bebeğimde böbrek büyümesi görüldü:(

msjinizi gorunce ayanamadim yazmak istedim oncelikle cocugunuzu kesinlikle aldirmayin benim eltim hamileydi ozel hastahaneye gitik doktor idrari yapamiyo kese cok buyudu dedi sonra bobrekler cok buyudu dedi sonra beyninde su toplamis bu cocuk dogdugunda yuzde yuz sakat dogacak aldirmamiz lazin sezeryanla dedi eltim neler neler cekti hergun agladi ben aldirmam dedi devlet hastanesine giti orda biraz rahatladi doktirlar demis bu erkeklerde goruluyor 2 ay bekle gecmese sivi alicaz dediler iki ay sonra gitik baktik cocujta hicbirsey yok sonra sag saglik bi erkek evlat dogurdu hemde iki kiz bebekten sonra sizde bekleyin Allah buyuk akin aldirmayin
Cevap için teşekkürler canım. İnşallah benim bebegimde sağlıkla doğar. Sizden eltinize bebeğinin mesafesinin ve böbreğinin hangi haftada kaç mm olduğunu sormanızı rica etsem mümkün olur mu.
Seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım cunku bir sürü araştırma yaptım formlara yazdım biri olumlu bişey söyler diye yani o ara çok takmıştım sonra bebeğim kötü etkileniyor diye düşünmemeye çalıştım geçecek diye düşündüm hep dua ettim inanın sizinkindede bi sorun kalmayacak o kadar çok bebekte görülüyor ki bu durum o yüzden içinizi rahat tutun
) inşallah arkadaşım inşallah.

Cevap için teşekkürler canım. İnşallah benim bebegimde sağlıkla doğar. Sizden eltinize bebeğinin mesafesinin ve böbreğinin hangi haftada kaç mm olduğunu sormanızı rica etsem mümkün olur mu.
) inşallah arkadaşım inşallah.

iyi geceler cnm sordum dedi 12 haftaliken daha cinsiyeti belli deildi 10 mm idi sonra bobrekleri genislemeye baslamis oda 8 mm imis bide kafasinda su toplamisti oda 10 mm idi ilk ogrendiklerinde boyleydi hafta gectikce azalmaya baslamis bu eltimin cocuguna neler neler dedi ozeldeki dr yuzde yuz sakat dogacak dogsada olucek dedi Raabim daha iyisini biliyor supesiz sag saglim dogdu

iyi geceler cnm sordum dedi 12 haftaliken daha cinsiyeti belli deildi 10 mm idi sonra bobrekleri genislemeye baslamis oda 8 mm imis bide kafasinda su toplamisti oda 10 mm idi ilk ogrendiklerinde boyleydi hafta gectikce azalmaya baslamis bu eltimin cocuguna neler neler dedi ozeldeki dr yuzde yuz sakat dogacak dogsada olucek dedi Raabim daha iyisini biliyor supesiz sag saglim dogdu
Allah razi olsun canım. Hakkini helal et. Simdi doktora gidecem heyecan ve korkudan sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım. Rabbim herkese sifa versin beraberinde de benim bebeğine inşallah. Lütfen bana dua ediniz. Çok teşekkür ederim.

Allah razi olsun canım. Hakkini helal et. Simdi doktora gidecem heyecan ve korkudan sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım. Rabbim herkese sifa versin beraberinde de benim bebeğine inşallah. Lütfen bana dua ediniz. Çok teşekkür ederim.
nedemek canim sonuna kadar helal olsun ne yaptimki insallah guzel haber almisindir doktordan guzel haberlerini bekliyorum

Doktorunu değiştirmeyi düşündünmü canım.Ultrason cihazının eski yeni olması bile sonuçları etkiliyodur çünkü.Bence başka uzman bir doktor bul ve ona muayene ol.Güzel haberler alırsın inşaallah.Benim oğlumada hastane doktoru 3 kilo ancak doğar çok küçük bir bebek demişti kendi özel doktorum 3500 doğar demişti.Oğlum hiçte küçük doğmadı 55cm ve 3470 gr doğdu.Meğer hastanenin ultrasonu eski modelmiş ve eksik çıkartıyomuş.Tek bir doktora bağımlı kalmayın bu yüzden.İnşaallah güzel haberlerle dönersiniz

Çok üzüldüm canım allah sabır versin dediğin gibi yapacak bişey yok verende alanda allah kısmet değilmiş demek allah en kısa zaman tekrar nasip etsin inşallah

Canım maalesef bebeğimi kaybettim. Canım çok yanıyor ama ilahi takdir elimden gelen birşey yok. Mevlam kimseye yaşatmasın. İlgin için çok sağol.
canim nie kaybetin basin sagolsun cok uzuldum anlatamam rabbim sabrini versin

Back
X