Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizede doktor yarım saat dık tutun demıstıı tutmama ragmen yıne cıkarıodu az bısı yatagınn basını yukselttık bızde gece nolur nolmaz diye Allah korusun bızımkı sımdı 6 aylık oldu ama hala tık yok kusuyor gunduz katı gıda verıyorum bnde artık aksam süte geciyoruz bnde böle buldum şimdişlik çözümü bakalım birde şu özel mamalardan aldım kusma ıcın onu denıyecegım
emziriosan ne mutlu hiç bırakma yavruna verecegın en guzzel sey keske bnde verebılsem bn dun su özel mamalardan aldım bebelac ar reflü için onu denıcem ama üzerinde hıc yazmıo kac cc verilceği falan salı dr kontrolumuz var dr danıscam o yuzden ınş işe yarar
evet gittim ve biraz iyileşme var kusmalarımız azaldı gıbı mamayıda danıstımm her zamankı gibi kullanıcaksınız dedı dıger mamayı nasıl hazırlıyosanız buda aynı olcak dedi
selam kızlar. benim kızımda da reflü vardı, konuyu görünce yazmak istedim size. ne beter bi dert olduğunu hem kendimden hemde evladımdan biliyorum çünkü. yavrum 1,5 yaşına kadar çekti,doktor doktor gezdirmeme rağmen reflü diyen olmamıtı. şimdi abla oldu artık 4 yaşında. hemde 14 günde geçti reflüsü.
geceleri hiç uyumazdı, 5 dk da bir uyanırdı. yemek yemek istemezdi
çok ağlardı. bilemiyorum sizinkilerde şikayetler ne yönde seyrediyor...
motilium şurup vermişti dr.umuz
yemeklerine kattığım bir toz vardı adını hatırlamıyorum
bir de yetişkinlere verilen kapsül bir ilaç vardı onun kapsülünü açıp sabah aç karnına içirmiştim. bu şekilde 14 günde geçti.
rica ederim ne demek .inşallah sizin yavrunuz da tez zamanda şifa bulur.Öncelikle geçmişte böyle bir sorunu yaşayıp atlatmış biri olarak duyarlı davranıp bizi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz. Benim bebeğim iyi uyuyor ama emmek istemiyor, çok az emiyor, kilo da alamıyor, boğazına mide asidi gelince öksürüyor, canı yanıyor yavrumun. senin bebeğine uzun süre teşhis koyulamamış, ne kötü bir durum. Peki az yediği için kilo alımı az mıydı?
bu arada yastığını yükseltmek işe yaramamıştı. uykudan önce beslememeyi denedim olmadı. bunlar tedaviden önceydi tabi. 5 dk uyuyup uyanırdı. gece böyle geçerdi. gündüz de en fazla yarım saat uyurdu. o günleri düşüdükçe içim sızlıyor.
bu arada doktor tavsiye edebilirim. tabi eğer istanbuldaysanız.
ama onlara mecburuzuuuzzzzz :)))Teşekkür ederim. Maalesef İstanbulda değilim. Doktora gitmeye de korkar oldum zaten, her biri başka bir şey diyor, gıcık oldum tüm bebek doktorlarına... protesto ediyorum:))
benim bebeğimde 26 günlük ve reflüsü var((((((888
3 gündür Gaviscon şurup ve Motilium şuruba başladık. bugün üçüncü gün azalacağına bugün dahada çok arttı.((((((((
ne yapacağımı şaşırdım. bugün uykusunuda alamadı. sürekli mızmızlanıyor uykusunda. sürekli ıkınıyor gazıda arttı acaba şuruplar mı gaz yaptı anlamadım