk down değil dedi şimdi tıp fakültesindeki Profta bu çocuk down sendromlu dedi çıktı
Lutfen kendinizi uzmeyin doktorlar bazen lafini bilmiyor. Down demek icin 12 haftalarda bebekte ense kalinligi burun kemik yoklugu gormeleri lazim. Ki bazen dense bile cikmiyor. Bende ense kalinligi cikti down dediler 16 haftada amniyosentez yaptirdim temiz geldi. Karsilarinda anne oldugunu hesaba katmadan konusuyorlar.