Bebegim 2 aylık kabız bugun 5 gün ama hala tık yok kabız oldugu için gaz sorunu da oluyo rezene çayı verdim dokunuyo çünkü normalde gazını kendi çıkaranbilen bebekken artık çıkaramıyo ve ıkınıyo yırtılıyo çoçugum içim parçalanıyo.anoson veriyorum ama o da yaramıyo hala aglıyo.ben de kabızım beni emiyo benden o nada geçiyo sanırım yardım edin.
benim oğlumdada var bu sorun inan kaç defa lağmanla yaptırdığımı unuttum bebekken sadece kimyonlu bi su satılıyodu eczaneye sor derim biraz o rahatlatıyordu inşaallah geçer şimdi oğlum 4 yaşında ve artık daha iyi darısı sana...
Sizin kabizliginiz ona gecmez kendinizi yipratmayin. Daha lifli seyler yemeyi deneyin.birde doktora goturun. Benim kizimda da vardi kabizlik anne sutu emdigi halde meger makatinda catlak varmis ondan aci cekip yapamiyormus. Catlagi tedavi edince kabizlikta kalmadi. Bebekler icin fitil var eczanelerden alabilirsiniz. Biz o fitili uzunlamasina ikiye bolup kullaniyorduk oda yardimci olmustu kizima. Bunlar oneri tabi ama doktora gitmeniz sizi kalici cozume ulastirir. Ihmal etmeyin derim ben
Bebeklerde maalesef fitil vermiyorlar eczanedekiler.. Bizimde sorunumuz var doktora gittik bu çocuk kabız filan değil dedi halbu ki çocuk kakasını yapıcam diye yırtınıyor sabahtan bi başlıyordu akşama kadar yapamıyordu ağla ağla en son ağlamaktan yorulup uyuyordu .. Daha 45 günlük.hem emiyor hemde mama veriyorum mamasının içine bir çay kaşığı hakiki zeytinyağ akıyordum birde kulak çöpüyle poposuna az birşey sürüp az da içine sürüyordum baya gaydası oldu her altını açtığımda yaptım şimdi normal .. Tavsiye ederim..doktora gelince bi bebek 15 gün kakasını yapamasa normal diyor.. Çatlamaz mı karnı filan ağrımaz mı ... Poposuna sürüyorum diye de sordum doktora çok tahriş etmeden sürebilirsin dedi .. Mamaya kattığım yağda sanırım içini bulandırıyordu kusuyordu sürekli ama artık yapmıyorum ..