evet canım almanyadan .. ama fiyatını bilmiyorum eşim almış.güle güle kullan canım, çok güzel şeyler almışsın, güzel bir başlangıç :)
Bebek arabanı yurt dışından mı getirttin, nette bulamadım da fiyatını yazabilir misin??
canım ben ana kucağını resimdeki gibi zannetmiştim meğer portbebe varmış bebek arabasının yanında.. yani ana kucağı yok.canım eğer travel sistem bebek arabası aldıysan zaten onun bebeği taşımak için çok ergonomik bir ana kucağı var.. ben portbebe almanı önermem.. hem gereksiz masraf hem de bebek vücuduna uygun bi taşıma ürünü değil bence..
mobilya tarafını halletmişsin zaten.. diğer almayı düşündüğün ürünlerle ilgili soruların varsa onları cevaplayalım
her geçen gün fikrim değişiyo ..şimdide eşimle beraber sallanan sandalyeyi yapmaya karar verdik.Gül'e Gül'e kulan canim!
O mama sandalyesinden çok memnun kalacaksın. Onun aynısından bende istıyordum.
Şahane rahat ve anneyide aynı zamanda dinlenmesini sağlıyor
canım ben ana kucağını resimdeki gibi zannetmiştim meğer portbebe varmış bebek arabasının yanında.. yani ana kucağı yok.
canım bende öyle düşünmüştüm ama şuan bendeki portbebe o kadar değişikki.. altında sert bi cisim var. içindede bildiğin döşek gibi yatağı. ana kucağından daha sağlam duruyo. bigün fotoğrafını koyarım ben hiç böyle düşünmemiştim.. sağlam olmaz kopabilir diye aslında bende tereddütteydm .. ama bunu gördükten sonra ben bile içine girebilsem kopmaz dedim yanio zaman ben sana bebeği taşımak için vücut yapısının sağlığı sebebi ile ana kucağını tavsiye ederim.. portbebe.de hem sağdan soldan çok korunaklı olmuyor hem de bebek için ergonomik değil..
Güle güle kullan canım hepsi çok güzelcanım bende öyle düşünmüştüm ama şuan bendeki portbebe o kadar değişikki.. altında sert bi cisim var. içindede bildiğin döşek gibi yatağı. ana kucağından daha sağlam duruyo. bigün fotoğrafını koyarım ben hiç böyle düşünmemiştim.. sağlam olmaz kopabilir diye aslında bende tereddütteydm .. ama bunu gördükten sonra ben bile içine girebilsem kopmaz dedim yani
teşekkür ederm :)Güle güle kullan canım hepsi çok güzel
çiftyönlü olmasına.. birde şişme tekerler bebeğin sarsılmasını azaltıyor.güle güle kullanın bebişin eşyalarını .sağlıkla kullanın ..bebek arabasını seçerken neye dikkat etmeliyim ? fikri olan var mı ?
Hayırli olsun cnm bizde sizin beşiğin pembesini aldikbebeğimin dğumuna 3 ay kaldı. bunların yarısından çğunu almadım henüz. lüzumsuz gördüğünüz bişey varsa söyleyin diye paylaşıyrum belki sizede fikir olur. bunlar MOBİLYA OLANLAR.
--- öncelikle günümün yarısından çoğunu annemde geçiriyrum. sabah 7 de eşim beni anneme bırakıyor akşam 7 dede annemgilden alıyor. o yüzden annemin evine prtatif beşik almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 1354327
--- travel sistem adamex bebek arabsı aldım yanıında ana kucağıda var
Eki Görüntüle 1354332 Eki Görüntüle 1354334
--- kendi evime denizci bebek odası aldım. odaya birde tekli koltuk almayı düşünüyordm . anneler için
sallanan kltuğu görünce fikrim değişti
Eki Görüntüle 1354338
--- mama sandalyesi için daha erken ama çok heyecanlıyım onuda hemen almak istiyrm.
Eki Görüntüle 1354337
---- bebek taşıma çantası (portbebede) alıcam. ilk aylar için (gerçi kararszm)
eksik yada fazla bulduğnz bişey varsa lütfen söyleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?