- 31 Mayıs 2022
- 354
- 179
- 53
- 33
- Konu Sahibi bulutumsubiri
-
Beyin sıvısı 12 gün önce 8 ve 9,6 çıktı. 12 gün sonra 9,7 ve 10,7 çıktı. Artış beni de doktoru da korkuttu. Doktor, bir hocasıyla görüştü o da büyük ihtimalle hasar bırakacağını küçülse de öyle olacağını söylemiş. Ben başka doktora da gideceğim. Daha da artmasın diye dua da ediyorum. Ama ayağı da rahatsız ve bu da beyinsel muhtemelen zatenBu kadar karamsar olmayın. Başka doktora gidin mutlaka sizi çok iyi anlıyorum benim bebeğime de detaylı ultrasonda burun kemiği kısa, kafasındaki sıvı sınırda çıktı down sendromu olabilir dediler ikili testim de orta riskli çıkmıştı ama her şey Allah'tan o bebeği bize öyle verecekse bakabileceğimiz için verecektir. Sizde içinizi ferah tutun çok bunalmışsınız o yüzden böyle düşünüyorsunuz ama doğunca onun yüzünü gördüğünüzde inanın hepsi geçecek. İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza bebeğinizibeyin sıvısı kaç çıkmıştı bir de bu kadar panik yaptınız
Kızmakta haklısınız demek anneliğim bu kadarmış işte. Ama acı çekecek çok diye böyleyim. Hayırlısını istemem mi, hatta daha kötüler bile olabilir farkındayım hepsinden allaha sığınıyorum. Çocuğumdan da utanıyorum. Demek annen bu imiş işte. Acizmişim güya çok eğitimli anne olacaktımBu gebeliği sonlandırma hakkın var biliyosun dimi? Madem bu kadar perperişan oldun git ve sonlandır kurtul zira o çocuk da hissediyo herşeyi seninle beraber. He Yoook ben yapamam diyosan da ben yapamadım kendiliğinden düşsün ne demek biraz kendini sars şu omuzlarından kendine gel dur bakalım yarın bizlere ne olacağını da bilmiyoruz.
Hayırlısını iste, bak inançlı bi insan olduğunu söylüyosun başka doktorlara da git doğum öncesi sonrası neler yapılabileceğini araştır ve inancına göre tevekkül et.
Çok teşekkür ederim inşallah dualar kabul olurÇok zor gercekten allah kımseye yaşatmasın dua edıcem size bol bol rabbim mucize versin sapasağlam versin kucagınıza
Canım bebeğin erkekse eğer 12ye kadar normal sayıyor doktorlar bence başka bir doktordan daha fikir al. Sınır 10 zaten çok aşırı sayılmaz içini ferah tut. Bizim de bir taraf 6 küsür bir taraf 8 küsür artmazsa sıkıntı yok dediler salı kontrolde belli olacakmış hayırlısı olsun diyorum artık. Ama 15e kadar hafif sayılıyor ben küçğleceğini düşünüyorum. Böyle olup normal şekilde bebeğini kucağına alan çok anne var. Kendini daha fazla üzme bebeğin de etkileniyorBeyin sıvısı 12 gün önce 8 ve 9,6 çıktı. 12 gün sonra 9,7 ve 10,7 çıktı. Artış beni de doktoru da korkuttu. Doktor, bir hocasıyla görüştü o da büyük ihtimalle hasar bırakacağını küçülse de öyle olacağını söylemiş. Ben başka doktora da gideceğim. Daha da artmasın diye dua da ediyorum. Ama ayağı da rahatsız ve bu da beyinsel muhtemelen zaten
Amniyosentez yaptırın eğer ağır genetik rahatsızlık çıkarsa gebeliği sonlandırabilirsiniz eğer sorun çıkmazsa ultrason sonuçta yanlış görmüş olabilir doktor .Beni istediğiniz gibi yargılayın ben zaten bitmişim. Ölüp bittiğim sevdiğim adamdan kocamdan bir çocuğum olsun hayatta en istediğim şey. Bebeklere çocuklara bayılırım onlar da bana. Ama bu hamilelik artık zehir zıkkım bana. İlk hamilelik denemem hemen oldu 8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum mahvoldum yıkıldım. Bir sene sonra yine denedik yine hemen oldu. Şimdi 24 haftalık karnımda kıpırdıyor ama ben onu istemiyorum. Bebek hasta hem de çok. Her şey 15 gün önce belli oldu. Kalbine öldüğüm yavrumun ayrıntılı ultrasonda ayağı çarpık ve beyninde sıvı birikimi olduğu belli oldu. Ben o zamana dek defalarca kanadım hastanelik oldum. Aman bebek gitmesin diye yaşadığım stres 5 aydır beni öldürürken bir de böyle hasta olduğunu öğrendim. Her şeyden hayattan kendimden soğudum. Yeter ki arrık bu dert bitsin. Etmediğim dua okumadığım sure kalmadı. Yok yok yok. Bu bebek benim en ağır imtihanım oldu. Kalbi duracak diye ödüm koparken şimdi kendi kendine gitsin diyorum kıpırdandıkça içim eziliyor üzülüyorum. Gebeliği sonlandırabilir miyim bilmiyorum çğnkü çok büyük. Bundan sonra doğunca artık ne hayatım ne işim olacak. Hastanelerde ameliyathane kapılarında geçecek günlerim. Keşke hiç anne olmaya kalkışmasaydım. Çocuğunuz olmuyırsa üzülmeyin. Vardır bir hayır. Nereden nereye geldim. Sevdiğim adamın kollarına evlat vermek için deliren ben şimdi pişmanım. Bilemezdim.
