Bebeğimdeki cinsiyet karmaşıklığı

kkaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
22
3
38
31
Merhaba arkadaşlar 18 haftalik gebeyim 16. Haftamda cinsiyet öğrenmek için doktoruma gittik eşimle. Bir türlü göstermedi doktor göstermedi ama yandan gördüğüm kadariyla kız olabilir ama bise dememis olayim belli degil cunku dedi.1 hafta sonra tekrar gittik yine çok hareketliydi10 15 dk boyunca baktı sonra pipiye benzer bir çıkın ti var ama o ödem çoğu cocukta olabiliyor bebek kız dedi. Pipiye benzetebiliyoruz ama kız kız dedi. Ben tedirginim bu ödem nedir bilen aynı durumu yaşayan var mı ? Teşekkürler

Aslında bu cinsiyet olayını en kesin ayrıntılı ultrasonda öğrenebiliyoruz
Benim kızıma önce oğlan demişlerdi ayrıntılıda kız olduğu ortaya çıkmıştı
Şimdiki bebeğime de kıza benziyor demişlerdi
3 gün önce ayrıntılıda kesin olarak erkek dediler
:deli:
Ödem kısmını hiç anlamadım ama önemli bişey olsa söylerlerdi bence

Aslında bu cinsiyet olayını en kesin ayrıntılı ultrasonda öğrenebiliyoruz
Benim kızıma önce oğlan demişlerdi ayrıntılıda kız olduğu ortaya çıkmıştı
Şimdiki bebeğime de kıza benziyor demişlerdi
3 gün önce ayrıntılıda kesin olarak erkek dediler
:deli:
Ödem kısmını hiç anlamadım ama önemli bişey olsa söylerlerdi bence

Anladım Teşekkürler bencede önemli bişey olsa söylerlerdi ama işte insan yinede meraktan kalıyor

Nerde yaşıyorsunuz? İstanbul’da yaşıyorsanız Pendik’te Cihan Tıp Merkezinde Cüneyt Uzun var. 12.haftada bile söylüyor. Baya kalabalık oluyor. Bize de yengem demişti 13.haftada çok merak edip gitmiştik ki biz Avrupa yakasında oturuyoruz :) ve hemen söyledi.

Nerde yaşıyorsunuz? İstanbul’da yaşıyorsanız Pendik’te Cihan Tıp Merkezinde Cüneyt Uzun var. 12.haftada bile söylüyor. Baya kalabalık oluyor. Bize de yengem demişti 13.haftada çok merak edip gitmiştik ki biz Avrupa yakasında oturuyoruz :) ve hemen söyledi.

Malesef istanbulda oturmuyorum:/

Back
X