Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğime Araba Buldum :)))))

lesya84

rosa
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
25
0
86
Muğla
Arkadaşlar merhaba,bu aralar bebeğimin arabasını almayı düşünüyorum.Araştırırken bu arabayı buldum.Renk olarak tarz olarak hoşuma gitti ama ben sizdende fikir istiyorum :uhm: bu markayı tanıyan yada bu tarz araba kullananlar varsa iyi yada kötü yanlarını paylaşırlarda sevinirimkaydirigubbakcemile5

Fiyatı 500 tl..Yağmurluğu,cibinliği,çantası,uyku tulumu,rüzgarlığı hediye...

renk süper.
daha önce de 1 kez görmüş bayılmıştım buna.
aksesuarlar da güzel.
500 ilk okuyuşta pahalı gibi gelmişti ama başta beşik olarak kullanacaksan bu tarz beşikler 120 vs.
ama senin bebek doğmuş sanırım.
çok kalite bişeye benziyo.

nedense bu tip arabaları sevmiyorum ,klasik tarzdakiler daha çok hoşuma gidiyor ,araba alırken en çok dikkat etmeniz gereken özellik heryere rahat giriyormu ,dar bir kaldırımdan bile geçermi,merdivenlerden rahat indirebilirmiyim ,bir elimde bebek bir elimde araba taşıyabilirmiyim..hafifmi ,tam yatıyormu ,çift taraflı mı ..bunlara ok cevabı veriyorsa benim içinde ok dir.bunları da dikkate almalısınız..

29 haftalık hamileyim henüz doğmadı bebeğim..İlk kızımdan bi beşiğim iz var o yüzden beşik olarakta kullanmayı düşünmüyorum..Kuzenim bu arabanın siyahını oğluna aldı,onda gördüm ben çok beğendim..göründüğü gibi değil oldukça hafif bi araba,ben Bodrum'da yaşıyorum,burda herşey o kadar pahalıki bu arabayı görünce fiyatına inanamadık kaydirigubbakcemile3 Ama diyorum;acele etmesem mi,çok mu büyük...:bbo: şaşırdım kaldım..

canım çok büyük bence hele o arka tekerlekler ,yazık ben yollarda görüyorum büyük arabalı anneler kan ter içinde kalmışlar arabayı itemiyorlar bile üzülüyorum,
ama tabi karar senin canım ,gönlüne göre olanı al..

Sağol canım yorumun için,sanırım haklısın ben biraz daha bakınayım..Önümüzdeki hafta ızmir'e gidicem umarım orda kullanışlı pratik bi araba bulurum.Bu arada ızmir'de bana mağaza önerebilecek birileri varsa,cevaplarını bekliyorum :)

markayı yazdınmı yada ben mi gözden kaçırdım 500 e bulduysan bu arabayı markada iyiyse süper normal fiyatlar 1500

arabası
araba koltuğu
beşik gibi olan parçasıvar
araba koltuğuda almaya gerek kalmıyor

arabaan arabaya değişir ama arkadaşımın bebeği 7 aylık araba koltuğunda kullanıyor gayet memnun
ama merak ettiğim birşey araba kısmı bana küçük geliyo çocuk 2 yaşına geldiğinde nasıl oturacak
kullananlar varsa bilgi verebilirmi

Canım arkadasım kullanıyor....yarın sÖylerım yorum yapar sana...
S.ozosel kullanıcı ısımlı...

Ben jane kullanıyorum bu tarz benımkıde...maxı cosıye benzıyor...fakat fıyatı yÜksek...bunlar hafıf ve katlandıgında yer kaplamıyor...

Sanırım bırde bunların ıÇ tarafında oturma yerınde yanı yumusaklık boyun desteĞı yok sanırım gÖrÜnmÜyor...hanı bebek rahat edermı bılemıyorum sert olmasın ıÇı.....ama arkadas cok memnun...

Canım kıraz bebe.com da...ereyon.com da elit bebek.com da 399 tl..havale veya eft ile alırsan 379 tl hemen al kacırma fıyat sÜper..
Bu arada allah bır avazda kurtarsın...saglıkla gelsın bebeĞın ...saglıkla dogum yap...

Son düzenleme:
tekrar baktım da güneşliği çok küçük.
benimki büyük ama gene de arkadan çıtçıtları açıyorum, uyuynca yatar pozisyonda anca kapatıyor güneşi.

Canım yorumların için çok teşekkürler..Bu adreslerden bende baktım ama aksesuarları yok,sanırım fiyat o yüzden düşük.Benim baktığım mağazada 500tl'nin içinde a'dan z'ye herşeyi var,puset dışında,pusetinide 79tl diyor satıcı..Mağaza saybide 2 yıl boyunca arabaya bişi olursa yani bozulma kırılma olursa 500tl üzerinden başka bi arabayla değiştiririm diyor :dance:

tekrar baktım da güneşliği çok küçük.
benimki büyük ama gene de arkadan çıtçıtları açıyorum, uyuynca yatar pozisyonda anca kapatıyor güneşi.

Bodrum'da araba satan sadece 3 mağaza var,3 ündede aynı modeller var..önümüzdeki hafta İzmire gidicem inşallah içime sinen bi model bulurum.Benimde içime sinmeyen birkaç yeri var..Aman ne zormuşş:bbo:

Ben jane kullanıyorum bu tarz benİmkİde...maxİ cosİye benzİyor...fakat fİyatı yÜksek...bunlar hafİf ve katlandıgında yer kaplamıyor...

Evet canım Jane'in de Solo Trio modelini beğeniyorum,maxi cosi'de süper..İzmir'e gidince bakıcam bu modellere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…