Doğuma Hazırlık Bebeğime ana kucağı almalı mıyım? Tavsiye eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

groz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2013
339
57
73
Okuduğum yorumlarda en az 3-4 ay kullanılabileceğini ve en büyük yardımcımız olacağını söylüyorlardı. Bebeğim doğunca onunla tek başıma ilgileneceğim bundan dolayı almayı düşünüyordum. Ama en büyük korkum bebeğim hareketlenince ya ondan düşerse ? :18:Tecrübeli anneler siz ne düşünüyorsunuz?

Kemerli onlar canım kemerini takmayı unutmazsan düşmez bebişin

:) teşekkürler canım . bizim bebiş şimdiden çok hareketli. ben de birazcık pimpirikliyimdir. kemerini taksam bile hareket anında ya devrilirse ya ters dönerse diye düşünmeden edemiyorum :44:

canım biz kraftın penta 6 travel sistem bebek arabasnı almıştık doğumdan önce bebiş doğar doğmaz bebek arabasının ana kucağını kullanmaya başladık sonradan dedemiz bize kraftın dondy5 beşiğini hediye etti onu kullanmaya başladık iki üründen de memmun kaldık açıkcası. dondy 5 baya etkili bir ürün daha çok salıncak olarak kullanabilirsiniz ama mama sandalyesi olarakda kullanma imkanınız var. bizim bebiş yemek yemediği zamanlarda hemen salıncak özelliğini açıp biraz sallıyorum hoşuna gidiyor gülüyor bende o arada yemeğini yediriyorum :)) umarım yardımcı olabilmişimdir.

bizde kraft twist rlx aldık çok memmunuz arabadan şu ana kadar bir sorunumuz sıkıntımız olmadı.
koltuk kolay sökülüp takılabilior.ayrıca ana kucağıda çok kolay çıkıyor bu önemli çünkü.çocuk içinde uyurken onu uyandırmadan çıkartmak gerçekten zordur ama kraft twistte bu çok kolay oluyor. koltuğu çıkartıp kolayca katlayabiliyorsunuz bu da önemli bana göre diğer arabalarda bu çok zor oluyordu gördüğüm kadarıyla. travel sistemde kraft twist derim

canım doktordan dinlediğim : oto koltuğunu kesinlikle ana kucağı olarak kullanmamamız gerektiği.
adı üzerinde 'oto koltuğu'görevi belli.bebeği içinde gün boyu tutmak doğru değilmiş. bu yüzden bende şimdide bir internet sitesinden ev tipi ana kucağı siparişi verdim. titreşimli,müzikli ve sırt ayarı 3 kademede değiştirilebilen birşey aldım. oto koltuğunda sırt ayarı yapılamaz zaten.
ev tipi ana kucağı alacağın zamanda tavsiyem: en fazla kiloya dayanıklı olanı al.mesela 6 kg ye kadar olanda var 9.kg ye kadar olanda. en son 12 kg gördüm ve onu aldım ben.
internet ve marka ismi vermek yasak olabilir dilersen aldığım ana kucğaını özel emsajdan yazabilirim. fiyatı 89.tl idi ,kargo dahil.

Bana da yazabilir misiniz ben de ev tipi alacağım

Ben marka adı yazılıyormu bilmem ama T. Love 3 ü bir arada kullandım. Yanımdada yatırabıldım. Bır sure besık gorevını gordu.

canım ben tiny love ın ana kucağını kullanıyorum üç kademesi var. Hem bebeğin yeni doğduğunda içinde uyuyabilirde gündüzleri...ben çok memnunum benim ki üç aylık bağlıyorum kemerini ama evin içinde ben nereye gidersem o oraya yalnız bırakmıyorum yani çünkü hareketli bir bebek ayağıyla vurduğu zaman ana kucağını sallıyor. Hiç bir ana kucağında yalnız bırakma bebeğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…