Tabikide gittik burun temizleme serumu verdi fis fis verdi dangalak gibi sorular sorma basindan boyle bisey gecenn tecrubeli annelere soruyorm lutfenDoktora gitmek aklınıza gelmiştir öyle değil mi?
Bence uygulayın.
Saol canim en azindan bi fikir evet genzi tahriş olmus olabilirgenzi tahriş olmuştur akıntı sebebiyle..
doktora gitmeden bir çözüm bulamayacağınızı biliyorsunuzdur zaten..
sinuzit olmustur kotu agiz kokusu yaparMerhaba bayanlar bundan 2 hafta önce bebegime corba yedirmistim sonra bi 15 dk sonra birden genirmek isterken corba agzindan burnundan cikti galiba genzi yandi 3 saat durmadan agladi zorla uyuttum ertesi gun grip oldu 1 hafta onla ugrastim ama simdi grip te gecti ama bebegimin genzi hala tikali nefes alamiyo horluyo hapsurunca agliyo. Kotu agiz kokusu var gripken burnu aktiginda hafif siyrik kan geliyordu sizce ne olabilir
Tanımadığınız birine hakaret etmek ne kolay oluyor dimi?Tabikide gittik burun temizleme serumu verdi fis fis verdi dangalak gibi sorular sorma basindan boyle bisey gecenn tecrubeli annelere soruyorm lutfen
Ne münasebet hakaret ediyorsunuz. Yapmanız gerekenin doktora gitmek olduğunu yazmışlar. Konuda açıklayacaksınız ozaman doktora gittik diye.Tabikide gittik burun temizleme serumu verdi fis fis verdi dangalak gibi sorular sorma basindan boyle bisey gecenn tecrubeli annelere soruyorm lutfen
bakteriyel enfeksiyonlarda agiz kokusu olabiliyor. Benim cocukta gecen grip gecirdi bittikten sonrada agiz kokusu bir sure devam etti .Merhaba bayanlar bundan 2 hafta önce bebegime corba yedirmistim sonra bi 15 dk sonra birden genirmek isterken corba agzindan burnundan cikti galiba genzi yandi 3 saat durmadan agladi zorla uyuttum ertesi gun grip oldu 1 hafta onla ugrastim ama simdi grip te gecti ama bebegimin genzi hala tikali nefes alamiyo horluyo hapsurunca agliyo. Kotu agiz kokusu var gripken burnu aktiginda hafif siyrik kan geliyordu sizce ne olabilir
Saol canim en azindan bi fikir evet genzi tahriş olmus olabilir
Tesekkur ederimbakteriyel enfeksiyonlarda agiz kokusu olabiliyor. Benim cocukta gecen grip gecirdi bittikten sonrada agiz kokusu bir sure devam etti .
Tabikide gittik burun temizleme serumu verdi fis fis verdi dangalak gibi sorular sorma basindan boyle bisey gecenn tecrubeli annelere soruyorm lutfen
+1Az edep yahu. Sanal diye her istediginizi soyleyemezsiniz. Gercek hayatta boyle konusmak sikar biraz da...
Tesekkur ederim tavsiyelerin icinDoktora tekrar gidin hala devam ediyorsa sıkıntınız.. durumu anlatın..
bebek olduğu için bir şey diyemiyorum. doktor demeden siz de yapmayın. burun spreyi verdiyse o da tahriş edebilir, söylenenden çok yada yanlış kullanmış olabilirsiniz.
büyüklerde karbonatlı su yada serum fizyolojik ile temizleyip vazelin-zeytinyağı-keten yağı gibi yumuşatıcı bir şeyi burna az bir şey sürmek iyi geliyor.
O yazan kiside cok aşalayici yazmis bence uygulayin falan guzelce yazabilirdi doktora gittinizmi diye sorabilirdiAz edep yahu. Sanal diye her istediginizi soyleyemezsiniz. Gercek hayatta boyle konusmak sikar biraz da...
O yazan kiside cok aşalayici yazmis bence uygulayin falan guzelce yazabilirdi doktora gittinizmi diye sorabilirdi
O yazan kiside cok aşalayici yazmis bence uygulayin falan guzelce yazabilirdi doktora gittinizmi diye sorabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?