Bebeğimden soğudum

Beyin sıvısı 12 gün önce 8 ve 9,6 çıktı. 12 gün sonra 9,7 ve 10,7 çıktı. Artış beni de doktoru da korkuttu. Doktor, bir hocasıyla görüştü o da büyük ihtimalle hasar bırakacağını küçülse de öyle olacağını söylemiş. Ben başka doktora da gideceğim. Daha da artmasın diye dua da ediyorum. Ama ayağı da rahatsız ve bu da beyinsel muhtemelen zaten

Kızmakta haklısınız demek anneliğim bu kadarmış işte. Ama acı çekecek çok diye böyleyim. Hayırlısını istemem mi, hatta daha kötüler bile olabilir farkındayım hepsinden allaha sığınıyorum. Çocuğumdan da utanıyorum. Demek annen bu imiş işte. Acizmişim güya çok eğitimli anne olacaktım

Canım bebeğin erkekse eğer 12ye kadar normal sayıyor doktorlar bence başka bir doktordan daha fikir al. Sınır 10 zaten çok aşırı sayılmaz içini ferah tut. Bizim de bir taraf 6 küsür bir taraf 8 küsür artmazsa sıkıntı yok dediler salı kontrolde belli olacakmış hayırlısı olsun diyorum artık. Ama 15e kadar hafif sayılıyor ben küçğleceğini düşünüyorum. Böyle olup normal şekilde bebeğini kucağına alan çok anne var. Kendini daha fazla üzme bebeğin de etkileniyor

Allah yardımcınız olsun inşallah Dr lar yanılır sapasağlam kucağınıza almak nasip olur dualarım sizinle

Bakın kendinizi bu kadar perişan edeceğinize biraz bebeğinize odaklanın..siz bu şekilde her ağladığınızda üzüldüğünüzde o bebişte üzülüyor farkında mısınız
Ünlü bir şarkıcının çılgın Sedat’ın oğlu engelli ama adam engelli olduğu için keşke olmasaydı ölseydi demiyor nasıl güzel bakıyor oğluna
Sonra başka bir şarkıcının oğlu özgünün oğlu down sendromlu çok sevimli
O kadar çok doktor yanılması duydum ki inanmıyorum artık..bu yüzden birkaç doktora daha gidin yine aynı teşhisi koyarlarsa da bunun tedavileri var..
İkide bir o bebiş için de keşke olmasaydı keşke düşseydi vs demeyin..herşeyi anlıyor ve üzülüyor..bunu bir anne olarak yazıyorum.

Allah dağına göre kar veriyor merak etmeyin, yeter ki dermanı olsun Türkiye’de gerçekten iyi hekimler var. Sizin şu an yapacağınız şey o hekimleri bulmak olsun ki her ihtimale hazırlıklı doğsun bebeğiniz.

Benim bebeğim de hasta doğdu, hamileliğimde hiç bir sıkıntı yaşamamama ve doktorların normal görmesine rağmen. Kalp ameliyatı oldu, küçücük bebekken. İnsanın ciğeri parçalanıyor, dünyası yıkılıyor ne hissettiğinizi az çok anlıyorum ama inanın her şey geçiyor. Siz dua edip bebeğinize odaklanın, iyi düşünün iyi olsun inşallah

Amniyosentez yaptırın eğer ağır genetik rahatsızlık çıkarsa gebeliği sonlandırabilirsiniz eğer sorun çıkmazsa ultrason sonuçta yanlış görmüş olabilir doktor .

Eşin ne diyor peki.

Beyindeki sıvı birikimi geçebilir diyorlar. Ayağıyla ilgili sorunda belki çok çabuk çözülür. Herşey Allah'tan.. Eminim doğduğunda çok seveceksiniz.

kızmıyorum ne haddime, hepimiz insanız elbette sorunlar yaşıyoruz sadece sen şu an bu sorunun içinde olduğun için görmüyosun ama uzaktan uyarmak istiyoruz burda hepimiz seni

kendini suçlayarak çıkış yolu bulamazsın
ortada bir gerçek var ise ona göre hareket alman lazım
ya gebeliği sonlandıracaksın
ya da devam ettirip doğum sonrası tedavilere yöneleceksin
iki seçeneğin var ve bunlardan birini seçmen lazım
kendine kızmakla eziyet etmekle bebeğine ben yapamıyorum kendiliğinden git diye yalvarmakla çözüm elde edemezsin

Kesinlikle tek doktordan aldığınız bilgi ile kalmayın iyi bir perinatologa gidin belli sizi çocuk beyin cerrahın yönlendirir süreç hakkında bilgi edinirsiniz kaldı ki haftanız daha çok erken ilerleyen haftalarda düzelebilir belki hastalık hep etrafımızda hepimizin başına bi sorun gelebilir ameliyata ihtiyacımız olabilir olumsuz düşünmeyin ani karar vermeyin Rabbim şifa nasip etsin
Yinede en doğru kararı siz verirsiniz Rabbim çözümsüz dert nasip etmesin

Başlığa kızıp konuya erimek içini acıtıyor insanın. hiç sizi yargılayamam yadırgayamam kızamam. sizin nasıl acı çektiğinizi bir Rabbim bir de siz bilirsiniz bizim ne haddimize size kızmak. Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah korktuğunuz şeyler sadece anı olarak kalır evladınız sağlıkla doğar inşallah.

Nasıl bir psikoloji içindesiniz bilemiyorum. Yaşamayan kimsenin de sizi yargılama hakkı yok.
Ancak engelli bir birey dünyaya getirmek herkesin altından kalkabileceği bir yük değil. Ben kendim engelliyim ve maddi manevi ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu gayet iyi biliyorum.
Eşiniz de siz de istemiyorsanız ve bu kararınızdan pişmanlık duymayacaksanız "yasal olarak" büyük olmasının bir önemi yok. Doktorunuz riski gebelik onayı verirse gebelik sonlandırılabiliyor. Ancak kararınız her ne olursa olsun çok iyi düşünün derim. Doğduktan sonra "istemiyorum" demek, çok daha ciddi bir sorun

Lütfen psikolojik destek alın. Cihazlarda her zaman yanılma payı olduğunu unutmayın. Zor bir durumun içindesiniz kabul ediyorum. Allah doğru kararlar aldırsın, yardımcınız olsun.

Şöyle düşünün,o daha savunmasız küçücük bir bebek olarak doğacak ve ne yazık ki hasta ama kim bilebilir belki de siz ona ilaç olacaksınız o size.İnanin bana dogurdugunuzda herşey değişecek deli gibi sadece onu seveceksiniz,kokusu yeter diyeceksiniz.Belki biraz zor görünüyor ama sağlıklı doğup da hasta olabilme ihtimalini de göz önünde bulundurun,ya o zaman napacaktiniz?Lütfen imkanınız varsa terapi vs.alin ve dogurdugunuzda o çocuğun aizden başka kimseye ihtiyacı olmadığını bilin,çok savunmasız,çok güçsüz,cok küçük..Ayağı taşa değse keşke benim ayağım kanasaydi diyorsunuz.Cocugunuzu şimdiden sevin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…