Bebeğimde burun tıkanıklığı

karabela06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
223
76
18
37
Bebeğim bir aylık burnu tıkalı ve çok öksürüyo burun aspiratörü aldık çekince hafif kan geldi kortuk çekemiyoruz artk sizce be yapalım

Bebeğim bir aylık burnu tıkalı ve çok öksürüyo burun aspiratörü aldık çekince hafif kan geldi kortuk çekemiyoruz artk sizce be yapalım
İlk önce doktora götürmenizi tavsiye ederim. Doktora götürene kadar ise tavsiyem eczaneden serum fizyolojik alıp iki burun deliğine 2 şer damla damlatmanız. Günde 2-3 defa bunu tekrarladıktan sonra çekin burnunu. Muhtemelen tahriş olmuştur

Bugün götürdük doktora oda burun aspiratörünü önerdi çok çekmeyin ve hortumu burnuna çok sokmayın dedi kanamasına bşy olurmu onu bilmiyorum

Bugün götürdük doktora oda burun aspiratörünü önerdi çok çekmeyin ve hortumu burnuna çok sokmayın dedi kanamasına bşy olurmu onu bilmiyorum
Havalar sıcak ve tahriş olmuştur muhtemelen. Eğer doktor vermediyse bile siz gönül rahatlığı ile serum fizyolojik damlatabilirsiniz. Yeğenimden biliyorum. O sıvı yumuşatacak ki siz tahriş olmadan çekebilesiniz. Aşırı kanamadığı sürece birşey olmaz ama kanama artmış gibi görünür yada tekrarlanırsa hemen başka bir doktora götürün hatta kulak burun Boğaz a bile götürebilirsiniz

Buhar makinesi öneririm sıcaklarda odada hava kürüyor malesef soğuk buhar iyi geliyor. Kızımın bebekliğinden beri bu çözümü bulduk bide serum fizyolojik

Back
X