Eşin ne diyor peki.Kızmakta haklısınız demek anneliğim bu kadarmış işte. Ama acı çekecek çok diye böyleyim. Hayırlısını istemem mi, hatta daha kötüler bile olabilir farkındayım hepsinden allaha sığınıyorum. Çocuğumdan da utanıyorum. Demek annen bu imiş işte. Acizmişim güya çok eğitimli anne olacaktım
Beyindeki sıvı birikimi geçebilir diyorlar. Ayağıyla ilgili sorunda belki çok çabuk çözülür. Herşey Allah'tan.. Eminim doğduğunda çok seveceksiniz.Beni istediğiniz gibi yargılayın ben zaten bitmişim. Ölüp bittiğim sevdiğim adamdan kocamdan bir çocuğum olsun hayatta en istediğim şey. Bebeklere çocuklara bayılırım onlar da bana. Ama bu hamilelik artık zehir zıkkım bana. İlk hamilelik denemem hemen oldu 8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum mahvoldum yıkıldım. Bir sene sonra yine denedik yine hemen oldu. Şimdi 24 haftalık karnımda kıpırdıyor ama ben onu istemiyorum. Bebek hasta hem de çok. Her şey 15 gün önce belli oldu. Kalbine öldüğüm yavrumun ayrıntılı ultrasonda ayağı çarpık ve beyninde sıvı birikimi olduğu belli oldu. Ben o zamana dek defalarca kanadım hastanelik oldum. Aman bebek gitmesin diye yaşadığım stres 5 aydır beni öldürürken bir de böyle hasta olduğunu öğrendim. Her şeyden hayattan kendimden soğudum. Yeter ki arrık bu dert bitsin. Etmediğim dua okumadığım sure kalmadı. Yok yok yok. Bu bebek benim en ağır imtihanım oldu. Kalbi duracak diye ödüm koparken şimdi kendi kendine gitsin diyorum kıpırdandıkça içim eziliyor üzülüyorum. Gebeliği sonlandırabilir miyim bilmiyorum çğnkü çok büyük. Bundan sonra doğunca artık ne hayatım ne işim olacak. Hastanelerde ameliyathane kapılarında geçecek günlerim. Keşke hiç anne olmaya kalkışmasaydım. Çocuğunuz olmuyırsa üzülmeyin. Vardır bir hayır. Nereden nereye geldim. Sevdiğim adamın kollarına evlat vermek için deliren ben şimdi pişmanım. Bilemezdim.
