izmitte ünlü bir profesore goturduk. numarasinin onceki ölçüm kadar yuksek olmadiginiolmadigini soyledi. Ayrıca goz kaymasi olmadigini bir onceki doktorun yanlis tesbitte bulunduğunu soykedi. egzersizleri iptal etti. goz kaymasinin goz yapisindaki asimetriden olabileceğini söyledi. bize oyle gelmis yani. goz degerleri yiksek çıkmayinca gozluk vermedi 2 yasinda tekrar getirin numara değişebilir dedi. yukselmisse o zaman gozluk verecek su an 19 aylik. sizin Bebeğinizin yürüme gecikmesinin ondan olduğunu sanmıyorum. baska bir doktora danışın derim cocuk göz doktoru olsun ve profesör olsun. 2 yasindan once gozluk kullanan coo var. belki de çocuğunuzu n buna ihtiyacı vardir.merhaba konunun üstünden çok geçmiş umarım okursunuz... benim kızımda göz kapağı düşüklüğü var çok hafifledi ama 3,5 derece astigmat çıktı 6 aylık muayenesinde öğrendik ama doktorumuz 2 yaşına kadar gözlük kullanamayacağını söyledi ve vermedi bize şuanda 14 ayını doldurdu ve henüz yürümüyor acaba gözü dengesini bozuyor olabilirmi diye korkmaya başladım sizde böyle bi sorun oldumu ve gözlüğü ne zaman kullanmaya başladı ve rahat kullanabiliyormu? cevap verirseniz çok sevinirim...