Götüresi yok çünkü.Götürebilirsin neden götüremeyesin.
8 aylık bir bebek süt kuzusu daha.
Hatalarınızın bedelini o yavrucak ödememeli.
Valla bebeği açıkçası alacagını da sanmıyorum.Götüresi yok çünkü.
Çünkü ilk zamanlar ne yaşarsam yasayayım gidemeyeceğimi düşünüyordum. Öyle sanıyordum. Ve bana bir kaç kez çok pişman olduğunu söyledi bende salak kafam inandım. Kendime ne kadar kızıyorum bir bilseniz siz istediginizi diyebilir siniz. Salak kafam niye çocuk yaptın diye her gün her gün kendime kızıyorumbunlar son 1 yılda olmamıştır, haddim değil belki ama neden çocuk sahibi olmaya karar verdiniz?
Daha da çıkmaza soktunuz kendinizi?
Sizce sekiz aylık bı bebek anneye mi muhtactir babaya mi.Bilmiyorum belki linç yerim ama çocuklar ayrilik gibi durumlar da neden anne de kaliyor ki hep?
Baba da kalsın baba baksın
Ailen nasıl insanlar ?Çünkü ilk zamanlar ne yaşarsam yasayayım gidemeyeceğimi düşünüyordum. Öyle sanıyordum. Ve bana bir kaç kez çok pişman olduğunu söyledi bende salak kafam inandım. Kendime ne kadar kızıyorum bir bilseniz siz istediginizi diyebilir siniz. Salak kafam niye çocuk yaptın diye her gün her gün kendime kızıyorum
Bebeğinin güvende olacağını bilsem neden götürmek istemiyeyim lütfen lütfen bu kadar önyargılı olmayinGötüresi yok çünkü.
Aileme gidersem orda da baskı vat asla calistirmazlar. Ve en korktuğum şey de oraya da gitsem kendi ayaklarımın üstünde duramayacağım ve sonuç olarak yine bi nevi aynı kapıya cikacakAilen nasıl insanlar ?
Demişsinya orada da aşagılanacagım.
Bırak ailen aşagılasın bu manyak aşagılayacagına.
İşe girersin diye annen bakar bebegine.
Tutup sizi dışarı atacak degiller ya ?
Eşinin yanında güvende olacak mı peki ?Bebeğinin güvende olacağını bilsem neden götürmek istemiyeyim lütfen lütfen bu kadar önyargılı olmayin
Ailene ''kadın sıgınma evine giderim eğer şartlarımı kabul etmezseniz'' dersen elalemden utandıkları için bence kabul ederler.Aileme gidersem orda da baskı vat asla calistirmazlar. Ve en korktuğum şey de oraya da gitsem kendi ayaklarımın üstünde duramayacağım ve sonuç olarak yine bi nevi aynı kapıya cikacak
Haklisinz ben onu bırakmayacağım. O benim herşeyim bıraksam aklım hep onda olacak ki bunu düşünmek bile istemiyorumEşinin yanında güvende olacak mı peki ?
Eşin kendisi bakmayacak ki.
Atacak annesine bak diyecek.
Merhametten yoksun olan insan da açıkçası altı pis mi ? tok mu ? umursamayacak.
Çocugun yarı aç, yarı tok kalacak orada.
Bilmiyorum belki linç yerim ama çocuklar ayrilik gibi durumlar da neden anne de kaliyor ki hep?
Baba da kalsın baba baksın
Kadın sığınma evinde neden güvende olmasın , annesinin yanında olmadığı dayakçı bir babanın yanında daha mı güvende olacak.Bebeğinin güvende olacağını bilsem neden götürmek istemiyeyim lütfen lütfen bu kadar önyargılı olmayin
Sakın bırakma.Haklisinz ben onu bırakmayacağım. O benim herşeyim bıraksam aklım hep onda olacak ki bunu düşünmek bile istemiyorum
Öyle dersem de calistirmazlar çünkü onlar şehr e baya uzak bie yerde ve katı kuralları olan bir yerde yasiyorlarAilene ''kadın sıgınma evine giderim eğer şartlarımı kabul etmezseniz'' dersen elalemden utandıkları için bence kabul ederler.
Baktın ki çalışmana izin vermiyorlar, o zaman bir hal çaresine bakarsın.
Şimdiden fikir yürüterek hareket etme.
Önce bir girişimde bulun.
Iste asla duzenimi kuramam. Baba evine gidersem bi düzenin asla olmayacak bubu çok net biliyorum kendi aylarının üstünde hiçbir zaman duramayacagimİyi de hem koca evinde hem baba evinde baskı görecekseniz neden koca evindeki baskıyı tercih ediyorsunuz? Baba evinde can güvenliğiniz olur. Bebek biraz büyüyene kadar sabredip sonra kendi düzeninizi kurarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?