kızmıyorum ne haddime, hepimiz insanız elbette sorunlar yaşıyoruz sadece sen şu an bu sorunun içinde olduğun için görmüyosun ama uzaktan uyarmak istiyoruz burda hepimiz seniKızmakta haklısınız demek anneliğim bu kadarmış işte. Ama acı çekecek çok diye böyleyim. Hayırlısını istemem mi, hatta daha kötüler bile olabilir farkındayım hepsinden allaha sığınıyorum. Çocuğumdan da utanıyorum. Demek annen bu imiş işte. Acizmişim güya çok eğitimli anne olacaktım
Kesinlikle tek doktordan aldığınız bilgi ile kalmayın iyi bir perinatologa gidin belli sizi çocuk beyin cerrahın yönlendirir süreç hakkında bilgi edinirsiniz kaldı ki haftanız daha çok erken ilerleyen haftalarda düzelebilir belki hastalık hep etrafımızda hepimizin başına bi sorun gelebilir ameliyata ihtiyacımız olabilir olumsuz düşünmeyin ani karar vermeyin Rabbim şifa nasip etsinBeni istediğiniz gibi yargılayın ben zaten bitmişim. Ölüp bittiğim sevdiğim adamdan kocamdan bir çocuğum olsun hayatta en istediğim şey. Bebeklere çocuklara bayılırım onlar da bana. Ama bu hamilelik artık zehir zıkkım bana. İlk hamilelik denemem hemen oldu 8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum mahvoldum yıkıldım. Bir sene sonra yine denedik yine hemen oldu. Şimdi 24 haftalık karnımda kıpırdıyor ama ben onu istemiyorum. Bebek hasta hem de çok. Her şey 15 gün önce belli oldu. Kalbine öldüğüm yavrumun ayrıntılı ultrasonda ayağı çarpık ve beyninde sıvı birikimi olduğu belli oldu. Ben o zamana dek defalarca kanadım hastanelik oldum. Aman bebek gitmesin diye yaşadığım stres 5 aydır beni öldürürken bir de böyle hasta olduğunu öğrendim. Her şeyden hayattan kendimden soğudum. Yeter ki arrık bu dert bitsin. Etmediğim dua okumadığım sure kalmadı. Yok yok yok. Bu bebek benim en ağır imtihanım oldu. Kalbi duracak diye ödüm koparken şimdi kendi kendine gitsin diyorum kıpırdandıkça içim eziliyor üzülüyorum. Gebeliği sonlandırabilir miyim bilmiyorum çğnkü çok büyük. Bundan sonra doğunca artık ne hayatım ne işim olacak. Hastanelerde ameliyathane kapılarında geçecek günlerim. Keşke hiç anne olmaya kalkışmasaydım. Çocuğunuz olmuyırsa üzülmeyin. Vardır bir hayır. Nereden nereye geldim. Sevdiğim adamın kollarına evlat vermek için deliren ben şimdi pişmanım. Bilemezdim.
Beni istediğiniz gibi yargılayın ben zaten bitmişim. Ölüp bittiğim sevdiğim adamdan kocamdan bir çocuğum olsun hayatta en istediğim şey. Bebeklere çocuklara bayılırım onlar da bana. Ama bu hamilelik artık zehir zıkkım bana. İlk hamilelik denemem hemen oldu 8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum mahvoldum yıkıldım. Bir sene sonra yine denedik yine hemen oldu. Şimdi 24 haftalık karnımda kıpırdıyor ama ben onu istemiyorum. Bebek hasta hem de çok. Her şey 15 gün önce belli oldu. Kalbine öldüğüm yavrumun ayrıntılı ultrasonda ayağı çarpık ve beyninde sıvı birikimi olduğu belli oldu. Ben o zamana dek defalarca kanadım hastanelik oldum. Aman bebek gitmesin diye yaşadığım stres 5 aydır beni öldürürken bir de böyle hasta olduğunu öğrendim. Her şeyden hayattan kendimden soğudum. Yeter ki arrık bu dert bitsin. Etmediğim dua okumadığım sure kalmadı. Yok yok yok. Bu bebek benim en ağır imtihanım oldu. Kalbi duracak diye ödüm koparken şimdi kendi kendine gitsin diyorum kıpırdandıkça içim eziliyor üzülüyorum. Gebeliği sonlandırabilir miyim bilmiyorum çğnkü çok büyük. Bundan sonra doğunca artık ne hayatım ne işim olacak. Hastanelerde ameliyathane kapılarında geçecek günlerim. Keşke hiç anne olmaya kalkışmasaydım. Çocuğunuz olmuyırsa üzülmeyin. Vardır bir hayır. Nereden nereye geldim. Sevdiğim adamın kollarına evlat vermek için deliren ben şimdi pişmanım. Bilemezdim.
