Konuşma Problemleri bebegimde otizm olabilir mi

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.
canım çocuğum 16 aylık ve 15 günlük şu anda içerden seslendiğimde koşarak yanıma geliyor çoğunlukla seslenince bakıyor devamlı benim peşimden koşuyor kovalamaç oynuyoruz benimle iletişimi iyi ama ayakucunda yürümesi ve biraz ellerini sallıyor gibi olması beni düşündürüyor

Canim seslenince bakiyorsa bence korkma ellerini sallamasida bu dönemde olan bisey dedigim gibi 2 yadindaki kiz sürekli parmak ucunda yürüyo

bebeğ,inizin durumu şuanda nasıl aynı belirtiler bizde de mevcut oğlum 21 aylık. çok merak ettim yazarsanız sevinirim

merhabalar bebeğiniz durumu hakkında bilgi verirmisin aynı belirtileri şuanda bizde görünüyor. nasıl atlattınız mı yoksa teşhis mi koydular. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum

bebeğ,inizin durumu şuanda nasıl aynı belirtiler bizde de mevcut oğlum 21 aylık. çok merak ettim yazarsanız sevinirim
Cok şükür canim kizim konusuyo suan 27 aylik cok guzel konusuyo dörtlü cumleler koruyo bazende akici konusuyo yanliz konusmasi biraz yavas bide yabancilarin yaninda pek konusmuyo cok aktif degil onun disinda hic sorunumuz yok cok sukur:)

maşallah diyelim ozaman. İnşallah bizde de zaman içinde düzelmeler olur. Çok sevindim sizin adınıza. Cevap için teşekkürler.

maşallah diyelim ozaman. İnşallah bizde de zaman içinde düzelmeler olur. Çok sevindim sizin adınıza. Cevap için teşekkürler.
Ne demek canim inanin cok ilgilenin tv de kaldirin eger başka sorun yoksa cok cabuk duzeliyorlar 1 ayda bile degisim cok cabuk goruluyo insallah sizinkide cabuk toparlanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…