Lütfen psikolojik destek alın. Cihazlarda her zaman yanılma payı olduğunu unutmayın. Zor bir durumun içindesiniz kabul ediyorum. Allah doğru kararlar aldırsın, yardımcınız olsun.Beni istediğiniz gibi yargılayın ben zaten bitmişim. Ölüp bittiğim sevdiğim adamdan kocamdan bir çocuğum olsun hayatta en istediğim şey. Bebeklere çocuklara bayılırım onlar da bana. Ama bu hamilelik artık zehir zıkkım bana. İlk hamilelik denemem hemen oldu 8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum mahvoldum yıkıldım. Bir sene sonra yine denedik yine hemen oldu. Şimdi 24 haftalık karnımda kıpırdıyor ama ben onu istemiyorum. Bebek hasta hem de çok. Her şey 15 gün önce belli oldu. Kalbine öldüğüm yavrumun ayrıntılı ultrasonda ayağı çarpık ve beyninde sıvı birikimi olduğu belli oldu. Ben o zamana dek defalarca kanadım hastanelik oldum. Aman bebek gitmesin diye yaşadığım stres 5 aydır beni öldürürken bir de böyle hasta olduğunu öğrendim. Her şeyden hayattan kendimden soğudum. Yeter ki arrık bu dert bitsin. Etmediğim dua okumadığım sure kalmadı. Yok yok yok. Bu bebek benim en ağır imtihanım oldu. Kalbi duracak diye ödüm koparken şimdi kendi kendine gitsin diyorum kıpırdandıkça içim eziliyor üzülüyorum. Gebeliği sonlandırabilir miyim bilmiyorum çğnkü çok büyük. Bundan sonra doğunca artık ne hayatım ne işim olacak. Hastanelerde ameliyathane kapılarında geçecek günlerim. Keşke hiç anne olmaya kalkışmasaydım. Çocuğunuz olmuyırsa üzülmeyin. Vardır bir hayır. Nereden nereye geldim. Sevdiğim adamın kollarına evlat vermek için deliren ben şimdi pişmanım. Bilemezdim.
Şöyle düşünün,o daha savunmasız küçücük bir bebek olarak doğacak ve ne yazık ki hasta ama kim bilebilir belki de siz ona ilaç olacaksınız o size.İnanin bana dogurdugunuzda herşey değişecek deli gibi sadece onu seveceksiniz,kokusu yeter diyeceksiniz.Belki biraz zor görünüyor ama sağlıklı doğup da hasta olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurun,ya o zaman napacaktiniz?Lütfen imkanınız varsa terapi vs.alin ve dogurdugunuzda o çocuğun aizden başka kimseye ihtiyacı olmadığını bilin,çok savunmasız,çok güçsüz,cok küçük..Ayağı taşa değse keşke benim ayağım kanasaydi diyorsunuz.Cocugunuzu şimdiden sevinBeni istediğiniz gibi yargılayın ben zaten bitmişim. Ölüp bittiğim sevdiğim adamdan kocamdan bir çocuğum olsun hayatta en istediğim şey. Bebeklere çocuklara bayılırım onlar da bana. Ama bu hamilelik artık zehir zıkkım bana. İlk hamilelik denemem hemen oldu 8.haftada kalbi durdu kürtaj oldum mahvoldum yıkıldım. Bir sene sonra yine denedik yine hemen oldu. Şimdi 24 haftalık karnımda kıpırdıyor ama ben onu istemiyorum. Bebek hasta hem de çok. Her şey 15 gün önce belli oldu. Kalbine öldüğüm yavrumun ayrıntılı ultrasonda ayağı çarpık ve beyninde sıvı birikimi olduğu belli oldu. Ben o zamana dek defalarca kanadım hastanelik oldum. Aman bebek gitmesin diye yaşadığım stres 5 aydır beni öldürürken bir de böyle hasta olduğunu öğrendim. Her şeyden hayattan kendimden soğudum. Yeter ki arrık bu dert bitsin. Etmediğim dua okumadığım sure kalmadı. Yok yok yok. Bu bebek benim en ağır imtihanım oldu. Kalbi duracak diye ödüm koparken şimdi kendi kendine gitsin diyorum kıpırdandıkça içim eziliyor üzülüyorum. Gebeliği sonlandırabilir miyim bilmiyorum çğnkü çok büyük. Bundan sonra doğunca artık ne hayatım ne işim olacak. Hastanelerde ameliyathane kapılarında geçecek günlerim. Keşke hiç anne olmaya kalkışmasaydım. Çocuğunuz olmuyırsa üzülmeyin. Vardır bir hayır. Nereden nereye geldim. Sevdiğim adamın kollarına evlat vermek için deliren ben şimdi pişmanım. Bilemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?